קצרים לסוף שבוע

susieada

New member
אימון ואירוח

היה לנו בוקר רגוע, נעים, מלא אנרגיה, כיף עם ספורטאיות וספורטאים, משפחות, ילדים מקבוצת אתגרי שער הנגב.. כולם מיישובי עוטף אזה.
בערך 60 אנשים הגיעו לאימון השחייה של אורי סלע ושחייני עולם המים, כולל קבוצת TriWeCan. אורי העביר אימון מגוון, כייף ומאתגר. היה מקסים! הבעת תמיכה נהדרת.

אחר כך אירוח בקאנטרי קלוב הרצליה עם הפעלות לילדים, פינוקים, כריכים, ארוחת צהריים, שחייה וסתם משחקי מים. הכי טוב, כמו שעירית סיפרה לי, הזדמנות להיפגש עם חברות קבוצת האימון, שעקב המצב אין אימונים והן אינן נפגשות.

אני שמחה שהייתה לנו את ההזדמנות לעשות את המעט הזה.

שיהיה שבת שלום כמה שאפשר...

מור שלז

New member
מרגש! פשוט מרגש! איזו יוזמה נהדרת

ואיזה כיף לראות בתמונות את החיוכים, את הפרצופים המוכרים.
&nbsp
כל הכבוד לך ולדני על היוזמה המקסימה
כל הכבוד לכל מי שהגיעו, מהדרום הרחוק וגם מכאן מהמרכז לתמוך.
&nbsp
תודה ששיתפת

susieada

New member
תודה!

היה החלק הכי טוב של השבוע שלנו!!
הזדמנות להיפגש עם חברות ולעשות קצת לתמיכתן בתקופה האיומה הזאת!

תודה רבה על יום נהדר

על המחשבות עד הפרט האחרון ובעיקר על חוויה נהדר לילדים.
הנאה צרופה זו היתה.

susieada

New member
חיבוק ענק!

אהבתי לראות אותך מחייכת, רוקדת, משתוללת עם העוגה ועם הזיקוק לחוגגי יום הולדת!
וWOW - את תותחית במים!! איזו שחייה מהירה!!!!!!!

9 ק"מ ריצה בשבת בבוקר עם השתטחות בזמן אזעקה

יצאתי עם חברים ב5 בבוקר, חתכתי מהם לסולו איפשהו, ק"מ וחצי מהבית התחילה אזעקה, 6 בבוקר, רחוב שומם ובלי בניינים להכנס אליהם. אז נשכבתי על הרצפה צמוד לקיר בטון וחיכיתי עד יעבור זעם...
והנה שברתי את המחסום של הפחד של אזעקה באמצע ריצה, ולא איבדתי עשתונות...
&nbsp
נקווה שיהיה שקט...

מור שלז

New member
חתיכת מחסום לשבור! כל הכבוד

זה באמת מלחיץ ומפחיד, אזעקה ככה סתם באמצע הריצה. כל הכבוד על הקוליות שלך, ועל התפקוד בסיטואציה שכזו.
&nbsp

ואת מדברת עם חרדתית ברמות על, כן?

זו שלפני שבועיים וחצי לא יצאה לרוץ במשך שבוע ושלא נדבר על לרוץ לבד, כי פחדה מה יקרה באמצע אזעקה....
&nbsp
אבל כשזה תופס אותך בחוץ זה כבר תופס אותך ואז... נו מילא, עברתי גם את זה...

