קצרים לסופ"ש - שבת שלום!

susieada

New member
קצרים לסופ"ש - שבת שלום!

אחרי חג ארוך נהדר, הגענו לעוד יום חג - שבת.
תהנו!
יהיה חם היום.. תשתו.

2_be

New member
קיץ

אז עוד לא באמת קיץ, רק כמעט, אך זה אומר שאני לא צריכה עדיין להכיר את שעות הבוקר המוקדמות כדי לרוץ. עוד לא מספיק חם כדי שאסבול וזה נפלא מבחינתי להתחיל ריצה של שעתיים בשמונה וחצי.

כן, נראה לי שאפשר לקרוא לזה כבר ריצה.. אז נכון,זה לאט (בשביל זה לא עונדים גרמין, כדי לא לדעת עד כמה..למרות שראש של מתמטיקאית לא מפסיק לעשות את החישובים גם עם שעון רגיל
) ויש מידי פעם מעברים להליכה שאני לא יודעת אם באמת דרושים פיזית או רק דרושים לראש, אבל זה כבר יותר טוב ממה שהיה באמצע החורף. כמו בשנה שעברה אני מבינה שהנשימה שלי יותר אוהבת קיץ...ואחרי שהבנתי שאני לא נלחמת בזה, אני פשוט מנסה להשלים עם זה ועם האיטיות.

אחת מהריצות הללו שמעלות את רמת האופטימיות...זו סיבה מספיק טובה כדי לכתוב פה.

שבת שלום

susieada

New member
כמה טוב שיש סיבה לכתוב פה!

ריצה של שעתיים - גם בלי גרמין, מקור הערכה.
לאט לאט עם יכולת שוב לנשום עמוק.
טוב לרגליים..
טוב לראש.
טוב לנפש.
ברוכה החוזרת!

מור שלז

New member
הריצות הללו שמעלות את רמת האופטימיות

מזדהה כל כך.
וכמה טוב לקרוא אותך ככה אופטימית ומאושרת מהריצה.
ו... ריצה של שעתיים זה ממש ריצה! גם כשעוברים להליכה מדי פעם - זו ריצה!

טוב לקרוא אותך כאן

susieada

New member
הבית השני של תמר

אתמול עוד מפגש הכנה לטרינשים, הפעם בבית השני של תמר, בקיבוץ חנתון.
תמר עשתה שם את שנת ההכשרה לעבודה עם הגרעין נח"ל שלה לפני תחילת שירות הצבאית.
השתתפות של חברות מוכרות ואהובות, מהגרעין, מבית הכנסת, מעולם הקיבוץ.
נשים שכבר השתתפו בטריאתלון נשים מס' 3, הראשון על שמה של תמר, בנות של חברות שכבר מספיק גדולות להשתתף בעצמן וגם נשים חדשות לתחום.
חוויה מרגשת!
כל אחת מנצחת!
להתראות על קו הזינוק!

מור שלז

New member
מקסים ומרגש - איזה יופי!

וכל הכבוד לך על ההתרוצצות ממפגש למפגש ככה ברחבי הארץ.
שוב ושוב אני עומדת משתאה מול האנרגיות והכוחות שלך

susieada

New member
ותודה לדני שמסיע אותי לכל מקום!

כמו בארגון לטריאתלון, לא הייתי מגיעה לבד!

מור שלז

New member
ועוד דואתלון על הבוקר

קמתי בבוקר אחרי מעט מדי שינה ושרירים תפוסים (חדר כושר אתמול בבוקר, ריצת לילה אתמול בערב עם המתאמנים - אפשר להבין) וממש לא הרגשתי כשירה.
אבל היה לי אימון ריצה להעביר ב-6:00 והתייצבתי בפארק.
מפה לשם הספקתי לקיים אימון ריצה כהלכתו, ולגלות למתאמנות שלי עוד כמה שבילים חדשים וקסומים בפארק, משם עוד אימון אופניים חזק ואז לקינוח עוד ריצה.

היה מתיש
אבל גם ממלא סיפוק כל אימון נוסף שאני מצליחה להשחיל בימים אלו.

סופשבוע נפלא לכולן

susieada

New member
כל הכבוד על ה"השחלה!"

