קצרים ליום שני

susieada

New member
קצרים ליום שני

בוקר טוב!
מתקרבים לראש השנה! כבר שומעים ברכה של שנה טובה!
יום נעים!

בוקר טו-וב!

מזל שאתמול שחר התעורר כל חצי שעה בלילה, ככה הלילה הזה נראה לי דווקא סבבה (קם רק פעמיים עד 5 בבוקר...)
אבא שלו לקח אותו למשפחתון ואני התחלתי את היום ב-50 דקות ריצה איטית בים.
החבצלות בשיא הפריחה - עושה חשק לקפוץ לשפיים.

מור שלז

New member
וואו! 50 דקות ריצה בים? איזו מתנה!

כיף לקרוא איך המשפחתון של שחר מכניס את כולכם לשגרה חדשה, ומאפשר לך ליצור לעצמך את השגרה הספורטיבית שלך מחדש.
נשמעת ריצה נהדרת! מאחלת לך לשנה הקרובה עוד הרבה ריצות שכאלו (ולשחר עוד הרבה לילות של שינה טובה!)

מור שלז

New member
טסט בניחוח סתווי...

הבוקר יצאתי ל"טסט" ריצה אחרון. לבדוק את החבישה שהפיזיו שם לי אתמול במבחן הריצה.
המבחן עבר מצויין! החבישה מחזיקה היטב, היד חופשיה, טווח תנועה גדול (יחסית) וההרגשה טובה. עד כמה הטייפ הזה יחזיק באולטרה מרתון? האם אני אצליח לשים כזה לעצמי? (טייפ כזה מחזיק 24 שעות בערך...) רק ביום ראשון הבא אני אגלה את התשובה.

ובינתיים, ריצה קסומה בפארק, זריחה סתווית מדהימה מעל העננים (כמה שהתגעגעתי למראה הזה של הזריחה, אחרי כל העננות והערפל של קליפורניה) ובראש הגבעה זכיתי גם לפגוש חצבים מדהימים!
לגמרי ריצה בניחוח סתיו...

susieada

New member
טסט מוצלח! עוד צעד בדרך לאולטרה!

כמה רוגע זורם מהתמונות. החצבים, השקט של האגם, השמש הזורחת.
קחי את הרוגע הזה איתך!, עוד דבר למגירת החירום.

susieada

New member
קצר ונחמד!

45 דק' חיזוק בבית.
משאירה אותי עם הרגשה טובה. מחר עוד אימון רגיל בהדר יוסף ואז טייפר קצר עם חידוד לקראת פורט 2 פורט!

galyam7

New member
בשבת

מכיוון שלא התאמנתי מאז שבת, אכתוב מה עשיתי בשבת

אז קמתי לפני שש, ויצאתי לרוץ, ממש עם זריחת השמש, שזה מה שהרבה כאן עושות ואני כמעט אף פעם.
היה שקט, נחמד מאוד, בשלב כלשהו הרגשתי שאני צריכה משקפי שמש, כי היא מסנוורת אותי, ואני צריכה לקנות כי אין לי לריצה.
הרגשתי מין שחרור ואח"כ חזרתי לישון עוד... ביום רגיל קשה לי להאמין שאוכל לעשות את זה בגלל שאני ארגיש עייפה כל היום.
אפילו שיש לי נטייה לקום מוקדם באופן טבעי, לפעמים.
מחר או מחרתיים בטוח שאתאמן, איכשהו היום ואתמול התעצלתי.

שיהיה ערב טוב

susieada

New member
זרימה עם הגוף (לא עצלנות)

תענוג לשנות שעות אימון. לקום לריצה עם השמש, עם היכולת לחזור לישון כשאת חוזרת.
יש תקופות שאנו רוצות להתאמן כמעט כל יום ויש תקופות שאנו עסוקות בדברים אחרים.
תהני!!

galyam7

New member
תודה

אז יצא שהצלחתי להביא את עצמי לרוץ הערב... והייתה דווקא ריצה טובה.
נראה לי שכרגע האידאל בשבילי זה לרוץ שלוש פעמים בשבוע. ככה זה מתאזן לי, לא יותר מידי ולא פחות מידי.
וגם לשחות שלוש פעמים. ואני קצת חולמת על אופניים, אבל זה עדיין קצת מפחיד אותי, כי אני מפחדת מהנפילות.
אז לאט לאט...

susieada

New member
6 אימונים בשבוע - נהדר!!

3X ריצה
3X שחייה
ולאט לאט, כשיש לך זמן ואנשים תומכים מלמדים סביבך, אולי גם אופניים!
טריאתלון נשים 22 ב30 מאי 2015!
תהני מהדרך!

melon

New member
הנדסת זמן

מאתמול אני מנסה להנדס את היום,ואת השבוע באופן כללי ולנסות למצוא זמן לרוץ.
היום למשל זה נראה אבוד.
יום חם במיוחד (ולא , אני לא מקטרת, אני עוד אתגעגע לזה ... ) מוריד את האופצייה של ריצה בזמן הפסקת צהריים בעבודה ואחה"צ ממש ממש עמוס.
אז פשוט נרוץ פחות , נרוץ אחרי , נרוץ מתי שהוא.

שיחת טלפון לבעל - שעושה סיבובים ושינויים בלו"ז ומוצא לי חלון ריצה של שעה וחצי בדיוק כשבחוץ מתחיל להתקרר ולהיות נעים.
אני אסע ישר מהעבודה לרוץ באיזור שבו הבן מתאמן ויאסוף אותו בסוף האימון. הוא אפילו הציע לפגוש אותי עם בגדי הריצה שלא לקחתי איתי. כמה נחמד מצידו לתמוך בי ככה בימים עמוסים אלה....

את יודעת שאת אמא בספורט שאת זקוקה לתמיכה ופירגון מהחצי שלך להמשיך בימים כשלא נגמרים.

שבועיים לחצי מרתון הבא (אבל מי סופר )

3.5 חודשים (!) לשביתת המורים הכללית בכל בתי הספר ב"בריטיש קולומביה" שהתחילה ביוני ואולי אולי תיפתר השבוע (סופרים ,סופרים)

susieada

New member
אמא בספורט כשהבעל והבן! תומכים

מה, אין בית ספר 3.5 חודשים?? שביתה מלאה או חלקית? בכל הרמות? אוי!!
בהצלחה בהנדסת הזמן!
Where there's a will, there's a way.

melon

New member
שביתה מלאה

כולל חופשת קיץ באמצע :
יוני שביתה - יולי חופש גדול - אוגוסט חופש גדול - ספטמבר שביתה.
סה"כ הילדים בפיג'מות קרוב ל-4 חודשים. מחליפים פעם בשבוע.... (+ אייקון של זברה ...)

susieada

New member
אוי נורא!

איזשהו גוף מארגן פעילות חלופית? (ואנו בארץ מתלוננים על השביתות ה(לפעמים נראות) אינ-סופיות...
והזברה קמה...

melon

New member
לא כל כך עבד ....

איחרתי לאסוף אותו מהאימון , כי לא עמדתי בזמנים שקבעתי לעצמי והאימון נגמר טיפה מוקדם (תמיד הם מאחרים ודווקא הפעם .... )
גם ארוחת הערב התאחרה בגללי.
טוב שיש שביתה ....

למעלה