קצרים ליום שני
ט טולה הורוביץ New member 13/10/14 #2 10 ק"מ ריצה, 58:28 דק' חברה הצטרפה אלי, היתה ריצה מעולה. המסלול שלי, המון עליות אז קצת הרווחנו אימון עליות על הדרך. היה מעולה!
10 ק"מ ריצה, 58:28 דק' חברה הצטרפה אלי, היתה ריצה מעולה. המסלול שלי, המון עליות אז קצת הרווחנו אימון עליות על הדרך. היה מעולה!
מ מור שלז New member 13/10/14 #3 יפה לכן! ועוד עם עליות בדרך נשמעת באמת ריצה מעולה מדהים מה שריצה עם חברה יכולה לעשות לנו, וכמה כיף זה יכול להיות
יפה לכן! ועוד עם עליות בדרך נשמעת באמת ריצה מעולה מדהים מה שריצה עם חברה יכולה לעשות לנו, וכמה כיף זה יכול להיות
מ מור שלז New member 13/10/14 #4 ריצה מפסקת... ממש כמו ארוכה מפסקת לפני צום, היתה לי היום ריצה מפסקת. בצהריים אני צריכה לעשות בדיקה רפואית כלשהיא, שאחריה אני מנועה מכל פעילות ספורטיבית הריצה הבאה תהיה בעוד 3 ימים... ובינתיים - עוד 8 ק"מ הופקדו לעו"ש.   תחזיקו לי אצבעות?
ריצה מפסקת... ממש כמו ארוכה מפסקת לפני צום, היתה לי היום ריצה מפסקת. בצהריים אני צריכה לעשות בדיקה רפואית כלשהיא, שאחריה אני מנועה מכל פעילות ספורטיבית הריצה הבאה תהיה בעוד 3 ימים... ובינתיים - עוד 8 ק"מ הופקדו לעו"ש.   תחזיקו לי אצבעות?
ט טולה הורוביץ New member 13/10/14 #5 זו שאלה בכלל? ברור שנחזיק! ו-3 הימים האלו יעשו לך רעב לריצה, אז הריצה הבאה תהיה לך פי מאה יותר טובה..  
זו שאלה בכלל? ברור שנחזיק! ו-3 הימים האלו יעשו לך רעב לריצה, אז הריצה הבאה תהיה לך פי מאה יותר טובה..