עושה לך טוב! עושה למתאמנים טוב! שתמשיכי כך!

יוגה וריצה נפלאה!

אתמול בערב שיעור יוגה לניסיון - הרגשתי שהיה קל למדי. אמנם הגמישות שלי בקאנטים, אבל ברמת הכח הפיזי לא הרגשתי הרבה אתגר. להגיד שנהניתי? אמממ, חלק מהזמן. אבל הרגשתי שעשיתי לגוף שלי משהו טוב.
וכך, שאננה, שלא לומר - עילאית ומתנשאת - קמתי לי לריצה עם רוני. כיוונתי שעון מעורר! בשביל לרוץ! אמנם שחר קם 10 דקות לפניו אבל העיקר הכוונה...
קצת רכיבה לחימום, ריצה קלה וכיפית, ולקינוח גיחה ל"שטח" מצפון לתל ברוך. כמה שהתגעגעתי לריצות שטח, אין לכן מושג. בכלל לא זוכרת מתי רצתי בשטח לאחרונה, זה בטח היה לפני יותר משנה. אז 10 דקות בחולות (כולל תמונה כמובן) היו כמו 1000 ריצות.
חזרתי ברכיבה, נחתי קצת ואז... איה, אאוץ' ואווי. כל השרירים שלי, מכף רגל ועד ראש, נתפסו מהיוגה (מה שלא נתפס מהיוגה כנראה נתפס מהרכיבה או מהריצה). פשוט מזעזע. בשבוע הבא כנראה לא אצליח ללכת ליוגה אבל מקווה להצליח למרות זאת להפוך את זה לשגרה.

susieada

New member
תקופה חדשה, טעם של שטח ונסיונות מגוונים.

הרווחת את השרירים התפוסים. 3 אימונים עם גוף שמקדיש את עצמו לשחר בשנה האחרונה! כל הכבוד!
מאחלת לך בניית שגרה חדשה נעימה!

מה שמחכה לי היום....

חלק מהקבוצה נרשם לטריאלון ראשון שמתקיים היום - אגב בהצלחה למי ששם!!!!

אני מראש אמרתי שאני חייבת לשפר את הרכיבה שלי לפני שאני נרשמת, ובאמת בשבתות האחרונות אנחנו רוכבים (בעלי ואני), רכיבות ארוכות יותר, מהירות יותר ואפילו אני מעזה לכתוב שאני אוהבת את זה. אבל קצת דיגדג לי שלא נרשמתי.....
מפה לשם יוצא שמתוכנן לי היום סוג של טריאתלון: תכף יוצאים לרכב, אחר כך אני מלווה את המאמנת בשחיה בים (אתמול בשעות הערב המאוחרות נתקבלה בקשה, כזו שלא מסרבים לה....חחח), ובערב רצה ריצה קצרה עם הבת שלי חלק מהאימונים שלה לטרינשים.

בכלל זה סיום לשבוע עמוס בכל טוב שהיה לי, דברים שאני לא מאמינה עדין שאני באמת עושה אותם - ריצות לילה לקראת הר לעמק, ובכלל שבירת שיא הקילומטרז' השבועי, מספר שחיות בים כולל ללווי של קבוצת הנשים החדשה לקראת הטרינשים (בהן הבת שלי) בשחיה בים, ורכיבת כביש "אמיתית".

שוב מתנצלת שאני מעט כותבת, אבל המקום בו אני נמצאת היום הוא הרבה הרבה בזכות הפורום הזה - לא התכוונתי ויצא ממני הרגש....חחח

יאללה הולכת להלבש בבגדי רכיבה - אין על החיים האלה

susieada

New member
אין על החיים שלך!!

אני זוכרת את השחיות הראשונות שלך בים, הפחד, ההיסוס.. ועכשיו התבקשת ללוות!
חיים נהדרים, חיים שהכנסת את בני המשפחה שלך לאורח חיים הבריא הזה של ספורט.
תהני מהטריאתלון שלך, מהגאווה בבת ובבעל.
מחכה ל11.5, למפגש הכנה אצלך, עם הנשים החדשות וגם אלו, כמוך, שאואוטו תרוצו בהר לעמק!
חיבוק ושבוע טוב!

למעלה