קצרים לסופש של יום כיפור

מור שלז

New member
קצרים לסופש של יום כיפור

חתימה טובה לכולן

צום קל למי שצמה

ורכיבות בטוחות למי שרוכבת

מור שלז

New member
ריצה ראשונה מאז...

מאז המרוץ באיטליה עם הפרישה והכתף שהדרדרה כל כך - לא רצתי.
לא עשיתי כלום כמעט שבועיים, והאמת גם לא התחשק לי.
&nbsp
הפיזיו כבר ניסה להציע שיכול להיות שדווקא ריצה תעזור, תזרים דם ואולי תשחרר קצת את השרירים שתפוסים תמידית עכשיו מסביב למפרק שנשבר, אבל איך שהוא לא הצלחתי להביא את עצמי לריצה.
&nbsp
הבוקר קמתי אחרי עוד לילה של שינה ללא שינה מרוב כאבים, והחלטתי שזהו - יוצאת לרוץ
מסלול הבית החביב בשדות, בדרך הכתף החלה להתלונן אז קיצרתי את הריצה דרך שביל מלא בוץ שהפך את הנעליים כבדות במיוחד וחזרתי הביתה אחרי 5 ק"מ.
&nbsp
באופן מפליא - הכתף מרגישה עכשיו הרבה הרבה יותר טוב. מחזיקה אצבעות שימשיך ככה

&nbsp
ואגב, מישהי כאן רצה עם zombies run? קיבלתי המלצה והבוקר ניסיתי פעם ראשונה. עוד לא החלטתי מה דעתי על זה, אבל נראה לי שאולי זה דווקא גיוון נחמד לחלק מהריצות, לא? קצת שובר שגרה...

קראתי אותך בימים האלה

ולא הצלחתי להגיב מהנייד. את מדהימה אותי כל פעם מחדש בכוחות שלך, גם כוחות שיקול הדעת וגם כוחות האיפוק.
שמחה שהריצה דווקא הטיבה עם הכתף. מה אומר האורטופד? מה זמן ההחלמה הצפוי?

מור שלז

New member
תודה
האורטופד דיבר על 3 חודשים

אני כרגע עומדת על קצת פחות מחודשיים, מנסה להתאזר בסבלנות...
&nbsp
האמת שהריצה כאבה לי בשלב מסויים גם היום, אבל לאחר מכן נראה לי שהשתפר... בימים אלו אני נפרדת מהמתלה שליווה אותי לאורך החודשיים האחרונים ורמת הכאבים עלתה.
&nbsp
ודווקא עכשיו, שזה נמשך כמו מסטיק, ואני מתחילה להתייאש מהפציעה הזו, להתייאש מכל הויתורים שנאלצתי לעשות: החופשה המשפחתית, האולטרה מרתון שהתכוננתי אליו ברצינות רבה כל כך הרבה חודשים, ההקרבות שבדרך - דווקא עכשיו ההבנה שלך, העידוד, הפרגון - עוזרים כל כך.
&nbsp
אז תודה ענקית על המילים החמות

תודה על ההבנה

תודה שאת כאן

מי שעומד מאחורי או מצדדי - שיצטרף אלי ויתחיל לרוץ! + עוד חדש

התחלתי את הבוקר/ סופ"ש/ כיפור בריצת 19.5 ק"מ עם חברים מיבנה לכיוון גן שורק ובחזרה.
היה נהדר.

וגם, נרשמתי למרתון ת"א. למקצה המרתון! וקיבלתי את תכנית האימונים שלי, ואני בהתרגשות מטורפת!!

וזהו.
צום מועיל לצמות, גמר חתימה טובה וחיבוק לכולכן.

מור שלז

New member
איזו תמונה! ואיזה התרגשות עם המרתון

כן, זו באמת התרגשות מטורפת.
תיהני מהדרך, מההתרגשות, מהחוויה - המרתון זה רק הדובדבן שבקצפת בעיני.
&nbsp
והתמונה - אליפות! כולך קורנת אושר, בריאות ושמחת חיים. מדהימה!

Loony Moony

New member
גם מטיול צריך להתאושש

חזרנו אתמול (החבר ואני) מעשרה ימים נפלאים בסלובניה, קרואטיה ובודפסט. מעייף, כיף, יפיפיה. לרוץ לא הספפקתי אבל כן עשינו טרק אינטנסיבי בין יומיים, שחיתי קצת בים האדריאטי (כיף משוגע! ים רגוע ולא מלוח כמעט) והלכנו המון המון.
אתמול אחרי הנחיתה הספקתי לשחות קצת, הייתי מאוד עייפה אז החלטתי לעושת אימון עצמאי של 2 ק"מ. מרגש לא פחות שאחותי, שבגלל מחלה נמנע ממנה לעשות ספורט במשך חצי שנה, הצטרפה בפעם הראשונה מזה זמן רב ושחתה שלושים בריכות.