מור שלז

New member
זו תגובה טבעית ונורמלית למצב לא נורמלי

אנשים לא אמורים להתרגל למצב שנורים עליהם טילים על בסיס יומיומי.
&nbsp
אני מעריצה את עירית וחברותיה הדרומיות על היכולת שלהן להסתגל לזה, על היכולת לצאת לרוץ בהפוגה בין המיגוניות בקיבוץ ועוד, אבל זה עדין לא אומר שזה מצב נורמלי. זה רק מראה שאנחנו כיצורים אנושיים מסוגלים להסתגל להרבה מאוד דברים.
&nbsp
גם אני בהתחלה לא יצאתי לריצות שטח, רצתי אך ורק באזורים שמכוסים על ידי כיפת ברזל. ואיך שהוא, אחרי 3 שבועות, מסתגלים גם לזה...
&nbsp
אז לדעתי את ממש לא חרדתית, זו פשוט תגובה טבעית ונורמלית. ולהחליט שאת יוצאת לרוץ במצב הזה, ולתפקד תחת לחץ בזמן אמת - זה דורש כוחות. אז שוב כל הכבוד!

כל הכבוד!

למרות שלפעמים אני משתגעת שאני שומעת שוב ושוב את הנחיות פיקוד העורף ברדיו - אני מאמינה כי זה יוצר אצלנו דרכי פעולה בזמן אמת. הנה פעלת נכון, לא איבדת עשתונות - כל הכבוד!

מור שלז

New member
ריצטיול לבד ועם חברות: הר מסרק והר כרמילה

ריצת פסק זמן שהכילה הכל מהכל: סיבוב ראשון לבד, זמן איכות עם עצמי (ובאמצע האפליקציה בטלפון מדווחת לי על אזעקות בבית, כשהילדים ישנים, ואני פותחת "חמ"ל" לראות שהכל בסדר בבית, ולדווח לאיש שלי, שנמצא בסין עכשיו, ומודאג מאוד לקבל את האתרעות האלו לשם).
ואחר כך סיבוב נוסף עם חברות. שילוב מושלם של זמן איכות עם עצמי, וחברה משובחת.
מסלול עתיר טיפוסים ונופים להר המסרק, ביקור במשלטים ומשם להר כרמילה וחזרה בדרך נוף צפונית, סינגל קסום וטכני למדי ואז דרך בורמה.

פסק זמן, הזדמנות לנשום אויר, למלא מצברים ולחזור לשגרה המלחיצה שלנו...

שבת שלום לכולן

michal3621

New member
מעניין מתי ניפגש בשטח , מור

כל פעם אני נדהמת כמה קרובה הייתי לפגוש אותך בריצות השטח שלך ...אני רוכבת באותם מסלולים (עם קבוצה כמובן )

מור שלז

New member
שאני אספר לך מה קרה לרוכבת שפגשה אותי הבוקר?

המסכנה כמעט חטפה התקפת לב... רכבה לה להנאתה במעלה דרך בורמה, ופתאום אני הופעתי לה בצד הדרך מסינגל שהיה כל כך טכני, שבכלל לא נראה כמו סינגל.
היא אמרה שלרגע חששה שאני מגיחה מאיזו מנהרה של החמאס או משהו
פשוט הופעתי לה מאמצע שום מקום בפתאומיות...
&nbsp
(למרות שאני לא זוכרת מתי לאחרונה מחבלי החמאס נראו לבושים בורוד
)
&nbsp
מחכה כבר לפגוש אותך בשבילים

michal3621

New member
כל מראה של אישה בשטח , משובב ומעודד!

במיוחד שאני רוכבת רק עם חבורת גברים , ונכון , זו רכיבה קשה ואגריסיבית , בלי הנחות , ואני יכולה לספור על כף יד אחת (עם "עודף") כמה רוכבות אני רואה ולכן , זה תמיד כיף לראות עוד נשים שלא נרתעות מסוג רכיבה זה . חוץ מזה , אותך זה כבוד גדול לפגוש, וכל פעם אני קוראת היכן רצת , אני מבינה שאנו עוברות ממש באותם מקומות . אגב , היום דווקא רכבתי כביש , שם , כמובן , יש יותר נשים..
.

susieada

New member
כמה טוב ריצת פסק זמן..

עם פתיחת חמ"ל בין-לאומי... לבד, נוף מקסים, סינגל טכני מאוד, גם חברות.
מקווה שהתמלאת במספיק אנרגיה להספיק לך עוד שבוע עמוס.
תמונות מקסימות.

למעלה