קצרים ליום שני

susieada

New member
קצרים ליום שני

בוקר טוב ויכולת הקשבה אחד לשני (ולגוף כמובן).

Loony Moony

New member
קמתי לאימון שחייה בשבע + שאלה

זה היום השני ברציפות.
יש לי קצת שבוע עמוס בערבים אז אני משלימה בבקרים. קשה! הגוף כולו כואב ועייף אבל אני מסופקת. היום נראה לי אעשה יותר באיזי... בכל מקרה יום טוב לכולן

&nbsp
והשאלה - באזיו שעה אתן הולכות לעישון כדי לקום לאימונים המוקדמים?

משערת שהתכוונת לישון

למרות שדווקא עצות על עישון יש לי בכמויות....הכי לא ספורטיבי שלי ובכל זאת

&nbsp
אני בעבר הייתי ציפור לילה, לא הבנתי איך אפשר ללכת לישון מוקדם ועוד יותר מזה איך אפשר לקום מוקדם לפעילות. כיום האימונים שלי מתחילים מאוד מוקדם, שעת השכמה 5:00 נחשבת מאוחרת. לכן אני משתדלת על 6 שעות שינה. מודה שהשינה שלי על הפנים ובכל זאת משתדלת להיות במיטה מספיק מוקדם שיהיו לי 6 שעות מנוחה. מה גם שאני באמת עיפה כבר בערב מהקימה המוקדמת ומפעילות היום.
&nbsp
יחד עם זאת לקח לגוף שלי לא מעט זמן להתרגל למעבר, אימון ריצה ואופנים טובים לי בבוקר, שחיה פחות אוהבת (בים אוהבת בבריכה לא אוהבת על הבוקר). תני לעצמך זמן ומספיק מנוחה ואני מאמינה שהגוף יתרגל. כיום אני מאוד אוהבת את שעות הבוקר המוקדמות, הזריחות, השקט של הבוקר.

susieada

New member
כל הכבוד על הקימה המוקדמת לאימון!

יש אנשים שמעדיפים אימוני בוקר. יש את אלה שמעדיפים אימוני ערב.
אני אשת בוקר ומה שאני לא מספיקה בבוקר יש סיכוי קלוש שאעשה אותו במהלך היום או בערב.הייתה לי תקופה של אימוני שחייה שהתחילו ב20:00 והיה לי ממש קשה להירדם אחריהם (אפילו עד 01:00!).
אני קמה לאימונים בדרך כלל בין 5-5:20 ורוצה 7 שעות שינה.. אך... לא מצליחה ללכת לישון מוקדם. בדרך כלל 23:00+... אך כפנסיונרית... יש לי את הלוקסוס לנוח אחר הצהריים. 10 דק' - שעה..
כמו שאמא אמרה, הגוף כן מתרגל לקימה בשעה מסוימת, אז תתמידי ותצליחי!
תהני מכל האימונים!

kupi4

New member
משתדלת להקפיד על 8 שעות שינה בממוצע

כמו כל דבר, זה לא "בלתי אפשרי" אלא סדר עדיפויות,
וברור שיוצא פעם - פעמים בשבוע להסתפק ב- 6.5 שעות , חשוב לי להשלים ולא לצבור חסרים.

פחות מזה אני אדם רע, עצבני ועם סחרחורת.

כולי קנאה!

לא על הסחרחורות...
אני משתדלת לפחות 7 שעות (לא רצופות) בלילה, אבל האמת שבשביל ספורט אני גם צריכה 8.

Loony Moony

New member
תודה לכולן

אני לחלוטין טיפוס של אימוני ערב. אוהבת את הוצאת האנרגיות הזאת בסופו של יום, את ההרגשה של לתת הכל כי אחר כך אין שומדבר..\ עם זאת תמיד קינאתי באנשי הבוקר (ונראה שרבים מהספורטאים הם כאלו).
בזמן האחרון לפעמים אימוני הערב פחות מסתדרים לי עם כל מיני דברים (מנסים לשלב צבא תובעני, ספורט וחברים) ודוקא בבוקר יותר מסתדר. עוד לחלוטין לא נמצאת בלקום בחמש, אבל שש נהייתה אפשרות.
&nbsp
מה שכן, לחלוטין לא מצליחה לישון שבע וחצי שזה מה שהכי טוב לי לספורט.

המממממ....

ביום שישי נסעתי לריצת הכנה של תנך תשח, שמתחילה ב5:20. יצאנו מהבית ב4:40 ואני קמתי ב3:50 להתארגן כמו שצריך. ולשם כך הלכתי לישון ב22:00 לכל המאוחר.

נראה לי, שהכי חשוב זה לשמור על מחזורי שינה שלמים. כל מחזור שינה הוא שעה וחצי, כך שאם תשני 4.5 שעות או 6 מלאות זה נפלא. זה לפחות עובד אצלי, ואם אני יכולה אח"כ לחזור ולהשלים איזו שעת שינה - מה טוב. אם לא? טוב נו...

למעלה