קצרים ליום שני

susieada

New member
איזו התאוששות פעילה!

תזכרי גם לתת לגוף איזה יום אחד מנוחה?

זוכרת זוכרת...

ימי חמישי הם המנוחה שלי (לפני הארוכה של שישי) וגם בשבת אני ביום אימון קל והרבה מתיחות וגמישות בעיקר

אימון כריות!

וואו, היה לי קשה להגיע לאימון. לצאת מהבית דווקא היה קל - סגרתי את הדלת וחיכיתי לשמוע את הבכי, כמו תמיד - אבל לילדון ממש לא הזיז שהלכתי. מגניב!
אבל הרכיבה לשם - אוף! הייתי בטוחה שהברקס נוגע בגלגל מרוב שהיה לי קשה (החלפתי בלמים בבוקר). לצערי לא, האופניים בסדר גמור. אלה הרגליים שגמורות. בחימום כבר שמעתי חבטה מוכרת מהאולם (מהקבוצה שלפני) וידעתי שיש אימון כריות. נשמע כמו אימון שהולכים בו לישון, נכון? אז זה, שאלה כריות קשיחות למדי, וחובטים בהן מאז חזק.
היה אימון טכני יחסית, בעיטות כפולות שזה מאד קשה. גם להחזיק את הכרית לבעיטות לא היה לי קל - בזמן שאני הייתי בבית חבריי לקבוצה התחזקו. היה כיף וטוב, ואיכשהו גם הדיווש הביתה היה יותר קל.
והבוקר - הרגליים גמורות... ניתן להן לנוח יום-יומיים.

susieada

New member
מכירה את התופעה.. מקווים שהבלמים נוגעים בגלגלים...

אבל הבעייה היא הרגליים.
נשמע אימון קשה ומאתגר. אני שמחה בשבילך שאת אט ט חוזרת לגונג פו האהוב שלך!
כן, את חיזקת את שריר האמא. הם שרירים אחרים... מעניין (ומתסכל?) לראות את הפער.

בוקר טוב. אתמול
התאמנתי אימון קצר רק 45 דקות וקשה כי כל מספר דקות הייתי צריכה להגביר את הריצה לדופק מקסימלי עד שלא יכולתי כמעט לנשום...

susieada

New member
עוד יום הכנה לאילת...

חצי שעה שחייה, כולל "מתגברות" (מתחילים לאט ומתגרבים לקצה מהיר יותר) + עוד שעה פילאטיס..
עושה רק דברים שמרגישים לי טוב לגוף, בלי עומס מיותר!

perach22

New member
איזו רכיבה כייפית הערב

יצאתי עם ליאת הג'ינגית, ואמרתי לה לפני שאני ארכוב רק שעה כי מזמן לא עליתי על האופניים, היתה רכיבה מצויינת וזה נמשך כמעט שעתיים בלי להרגיש
וגם לא פחדתי משומדבר ולא מגבהים ולא חוסר ביטחון, כאילו אני רוכבת שנים.
מתלבטת האם ללכת עוד הערב לעיצוב דינמי? מחר יש לי ריצה 5 ק"מ ורביעי 8-10 ק"מ, האם זה לא יעמיס ומוקדם מדי?

סוזי לגבי ההצעה לשחות יחד בים פלטה, אני אצטרך הדרכה, אין לי חליפת שחיה, ואין לי מושג איך ואיפה קונים, ומה הציוד שצריך ומה העלויות... וגם איך יודעים שיהיה ים פלטה? אני גרה במודיעין ובאיזה חוף שוחים והאם גם בשבת בבוקר אפשרי, וצריכה להתארגן לפני...
אז אשמח לקבל מידע והנחיות לפני..

susieada

New member
רכיבה
וים

כייף שעברו שעתיים בלי להרגיש כשהגדרת לליאת ש"רק שעה". ומעולה לקרוא על הבטחון העצמי שהרגשתי ברכיבה! תמשיכי כך!

אני אוהבת את האתר של Mediterranean Wave Forecast. לפי המפתח הרשום למטה, ים פלטה בצבע כחול בהיר. בקשר להיכרות עם הים, אפשר לחכות עד התחלת מאי, ואז אין צורך ברכישת חליפה יקרה. אז אשמח ללוות אותך. אני שוחה בכמה חופים. בתל אביב בחוף הילטון, גורדון, מציצים. בהרצליה בחוף הצוק הצפוני, וגם, הכי אהוב עלי, החוף של טריאתלון נשים, חוף אכדיה דרום (חוף הנכים). בינתיים, חשוב להמשיך לשחות בבריכה, לפתח טכניקה וכושר.
מצאת בריכה במודיעין?

melon

New member
דצמבר כאן

לא יאמן. אוטוטו סופשנע !
החודש הזה היה עמוס ומשוגע במיוחד
* 169 קילומטרים שזה המון בהתחשב בעובדה שאין לי יעד קרוב. אוהבת מספרים עגולים.
* פותחת עונה שלישית עם קבוצת הריצה שלי, מתרגשת עם החדשים, שמחה עם הישנים
* נעליים חדשות דנדשות. כבר התרגלנו אחת לשנייה (הנעליים בצבע ורוד לכן לשון נקבה)
* חדר כושר - שלג ראשון . לא התגעגתי אבל שרדתי שזה השיג מבחינתי.

החודש הבא כולל
* מסיבות ושלל אירועי סוף שנה בבית ספר ובמקומות העבודה
* מעבר דירה
* מבחן סיום סימסטר בלימודי ערב מקצועיים
ובשאיפה הרבה הרבה הרבה ריצה

perach22

New member
נשמע אחלה חודש לסיום שנה

אפשר לשנות את ה - 169 - ל - 170, יהיה ממש עגול..

ועוד יותר אחלה נשמע להתחיל שנה, במסיבות, דירה חדשה, מבחני סיום,
ושאיפות... איפה בעולם את ממוקמת?
נותר רק לאחל לך, שתהיה לך שנה נהדרת...

perach22

New member
וונקובר, אם את מכירה את אלכס אמינוב

אז מיסרי לו ד"ש למדנו יחד בתיכון..

susieada

New member
האופטימיות והאושר נוצצים מכל שורה! תהני!

בהצלחה עם המעבר לדירה החדשה - זה סט אימונים בפני עצמו!

melon

New member
הצלחתי להשמע אופטימית ?

דוקא באתי בקטע של קיטור - עתידי
אבל מי כמוך מצליח לראות הכל במשקפיים וורודים (או וורודות ? )

למעלה