קצרים ליום שני

המלצה לחדר כושר ?

היי כולן ,
אני רוצה להתחיל להוריד היקפים ולהיכנס לכושר , מי יכולה להמליץ לי על מקום נחמד באווירה טובה באיזור השרון?

einav i

New member
הי. אני מחפשת את רעיה דבוגובסקי, רצה מהמשטרה

מישהי יודעת איך אפשר ליצור איתה קשר?
תודה

tom696

New member
מה את מחפשת?

מכשירי קרדיו (הליכון, קרוס, אופניים וכו'), חוגים, משקולות?

התאמנתי בעבר גם הולמס פלייס הרצליה פיתוח, בהולמס פלייס רננים וב-one size בהרצליה פיתוח.

כיוון שבעיקר רצתי על המסילה הולמס פלייס לטעמי היה יקר מדי לתמורה. one size ידידותי יותר אבל עבור מי שעושה בעיקר קרדיו יש שם מעט מכשירים (4-5 מכשירי ריצה) ועשוי להיות מלא כשמגיעים.

בכל מקרה לדעתי שווה לעשות לפחות אימון ניסיון אחד לפני שחותמים. חוץ מזה לדעתי לקרבה לבית ו/או לעבודה יש חלק מרכזי מאד. עבורי גם הולמס פלייס הרצליה ו-one size היו במרחק הליכה מהעבודה מה שהגדיל משמעותית את הסיכוי שאני אגיע אליהם.

Loony Moony

New member
לפרוע את הצ'קים ולהסתכל הלאה

אחרי תקופה די מבאסת בה הספורט הלך בקושי כזה, והייתי צריכה ממש לדחוף את עצמי לרוץ ולשחות, יש תחושה שההשקעה משתלמת וזה פשוט אדיר ומדרבן.

בשחייה, שהרבה זמן הרגשתי שההערות אותו הדבר והמצב לא משהו, אני מקבלת מלא קומפלימנטים חיוביים מהקבוצה. לא הבנתי כמה קבוצה זה דבר חזק ומדרבן, וזה פשוט כיף. אני ממש מרגישה מחויבת לא להתעצל ולשמור על המוניטין של "החזקה במסלול" שנדבק לי (מפה לשם אני מובילה את רוב האימון
).
וגם הזמנים מראים שיפור - היום מדידה של 1000 מטר לראשונה בחיי, 18:11 דקות. הפתעתי את עצמי!

בריצות לא הכל תמיד זוהר וגם החום די מקשה אבל היתה לי בשבת ריצה נהדרת פשוט, ארוכה ומהירה. קצת מהירה מדי כי עד היום לא התאוששתי לגמרי ובדרך כלל זה לא קורה לי.

על רקע הטוב הזה, מתחילה לחשוב על מטרות של אירועים לעתיד. שני דברים מפתחים אותי - טריאתלון ספרינט בגן שמואל, או להצטרף ליום משלושה ימים בשלושה ימים. מה אתן אומרות? טריאתלון נראה לי פחות מאתגר אבל יותר מגוון. צריך להחליט בקרוב כי זה משפיע על אימונים הקיץ

כיף לקרוא

לא מבינה הרבה בשחייה אבל זה נשמע לי מהיר למדי. ולצערי לא יכולה לעזור לך בהתלבטות...

ramit4

New member
שאפו גדול!!

נשמע שדברים כן מתחילים ללכת...
קבוצה זה מאוד מדרבן, אני אומרת שתבחרי בהתאם לחברה שתהייה איתך, בדיוק מהסיבה הזאת... כי ככה האימונים והכל יהיו משותפים ויתנו לך קצת כוח :)

melon

New member
מפגש מפחיד בריצת שטח

שני רצים שיצאו לריצת שבילים , נתקלו באורח לא רצוי בצורת דב שחור.
הדובים השחורים הם האופצייה היותר סמפטית (לעומת גריזלי ). הם חובבי אוכמניות , פירות ודגי סלמון אבל לא יהססו לתקוף בשעת הצורך והפגיעה עלולה להיות קטלנית.

מה עושים כשפוגשים דב ?

מפסיקים מיד לרוץ (בוידאו שומעים את אפליקצית הריצה מפסיקה ) ועושים הרבה רעש ונפנופי ידיים - להפחיד חזרה.
לא לרוץ - כי הם רצים יותר מהר ממך
לא לטפס על עץ - כמו שרואים בוידאו גם את זה הם עושים בקלילות
בפעם הבאה - משרוקית , ספריי דובים , פעמון על החגורה.

אגב, שותפי לצוות , רוכב אופני שטח , נתקל בהם על בסיס קבוע. ושמעתי מחבררצה על מפגש ריצה לא נעים עם דב שחור ב 5 בבוקר.

ועוד סיפור דובים חמוד :

בעונה הזאת נלחמים החקלאים מלחמה מרה בדובים שפולשים לשדות האוכמניות וזוללים את הסחורה. גדרות חשמליים לא עוזרים כי מסתבר שדוב רעב שרואה שדה בלו-ברי עסיסי מוכן לסבול את אי הנוחות הזמנית והכאב החולף תמורת כניסה לגן העדן הסגול שלפניו.
לצאת זה כבר סיפור אחר.
כשהבטן מלאה, אין מוטיבציה לחטוף מכת חשמל. פתאום הם נזכרים שזה לא נעים כל כך, ופשוט נשארים תקועים בתוך השדה ...
הפיתרון - נפצים וקפצונים שעוזרים לדוב לקבל את ההחלטה הנכונה.

הו לא!

פחד אלוהים. ותכל'ס, בשביל שדה אוכמניות, גם אני הייתי מוכנה לחטוף מכת חשמל... תודה על הטיפים, שלא נדע, אני כנראה הייתי בורחת וטוב לדעת שזאת לא ההחלטה הנכונה.

ramit4

New member
מסכימה עם תום, בגלל זה אני חושבת

שחסר לנו מידע מהותי לגביי המיקום... אזור השרון זה אזור יחסית גדול ופונקצית המרחק מהבית (או מהעבודה) היא קריטית להמשכיות של האימונים...
אני רשומה לספורטן בהוד השרון, זה מטר מהבית שלי, ככה שהעניין הזה מסדר לי הרבה שקט וחוסך לי התלבטויות של ללכת או לא.
חוץ מזה שיש שם בנוסף למכשירים גם כל מיני חוגים שאני אישית יותר מתחברת אליהם (רשומה לפילאטיס וcrossbox).

בקיצור, מומלץ- אבל זה בהנחה שאת מקורבת לאזור.
לכי על מה שנוח לך ונותן לך מבחר של אופציות חוץ ממתקנים בלבד.

למעלה