קצרים ליום שני

susieada

New member
קצרים ליום שני

בוקר טוב ויום נעים לכולנו.
בהצלחה בטייפר, באימונים שגרתיים, לאימונים מאתגרים, בחיי היומיום.

אימון קריעה

אז רשמית שחר לא היה חולה אתמול, ובכל זאת נשאר איתנו בבית כדי לוודא. היה קשה מאד. הוא לא יןש טוב, רצה כל הזמן ידיים, הרבה בכי, היה רגוע רק במנשא. כך שהגעתי לאימון הקונג פו מותשת למדי גם נפשית וגם פיזית - ברמה של שרירים תפוסים.
בגלל החשש מגשם (ובעיקר מכבישים רטובים) ויתרתי על האופניים ונסעתי באוטובוס. רעיון מוצלח גם כי חבל לבזבז את הכח לאימון על דיווש.
וכמובן, שדווקא אתמול היה אימון קשה במיוחד, סטים ארוכים של אגרופים ובעיטות. אבל היה גם מאד מספק ועבר בצ'יק.
והבוקר- החום שוב עלה. שמח!

perach22

New member
בוקר אור

גמדים שקלת במקרה טיפול חיזוק באקופונטורה לפצפון?
אצלי זה עבד מדהים עם הילדים... התחלנו מגיל 3 חודשים,
אחרי שגילינו שהבן אסמטי, ומעולם לא עשינו לו אינהלציה, בעקבות הטיפולים
והבת סבלה מדלקות חוזרות באוזנים, בגיל שנה כשנמאס לנו מבקבוקי האנטיביוטיקה הורודים שקישטו לנו את כל הבית,
עשינו לה טיפול אחד ומאז שכחנו מה זה רופאים
אם את גרה באיזור מודיעין
ממליצה על דרור יוסיפון נדמה לי שקוראים למקום שלו "מרכז אדמה"

שיהיה רק בבריאות לכולם והמשך שבוע נהדר

susieada

New member
הספורט כצ'ופר..

אימון קשה, מאתגר על גוף עייף של אמא... כמה טוב הסיפוק!
בריאות לשחר והמשך יכולת תמרון עם הבעל לתת אחד את השנייה זמן איכות לעצמכם, לספורט.

היום צפוי אימון עליות. |שוטר|

אם יהיה יבש או יטפטף בקטנה - בחוץ.
אם תהיה סערה או שיטפון גשום - על מסילה בחד"כ (האופציה הפחות מועדפת עלי אבל אם כן, אכניס גם אימון כוח!)
&nbsp
יאללה אפשר שיהיה כבר ערב?
&nbsp
(טל, שישנה בשני הלילות האחרונים 4 שעות בכל לילה כי מבלה/מתאמנת/עסוקה מסביב לשעון!)
&nbsp
&nbsp

susieada

New member
איך היה האימון? בחוץ? בפנים?

סליחה שאני מעירה... 4 שעות שינה לא מספיק.. (כן, גם "רק" ל4 ימים). הגוף העייף מזמין פציעות... חבל.
המאמנים ממליצים על 7 שעות שינה כדי לתת לגוף זמן להיבנות מהאימונים. (לא הסבר פיסיולוגי מדויק, אך זה הכיוון). אפילו 6 יותר טוב מפחות...
מקווה שתוכלי לשריין לך עוד כמה שעות שינה.
כייף לקרוא את ההתלהבות בכל מילה.
תהני!

אימון עליות בחוץ!

לא מוותרת ולא מוותרת!

ולגבי שעות השינה,
את צודקת מאוד. בד"כ אני מקפידה מאוד על שעות שינה מספקות, אתמול השלמתי שעות (הלכתי לישון ב22:00, התעוררתי יקיצה טבעית ב5:00
)

תודה!

susieada

New member
לא מוותרת...

לא על עליות בחוץ .. ולא על שעות שינה. כל הכבוד.
הבקרים האלה כשאנו קמות ביקיצה טבעית הם מתנה וסימן של מספיק שעות שינה.

dora me

New member
יש כאן חיפאיות?

מחפשת מקום מסודר לאימוני כושר בחיפה, אני לא יודעת עוד אם אני מעדיפה חדר כושר או פעילויות וחוגים כמו פילאטיס ואולי יוגה.
אז קודם כל אשמח לשמוע מה לדעתכן עדיף? ואם אתן על הדרך יודעות להמליץ על מקומות טובים זה גם יהיה נהדר
&nbsp
תודה מראש

yaela891

New member
אני מתאמנת בספורטן ויש פה גיוון די רחב בחוגים

אני אישית מתמקדת בזומבה,עיצוב גוף ופלדנקרייז
אבל יש פה גם פילאטיס,יוגה ועוד הרבה דברים שאני מתכננת לנסות

מה עדיף

לנסות המון מקומות וללכת לאן שמתאים לך. כדאי שיהיה קרוב לבית/עבודה, כי למקומות רחוקים בסוף מתעצלים להגיע.
אני אישית פחות אוהבת חוגים בחדרי כושר, כי הרבה פעמים הם לא מספיק מקצועיים, אין יחס אישי, אין "קבוצה". אבל זה מאד תלוי בחוג הספציפי, לכן צריך לנסות. מצד שני, יש לך חדר כושר, שזה ייתרון עצום.

melon

New member
שאלה לשחייניות שבנינו ...

הבת שלי משתתפת בקורס מצילים שכולל בן השאר שחייה מאומצת בזמנים מוקצבים מראש. היא שחיינית טובה ומהירה אבל בפעמיים האחרונות היא חזרה עם כאב ראש, התכווציות ובחילות קשות. היא אומרת שזה מהכלור. יכול להיות ?
אולי זה התייבשות ?
הקורס הוא 5 שעות של שחייה/חומר תיאורטי/שחייה/עזרה ראשונה/שחייה ..
מוכר ? יש פיתרון או רעיון ?

א. יכול להיות

רמת הכלור אמורה להיות כתובה לצד הבריכה. בכל מקרה, יש כאלה שרגישים יותר ויש שפחות. אני יצאתי עם כאב ראש מסחרר מבריכה שרמת הכלור בה תיקנית, אבל אין שם אוורור מספיק (ואני יודעת שזה מהכלור כי זה קרה לי רק בבריכה הספציפית הזאת).
חוץ מזה, כאב ראש יכול להגרם ממשקפת לוחצת מדי, אבל נשמע שלא זה העניין.
יכול להגרם גם מעייפות, תזונה לא טובה, עניין בריאותי כלשהו... בהחלט גם מהתייבשות.
&nbsp

למעלה