קצרים לסוף שבוע - שישי שבת שלום

שהסוסים דוהרים

כמידי יום חמישי, עד הר לעמק, אנחנו רצים ריצת לילה בשדות.
הפעם היו מעט נשים ובעיקר גברים דוהרים.
בגלל שפרטנרטית הריצה שלי בחופשה, גיליתי קצבים ברגלים שלא ידעתי שהם שם, והסוסים האלה משכו אותי קדימה קדימה. ולמרות שבהתחלה היו לי המון חששות לגבי ריצה בחושך, בלילה, שהגוף רגיל לשעות הבוקר המוקדמות, אין ספק שיש בזה משהו בעל קסם מיוחד במינו.

ועכשיו יוצאת לים - גם היום מתוכנן אימון משולב אבל הפעם לא ממש בא לי, הרכיבה בתוך העיר, וזה ממש לא בשבילי, לא בא לי כל בלגן ההתארגנות וסחיבת הציוד - בא לי לשחות, רק לשחות. אז אשחה אחזור מוקדם יותר ונצא קצת לטייל.

שבת נפלאה לכולם!

melon

New member
כשהזברות דוהרות

להוציא את החיה החוצה...
מזמן מזמן , סיפרתי על מכנסי הריצה זברה שרכשתי.
המכנסיים , עד הברך, הוכנסו אחר כבוד לארון בהמתנה לימים חמים יותר , שלא חשבתי שיגיעו אי פעם.
השבוע האחרון זימן ימים חמימים יותר , דו סיפרתיים וגם קצת שמש - אז הוצאתי את החיה לסיבוב ריצה.
יו כמה נהנתי לרוץ עם טייטס הזברה , כמה שזה רדוד מצידי, לא ירד לי החיוך המרוצה מהפרצוף - ממש עשה חשק לדהור. זקני הספארי לא זוכרים דבר כזה...

עוד שבוע למירוץ האביב המסורתי , נראה לי - שיהיה זברה.

מור שלז

New member
יפה לך זברה... ומה עם תמונה?

כיף לקרוא את ההנאה שלך מהריצה, את תחושת הדהירה, מקסים!
מאחלת לך עוד הרבה הנאות מפוספסות שכאלו...

melon

New member
צודקת ...

זה דורש "סלפי" - אבל אני לא מחובבות הזאנר ...

היום כבר ירד גשם והזברה חזרה לכלוב - שלא ירטבו הפסים הלבנים ....

אני זוכרת את הטייץ'!!!

איזה כיף שהגיע הזמן להוציא אותו מהארון, איזה כיף שהוא מגיע עם אנרגיה כזו...ובכלל איזה כיף לך, הריצות שלך תמיד נשמעות מדהים!

melon

New member
מעניין ...

>>> הריצות שלך תמיד נשמעות מדהים
ריצות של אחרים תמיד נשמעות כיף ... אני ממש אוהבת תיאורי ריצות של אחרים. וגם תמונות (תמשיכו , תמשיכו ! )
לי אישית יש מקבץ גדול של ריצות מבאסות - אבל גזרתי על עצמי מוד חיובי נטול קיטורים. אז הגרועות הולכות למגירה , לבד, בחושך.

באמת מענין....

אני מבטיחה להמשיך אם את עושה אותו הדבר.....איתך במוד החיובי!!!
לבד, בחושך, כיאה לעדה שלי, נשאיר מחוץ לפורום

מור שלז

New member
איזה יופי לגלות קצבים שכאלו ולהתגבר על החששות

טוב לקרוא אותך ככה: מגלה קצבים חדשים ברגליים שלא ידעת שהם שם, מתמודדת עם החששות של הריצה בחושך, של הריצה בשעות לא מוכרות, ומגלה את הקסם.
הקבוצה הזו עושה לך הרבה טוב!

ואיך היתה השחייה?

השחיה היתה מרגשת

חברה טובה טובה שנמצאת בסוף הטיפולים הכימוטרפים, ושחיה מדהימה, שליוותה אותי ואת רבים מחברי הקבוצה בכניסה הראשונה לים, באה לשחות קצת. הייתי איתה, ליוותי אותה, הרגשתי שהים מאפשר לי להחזיר במעט את הכרת התודה והאהבה שלי כלפיה.

היה מאוד מרגש, המון חיבוקים במים הקרים. ואחר כך עודדתי את המתאמנים באימון המשולב הארוך שהיה להם, האמת ממש כיף לעודד, אולי אעבור לזה...חחח ראיתי את גיסתי משלימה את כל האימון לראשונה, והנה היא כמעט מוכנה לטרינשים, אליו היא מחכה שנה שלמה.

ועל מנת להשלים את האימון רכבתי היום ורצתי....מי שמעודד בשישי מתאמן בשבת!

מור שלז

New member
מרגש מאוד!

גם סגירת המעגל המרגשת הזו עם החברה
גם סגירת המעגל עם גיסתך וטרינשים
יש ביטוי שאני מאוד אוהבת: "להעביר את הטוב הלאה", ונראה לי שאת פשוט חיה את זה: סופגת את כל הטוב והאהבה, וממשיכה ומעבירה אותם הלאה במעגלים על פני מעגלים...

לקראת המטרה הבאה

מה נהיה ממני? תמיד רצתי לי סתם בסבבה, פתאום אני כל רגע עם מטרה... פשוט אחרת לא מצליחה להחזיק שגרת ריצה. וגם עם זה - לא ממש מצליחה.
איכשהו מאז מירוץ האביב עברו שבועיים בהם לא רצתי מטר, והבוקר נשבר הצום עם 30 דקות בטיילת (הפעם בן הזוג דחף את העגלה, אני בקושי דחפתי את עצמי). המטרה הבאה - מירוץ לוד.
וגם - כיוון שקונג פו לא הולך לי, החלטתי לנסות להידבק יותר ליוגה. אף פעם לא התחברתי, אבל יש סגנון אחד שיחסית מדבר אלי - אשטנגה - ואני רוצה לנסות להתחבר לזה שוב. אני חייבת לעבוד על הגוף שלי, אחרת, מהיכרותי איתו, הוא מתחיל להתפרק.

מור שלז

New member
מסקרן... מחכה לשמוע איך הלך לך

גם אני מתקשה להתחבר ליוגה (ולא שלא ניסיתי), ובאמת שמעתי על אשטנגה ונראה לי שמכל הסגנונות זה היחיד שיש לו סיכוי להצליח אצלי.

בהצלחה עם המטרה החדשה, בהצלחה עם היוגה והסגנון החדש ומחכה בסקרנות לקרוא את עלילותייך עם האשטנגה

כי הוא הכי דינמי

למרות שתרגלתי טאי צ'י וצ'י גונג בהצלחה ובהנאה, אני עדיין בחורה עם קוצים בתחת. אני חייבת להרגיש שאני "עושה משהו", אני חייבת אתגר.

מירוץ לוד ב-30.5.

מור שלז

New member
חזרתי...

היה חופש נפלא, לונדון נהדרת כתמיד קיבלה אותנו ללא טיפה אחת של גשם, הריצות היו נפלאות אבל יותר מהכל היה כיף לזכות לכמה ימים מרוכזים של בילוי משפחתי.
הפוגה אמיתית באמצע רכבת ההרים המשוגעת הזו של החיים שלנו, פשוט זמן איכות להנות אחד מהשני.

ומחר כבר חוזרת לעבודה... עוד כמה ימים בארץ ואז טסה שוב (והפעם שוב לעבודה).

ובינתיים, הנה תמונה טיפוסית מהיופי שהקיף אותי בריצות בלונדון

למעלה