להתידד עם האופנים
כבר כתבתי כאן בעבר שהאופנים זה החלק היותר חלש שלי, אני יודעת שהוא לא מאוד חלש אבל זו ההרגשה שלי.
מאז שבעלי קנה אופני כביש אנחנו רוכבים רכיבות שהולכות ומתארכות בשבתות, וגם מצטרפים לאימוני הרכיבה של הקבוצה.
כבר שבועות שחברה טובה מזמינה אותי להצטרף אליה ולקבוצת רוכבים איתם היא רוכבת ארוכות ממש בשבת. זה תמיד ניראה לי גדול עלי, הפחד מחבר'ה שאני לא מכירה, החשש להיות הנקודה החלשה בעיקר כי אני יודעת שהם ממש חזקים, והמרחקים הארוכים שלהם.
בשבת לפני שבוע הצטרפנו, בעלי ואני, והיה לי קשה מאוד, כולל משבר אישי בדרך ותחושה של "מה חשבתי לעצמי". אחרי שאספתי את עצמי סיימתי את הרכיבה בתחושה טובה.
הייתי בטוחה שהיא בחיים לא תזמין אותי שוב והאמת גם חששתי שתזמין אותי שוב...
אבל היא הזמינה גם השבת, הפעם זו היתה רכיבה מדרום עד לאזור שלנו וחזרה. חשבנו להצטרף רק לכיוון אחד ולהמשיך הביתה - מרחק חצי הדרך, מה גם שהוא במגמת ירידה, ניראה לי מרחקבר השג.
והיתה באמת רכיבה מצוינת. הגענו לחצי כל כך מהר אבל היה ברור ששנינו לא יכולים להמשיך חזרה כי זה אומר כבר לחזור מאוחר הביתה, וההסלמה הבטחונית באזור הכניסה אותי לחוסר שקט בלהשאיר את הילדים זמן כה רב בבית לבד. ואז בעלי הציע שאחזור איתם, הוא יעשה סיבוב קצר נוסף וימשיך הביתה.
וזה מה שעשיתי....הרכיבה הארוכה בחיי עד כה, כ80 קילומטר, הדרך חזרה היתה יותר קשה, כבר היה חם והעליות בדרך - אבל הייי עשיתי את זה! ואפילו נהנתי, מהרכיבה, מהחברה, מהתאגר מהכל. החזקים (יש ממש חזקים) דאגו ועזרו והיה מעולה! אנחנו יודעים שלא נוכל כל שבת להצטרף, כי לוגיסטית זה מסובך לשנינו אבל מתי שנוכל יהיה מעולה.
היום באימון אופנים, שזה אימון טכניקה (קדנס גבוה, רכיבה ברגל אחת, רכיבה בעמידה וכו...) בא אלי המאמן (שבעבר אמרתי לו שטריאתלונים זה לא בשבילי בגלל הרכיבה) ואומר "אני מבין שאת מתחילה להתידד עם האופנים"....האמת צודק! יש לי עוד המוןןןןןןן מה ללמוד כאן והמוןןןן להשתפר, אבל אפילו אני נהנת בדרך לשם.