קצרים לסוף השבוע

מור שלז

New member
שובן של ריצות הגב לגב

איך שאני אוהבת את הריצות הארוכות האלו, רגעים של שקט, אני והטבע... התגעגעתי לריצות האלו, וסוף סוף, אני מרגישה שאני מצליחה לשלב את זה.

השבוע רוב האימונים שלי היו בחדר כושר. הרבה עבודת משקולות, עבודה על שרירים מייצבים ושרירי ליבה, חפוז שכזה בדרך למשרד.

אבל סוף השבוע הוקדש לריצות הארוכות.
אתמול יצאתי למסלול "סובב בית - גדול" כמו שאני קוראת לו. מסלול של כ-30 קילומטרים, שמתחיל מדלת הבית כמובן, ומשם כל הדרך אל הים, לאורך הים כל הדרך עד תל אביב ופארק הירקון, ומשם את כל הפארק, עוד קצת ירקון מזרחי וחזרה ממזרח דרך הפרדסים.
ריצת סולו - רק אני והשקט שלי, עם המוזיקה באזניים.

בצהריים עוד הספקתי להכניס שעה פילאטיס מכשירים יחד עם הבת שלי, שהפך לזמן איכות של שתינו, ובסיום התפנקנו בארוחה טובה.

ואז הבוקר החלק השני של הגב לגב, עם מתאמנת שלי לשעבר שבפעם הראשונה הגיעה לרוץ בבן שמן. אושר גדול עבורי לחזור לכל היופי הזה, לירוק שבעיניים, לנופים, לפריחה המשגעת. וגם אושר גדול לחשוף מישהי בפעם הראשונה לחוויה הזו של ריצות שטח.

ועם אימון גב לגב מצטבר של שש שעות על הרגליים, זה אפילו מתחיל להראות כמו אימונים לאולטרה מרתון....

המשך סופשבוע נפלא לכולן

melon

New member
כל הכבוד על האנרגיה

ליכולת , לזמן שאת מפנה ומקדישה - יודעת שזה לא פשוט במקרה שלך ....
אוהבת את תמונות הריצה שלך ....

susieada

New member
מה שאת אוהבת!! גל לגב! 6 שעות על הרגליים!

טבע, שקט, ואפשרות להציג למתאמנת (בעבר) את ריצות השטח שאהובות עליך!
תמונות מקסיצות!
כייף של זמן איכות עם הבת בפילאטיס!
בתקווה שהצלחת לצבור הרבה כוח לשבוע החדש!

susieada

New member
3.5 שבועות אחרי...
רכבתי בחוץ!

בעצם עם כל המגבלויות שהמנתחת הערימה עלי... (דופק נמוך 3 חודשים, איסור על שחייה חודשיים), לפני שבוע וחצי אמרה לי שאני יכולה לרכב בכביש (בדופק נמוך). אני הזאת שפחדתי ונשארתי על הטריינר... הבוקר, לפני בית הכנסת, בלי שמישהו להגיד לי כן או לא או תיזהרי או אלווה אותך (דני בנסיעה בחו"ל מבוקר השקם אחרי הטריאתלון), פשוט יצאתי. 35 דק' איזי.. כייף! במצב הכי טוב עליות קשות לי, אז העליות המאוד קצרות ומתונות ליד הבית שלי היוו אתגר להישאר בדופק נמוך, אך הצלחתי.

הרכיבה בחוץ הבוקר בא יום אחרי רכיבה על הטריינר עם ספרינטים קצרים מספיק שהדופק הגיע לגבול הנמוך רק בסוף הספרינט. אמרתי כבר שיש לי מאמן חכם ויצירתי? תודה לו!

שבוע נפלא לכולן!
מדהים שאנו כבר שבוע אחרי הטריאתלון!!

מור שלז

New member
מדהימה! לא להאמין שכבר חזרת לרכוב

אני כל כך שמחה בשבילך! עוד צעד חשוב שלך בדרך חזרה לעצמך!

רכיבה קצרה, בחוץ, התמודדות עם העליות המתונות, ואז יום אחרי עוד ספרינטים על הטריינר

איזה כיף לקרוא על השילוב של הנחישות שלך והיצירתיות של המאמן שיוצרים את כל הגיוון הזה.

susieada

New member
אין כמו מאמן שמכיר ותומך. פשוט מתנה!

ובתקווה שכולנו, שרוצות עזרה של מאמנ/ת, נמצא את האישיות המתאימה לנו בכל שלב של אאימונים והמטרות שלנו!!

למעלה