בתמונה - אגם בשמורת טריגלאב ואני

היום רציתי לקום לרוץ אבל הגוף פשוט אמר לי לא, והמשכתי לישון עד תשע ומשהו. ביליתי בכמה שעות כיפיות עם אמא וים עם אחותי, עכישו נחה קצת ומתכוננת לחג. מקווה לחזור בשבוע הבא לאט לאט לשגרה.

צום קל...

מור שלז

New member
ברוכה השווה! הטרק נראה חלומי

עשרה ימים כאלו בהחלט נשמעים לי מעייפים ודורשים התאוששות, אין ספק.
&nbsp
&nbsp

מדהים מדהים מדהים
ואיזו מקסימה את!

וולקאם בק דארלינג!
איזה אושר לקרוא אותך.
&nbsp
התאוששות נעימה ושקטה שתהיה..

כניראה שהחיים באמת מתחילים בגיל 40

כבר הרבה זמן לא כתבתי, עומס מטורף בעבודה (מחליפה מישהי בחופשת לידה וזה התווסף על משרה של 150% שהיתה עוד קודם) מנה ממתי את זמן האיכות עם הפורום, אז אם כבר יום כיפור - סליחה!
&nbsp
חגגתי השבוע יום הולדת 40, מעבר לזה היה לי יום קסום - אימון בוקר שהוקדש בשבילי (המאמן משך אותי ל4 סטים מהירים ב40 דקות עם 40 סקווטים בין לבין ואז עוגות וברכות ושירים), מסיבות בארבע כיתות שונות, ובילוי בערב עם חברים קרובים שהכרנו מהקבוצה. התחושה שאיתה אני מגיעה לעשור הזה של חיי היא נפלאה, הרבה יותר מזו של לפני עשר שנים. אחד החברים קנה לי אותיות מעץ שמרכיבות את המילה DREAM, וככה בדיוק אני מרגישה.
&nbsp
בספורט מקדישה את עיקר הזמן לתוכנית לקראת טבריה, עם חברים טובים בדרך, חמש ריצות בשבוע, רואה קצבים שלא הכרתי, בינתים עובד מעולה. חלק מהריצות הזויות לגמרי, חלק קשות, חלק מצחיקות. ולצד הריצה גם לא מעט שחיה.
&nbsp
וככה על הדרך מחר הארוכה שלי היא חצי מרתון!! נפגשת עם חבר (שמתאמן ל60 בסובב) בשער האחורי של הקיבוץ ויוצאים ב6:30 לדרך. אסגור השבוע כ60 קילומטר!
בקיצור לגמרי החיים מתחילים בגיל ארבעים
מרגישה תחושה של הוקרת תודה לגוף שלי שמאפשר לי את זה.
&nbsp
אז שבת שלום לכולן וצום מועיל לצמות ורק טוב

melon

New member
מזל טוב

40 זה ה- 15 החדש !
המון מזל טוב !
האופטימיות השמחה והאנרגיה שזורמות מההודעות שלך , גם כשקשה - המבט קדימה.
תמשיכי בדיוק ככה.

(מעניין מה המאמן מתכנן ליומולדת 100 שלך .... בטוח מעייף )

60 ק"מ שבועיים ? חצי מרתון ככה על הדרך ? כל הכבוד לך .

galyam7

New member
משהו טוב שקרה לי השבוע, וחימם לי את הלב

הייתי בבריכה, בידיוק בזמן של עצירה ליד הקיר, נראה לי שכבר התכוונתי לצאת.
ראיתי שם נער או גבר צעיר, שנראה קצת שונה, ותוהה אם להיכנס למיים, נראה שקצת חשש מהמיים הקרים.
הוא התחיל לדבר איתי, והיה לי נורא קשה להבין מה שהוא אומר, הוא דיבר לאט ולא ברור.
אבל בכל זאת הקשבתי לו, ומסתבר שהיה שווה את המאמץ. הוא אמר לי שאני שוחה טוב.
אני חושבת שאם זה היה לפני כמה שנים, לא הייתה לי הסבלנות להקשיב לו.

מור שלז

New member
זה באמת מחמם את הלב! תודה ששיתפת

איזה שיעור חשוב שאת חולקת איתנו: כמה טוב שטרחת והקשבת למרות הקושי ולמרות הדיבור האיטי והלא ברור.
שיעור בהקשבה, שיעור בחשיבות ההתחשבות, שיעור בסבלנות.
מקסים ומחמם את הלב!

למעלה