קצרים ליום שני

susieada

New member
קצרים ליום שני


כוח התמודדות לכולנו ומחשבות עוטפות למשפחות השכולות החדשות...
 

susieada

New member
זכות של שיגרה...

רק 2 אזעקות - אחת ברעננה, השנייה באמצע פילאטיס בתל אביב...
זכות להמשיך בגדול את שגרת החיים הרגילים, אוזן לרדיו, לב לחדשות.

כשקמתי אתמול עם השעון, החלטתי שאני עייפה מדי לקום ולנסוע לת"א לאימון ים, שמוגדר ים סוער... חזרתי לישיון, אך קמתי שוב בעוד 20 דק'.. בדיוק מספיק זמן להעיץ את שגרת הבוקר להגיע לשפת הים להתחלת האימון... נדיעה לת?א, חנייה בתשלום, הליכה מהירה לנקודת המפגש... ואוי... ים סוער! החלטתי שאני לא נכנסת, עם ברכת המאמן לכל מי שלר מרגיש בנוח לא להיכנס. אני לא יכולה לעשות ריצה במקום... אז עשיתי "אחורה פנה"... כמה צעדים בכיוון החנייה (אולי אספיק לפחות לא לשלם).. ואז החלטתי שלא, אם כבר קמתי, ונסעתי מרעננה, ושילמתי לחנייה, אז גם אני נכנסת.

המאמן התאים את מתווה השחייה לתנאים ושחינו! חוויה של שחיות קצרות, פיטפוטים, צחוקים, הרבה הליכה איטית, תחושת אחוות הקבוצה. מאוד שמחה שנשארתי! עכשיו כל ים אחר ירגיש הרבה יותר קל בהשוואה!

הביתה, מקלחת, אוכל, מקלט, רופא ושעה וחצי פילאטיס חזרה בת"א...

ואני חוזרת על הברכה ומאחלת לכולנו יום שנוכל להתמודד, לעזור, לעטוף, להמשיך, אם אפשר, שגרה שכולל הענקת חוויות חיוביות לעצמינו.
 

Springy

New member
שוב ושוב את מוכיחה

שהחיים חזקים מהכל, ושאת חזקה מהכל! כרגיל, מצדיעה לך בדום מתוח!
 

susieada

New member
כמה שמח לראות אותך כאן! מה שלומך?

תודה על כל מילה חמה!!
 
זכות של שגרה 2

קמתי, רצתי 45 דקות, חזרתי, עשיתי תרגילי חיזוק.

עוד מעט יוצאים לשפיים לפארק המים, מקווה שהתוכניות לא ישתנו כי יש אירוע בגזרה וחלק מהכבישים חסומים.
 

susieada

New member
חושבת עליך הרבה!

טוב שגם את מצליחה להשחיל ריצה (בין במיגוניות...). את חזקה בגוף וגם בראש!
אני מקווה שהכבישים ישארו פתוחים לאפשר לכם את הנסיעה לפארק המים בשפיים.
חיבוק עוטף ואוהב.
 

Springy

New member
מקווה שיצאתם לבלות!

איזה באסה שאני בעבודה כל היום, הייתי מזמינה אתכם ליום של שקט. מעריצה אותך על הכוחות לשמור על שגרת האימונים, וחושבת עליך כל הזמן. מקווה שבקרוב ישוב השקט ושולחת לך המון חיזוקים וכוחות עד אז
 

miravhen

New member
הילדים שלנו זקוקים

לשגרה הזאת אפילו יותר מאיתנו.. כמעט כל החופש הולך להם בגלל המבצע..
חשבתי לארגן להם יום כיף ולקחת אותם לתערוכת למה בנמל יפו, ואני אשמח לשמוע המלצות על התערוכה ממישהי שהייתה או שמעה.
תודה :) דרך אגב איך היה בשפיים?? עמוס אנשים?
 

hagitdasit

New member
היינו שם שלשום

נכון המצב על הפנים אבל אי אפשר להיות תקועים בבית כל הזמן. שמענו שיש חניה ומזגן אז החלטנו לנצל את אחר הצהריים וללכת לשם, היינו עד 7 בערך.. הילד להפתעתי גילה שם ידע, הסתקרן הרבה והיה יצירתי. זו לא תערוכה רגילה, היא גם גם מלמדת וגם מהנה.
דרך העבודה שלי נכנסנו ב80 שקל ביחד אם זה חשוב לך...
 

miravhen

New member
תודה על התשובה

מחר אנחנו מתכננים ללכת לאור עוד המלצות והמלצתך..
באמת אני אבדוק לגבי הנחה אם יש לי דרך להשיג, תודה :)
נקווה לימים שקטים יותר
 

גברת ע

New member
בוקר לכולנו


הרבה זמן לא יצא לי לכתוב, לדעתי מלפני הר לעמק...
אחרי הר לעמק הייתה לי עוד תחרות ואז מעין ירידת מתח וקצת רגיעה מכל האימונים והריצות ובלי תכנונים מיוחדים לעתיד.
לצערי גם עכשיו אין תכנונים מיוחדים, לפני כשבועיים וחצי נפצעתי בגב עקב כמעט תאונת דרכים ומאז לא התאמנתי ורק היום/מחר כנראה אוכל לאט לחזור להתאמן וגם לא לרוץ עדין.
כאבים יש, כדורים חזקים יש, תסכול מחוסר תזוזה יש והרבה אבל תקווה וידיעה שלאט לאט זה משתפר ויהיה יותר טוב.

והכי חשוב שיהיה לנו יום רגוע רק עם ידיעות חיוביות...

 

susieada

New member
התסכול שבפציעה...

מילא הכאב, אך המגבלות - ללכת משיא של כושר - הר לעמק ועוד תחרות, לחוסר יכולת להתאמן....
מאחלת לך החלמה מהירה, ירידה מצורך כדורים חזקים, חזרה לשגרה שאת אוהבת אותה!
 

Springy

New member
החלמה מהירה!

באמת מתסכל, במיוחד בנסיבות הפציעה
אבל כבר התגברת על קשיים ופציעות וברור לך שבקרוב גם זה יהיה רק עוד מה משהו שקרה. וכל עוד זה כאן, מותר לכעוס ולהתבאס ולרקוע ברגליים אם בא לך, וגם לקוות ולשמוח על השיפור במצב. בטוחה שבקרוב תחזרי להעלות לנו סרטונים שלך עושה דברים שלא ייאמנו!
ובהחלט, שנשמע בשורות טובות!
 
למעלה