קצרים ליום שני

susieada

New member
קצרים ליום שני

בוקר טוב ויום נעים ושקט.
שנשמור על עצמינו והיקרים לנו.

ימים שכאלו

אחרי שאתמול פיקוד עורף יצר מושג חדש "שגרת חירום", משהו בצמד המילים הזה ניראה לי קצת בלתי אפשרי, החלטתי למצוא כמה דקות ולכתוב כאן.

מצחיק קצת, אבל כמעט לא פיספסתי אימונים בשבוע שעבר, ריצה אחת עברה לחדר כושר (שיעמום מוות על ריצה בזמנים מעולים....העיקר לסיים כניראה) וקצת מכשירים שם, אחר כך נסענו לסוף שבוע אז רצתי שם ואפילו שחיתי באסי בניר דוד (חוויה מדהימה).

אתמול ישנתי ונחתי אחרי סוף השבוע, אני לא טובה בשינה במקומות אחרים, וכפי הניראה גם אין לי נפש של נדודים ולכן חזרנו הביתה למרות המצב (וטוב לכנו כאן, אם ימשך המצב ניסע שוב בסוף השבוע). היום חשבתי לקום לרוץ אבל לא היה סיכוי, השכמות החמאס בלילה ותחושת עיפות השאירו אותי במיטה. אבקש שוב את המפתח לחדר כושר, מקווה שיאפשרו לי ואלך לשם לקצת.

אבל אלו דווקא לא הדברים העיקרים, מן הסתם, דברים שאני רואה במבצע הזה ולא היו לי בקודמים: קבוצת האימון הפכה לקבוצת תמיכה - שטיילנו בסוף השבוע נפגשנו עם 3 משפחות נוספות שהנשים איתנו בקבוצה, החברות והגעגועים לאימון יחד חסרים לכולנו. יום הבילוי יחד בניר דוד והשחיה באסי, לראות איך הילדים של כולנו מסתדרים כל כך מדהים, היה מרגש במיוחד.
הוואטאפ הקבוצתי כבר מזמן מהווה מרחב טיפולי

קיבלנו הזמנות מקבוצות שונות בארץ לבוא לאימונים שלהם במידה ויצאנו מהבית לאזור שלהם.
בקיצור ימים שכאלו, ימים שהמורכבות בהם כל כך גדולה ודווקא בגלל זה רואים את הטוב בחדות ברורה יותר.

יאללה שמרו על עצמכן, מקווה שיגיעו ימים שקטים, אבל שיושג לפחות הסדר ארוך טווח שיאפשר לנו קצת נורמליזציה.

susieada

New member
חושבת עליך כל יום, כל היום.

במיוחד כששמעתי בפירוש על אזעקה ממש בקיבוץ שלך...
טוב שיש את קבוצת האימון שהפכה גם לקבוצת תמיכה, עם אימונים ביחד במרחקים (ניר דויד, האסי בין הfavorites שלי). גם נחמד לשמוע שגם הילדים מסתדרים.
טוב שיש לך את כלי הספורט לפרק חדר כושר.
נכון מוזר ועצוב המושג של "שיגרת חירום."....
ומעולה שיש קבוצות אימון שמזמינים אתכם להצטרף!
תשמרי על עצמך.
חיבוק חם ואהבה רגועה.

meedas

New member
אצלנו בחדרה השגרה ממשיכה

אין כמעט אזעקות
בכל זאת, זו של אתמול תפסה אותי בזמן הרכיבה הביתה מהעבודה...
עוד מור"ק לאוסף

מאוחר יותר, כשיצאנו לצעוד (ולרוץ) עם הכלבים בשדות מחוץ לעיר, תהיתי לי לרגע כמה מבאס יהיה אם דווקא עכשיו יגיעו טילים ויפלו בשטחים פתוחים - הרי אני נמצאת בשטחים הפתוחים האלה (ואף אחד לא מעדכן את כיפת ברזל כשהאזרחים מטיילים בשדות וצריך לשמור עליהם)

כיפת ברזל לא מכוונת לשדות

וגם לא לקיבוצים וישובים קטנים, הם מירטים מה שמכוון לאוכלוסיה צפופה, בעיקר עירונית.
טוב שיצאת

meedas

New member
זאת בדיוק הנקודה

כיפת ברזל לא מגינה על שטחים פתוחים. אז אם יגיע טיל לשדות של חדרה הוא לא יעצר. ואם אני בדיוק מטיילת שם להנאתי, הוא ייפול לי על הראש (בלי הזהרה, כי גם אזעקה לא תהיה)

זה לא באמת מפחיד אותי. סתם מחשבה שרצה בראש

שגרה שהיא לא שגרה

לאחר ביטול כלל המבחנים בבאר שבע, חזרתי לצפון
אבל הראש עם החברים באשדוד, אשקלון ועוטף עזה..
ובימים האחרונים, האזעקות הגיעו גם לפה, לגלי המערבי..

מקווה שיהיה שקט בקרוב.. שנוכל להתפנות לשגרה האמיתית..

האמת שקראתי פה כל הזמן

אבל משום מה לא הצלחתי להכנס לשם משתמש הקודם, כי ככה זה שנותנים מייל מלפני 10 שנים, שכמובן שלא זוכרים את הסיסמא שלו

בנתיים התחלתי ללמוד למבחנים, אם הם יתחדשו בקרוב, זה רק יעזור לי
וגם עושה תרגילי בטן כל יום, ממש השתפרתי בפלאנקים :)

susieada

New member
קשה לעזוב את החברים במצב הזה.

מצטרפת לתקוות לחזרה לשגרה אמיתית.. לטווח ארוך!

קניתי מכנסי טייץ לספורט בחדר כושר הייתי אתמול בחדר כושר, ועשיתי הליכה בשילוב ריצה, היה לי בסדר...
נודע לי שסגור אצלינו החדר כושר בחודש אוגוסט,
אני לא מבינה מה ההיגיון שיהיה סגור בחודש אוגוסט?
מה עושים במצב הזה?

אז מתי פותחים אותו, כשנעים בחוץ?!

אין חדר כושר אחר?
מניחה שאפשר להתאמן בחוץ (בשעות הקרירות יחסית) או להשיג הליכון לבית.

susieada

New member
תתחדשי על הטייץ!

חבל שחדר הכושר דווקא יסגר בחודש חם כשקשה להתאמן בחוץ...
מה עושים? כמו שגמדים אמרה - להתאמן מוקדם בבוקר כשעוד סביר בחוץ, או לחפש חדר כושר אחר שנשאר פתוח.
בהצלחה ושיהיו לך הרבה הזדמנויות להשתמש במכסי טייץ החדשים!

למעלה