קצרים לסופ"ש

melon

New member
מכירות את זה שאתן נרשמות למירוץ

בהרשמה מוקדמת, וזה נראה לכם עוד מליון שנה.
ואז פתאום מגיע מייל תזכורת שאומר עוד ככה-וככה שבועות ואתם תופסות את הראש - ואללה !

מה זה קורה רק לי ?

בכל מקרה , קיבלתי מייל תזכורת לחצי מרתון שמתקיים בעוד 8 שבועות.
יש זמן , אבל צריך לנער את האבק ולהכנס לשיגרת אימונים. עליות, מהירות. כל החבילה.

והגורם המדרבן הוא המדליה היפה כל-כך שמקבלים השנה.
יודעים איך לקנות אותי.
אני רוצה כזאת ואני מתכוונת להשיג אותה בעבודה קשה.

מור שלז

New member
איזה יופי! תיהני!

8 שבועות זה בדיוק מספיק זמן בהתחשב בעומק שיש לך ברגליים.
&nbsp
שיהיה בהצלחה! תיהני משמונת השבועות האלו, מהריכוז והמוטיבציה שמגיעים עם מטרה שניצבת מול העיניים, מהמירוץ עצמו וכמובן... מהמדליה היפה. והתזכורת החיה שהיא מביאה איתה לכל מה שאת מסוגלת להשיג עם כוח הרצון שלך

susieada

New member
Time flies!

עוד 8 שבועות - כייף ששולחים תזכורת!
עוד 8 שבועות של הכנה והתרגשות.
תהני מהדרך ומהמירוץ.
תהני מהמדליה היפהפה!
תהני מהכולת לרוץ את המרחק!

אימוץ קבוצה רגע לפני סוף הפסקת האש וארוכה בשבת

אתמול, אחרי חודש נפגשנו הקבוצה לאימון בבתרונות רוחמה. היה נפלא לראות את הרבים שהגיע, החיוכים, הגעגועים, ריצה/הליכה בקצבים שונים (רבים לא יכלו להתאמן כלל בתקופה הזו). מסלול מאתגר מלא עליות ומורדות (או כמו שעטרה קוראת לזה "גבעות מתגלגלות"....לי זה לגמרי עליות משמעותיות...חחח). ברגע שהאימון מסתיים חזרה מהירה הביתה להגיע לפני 8, היה לי ברור שהשקט לא ימשיך

&nbsp
היום, למרות הקושי לקום, יצאתי לריצה ארוכה, שוב בתוך גבולות הקיבוץ. 13 קילומטר במסלול מוזר ומתפתל בשבילים השונים בקיבוץ. היה שקט, ללא נפש חיה, תענוג, ממש תענוג. האמת לא תיכננתי לרוץ את המרחק, אבל היה כל כך טוב שהמשכתי "רק עוד קצת". חזרה לבית ישן....עכשיו מגלגלת רעיונות מה לעשות היום עם האינדיאנים והצ'יף.

מור שלז

New member
כמה טוב שהספקתם את אימון הקבוצה הזה

בימים האלו את לא יוצאת ממחשבותי. עם כל דיווח בחדשות, אני מייד חושבת עליך ועל הסובבים אותך.
שמחה כל כך שהצלחתם לקבוע את אימון הקבוצה, להכניס "סוג של שגרה" בתוך כל הטירוף הזה, להפגש, לחייך, להתגעגע וגם לרוץ ביחד.
סחתיין על הריצה הארוכה בגבולות הקיבוץ! נשמע לי מאתגר לא פחות ממסילה. אין ספק שבזירת כוח הרצון יש לך את זה ובגדול! הראש כבר לגמרי מוכן למרתון!
&nbsp
שיהיה המשך יום רגוע ושקט עד כמה שאפשר

susieada

New member
ה"לוקסוס" של אימון במגרש הביתי, עם כל הקבוצה!

הכל לפי השעון... ולפי הפסקות האש..
איחולים, תקוות, תפילות, צורך, להסדרה שתתן לנו שקט לטווח ארוך.
קל לי לדמיין אותך מלאת אנרגיה רצה ורצה ורצה את ה13 ק"מ סיבוב הקיבוץ, בין מיגונית למיגונית..
מקווה שנהנית שאר היום עם האינדיאנים והצ'יף.

מור שלז

New member
פציעה מיותרת

חמישי בלילה ואני בדרך החוצה מהמשרד, בסיום של עוד יום עבודה ארוך עד מאוד.
נשארנו רק שניים במשרד, והמנקות שמגיעות מחוץ לשעות העבודה. אני נפרדת מכולם, ממהרת החוצה להספיק לראות את הילדים ו... מתעופפת קדימה על הפרקט הרטוב שהמנקות זה עתה שטפו.
זרם עצום של כאב עובר בכתף שלי וחולפות דקות ארוכות עד שאני מצליחה להרים את עצמי מהרצפה. למרבה המזל אני מתורגלת בפציעות מהסוג הזה, ממהרת לשים קרח על האיזור לעצור את הנפיחות שכבר מתחילה להופיע, אוספת את עצמי ויוצאת הביתה.
לא החלטה חכמה במיוחד, כי הכאבים הולכים וגוברים ואני מגיעה הביתה עם דמעות בעיניים וממהרת להזמין לעצמי מונית למוקד.
האבחנה המוכרת של פריקה, לא ברור עדין מה וכמה הנזק לרצועות, ואני חוזרת הביתה עם זרוע מקובעת.
הלילה הראשון עדין עם כאבים בלתי נסבלים שמפריעים לשינה, הלילה השני כבר עבר יותר טוב. מה לעשות שעם השנים צברתי נסיון לא מבוטל בפריקות למיניהן, ואני כבר מתורגלת. משננת לעצמי לעידוד שוב ושוב את דברי האורטופד שהסביר לי שאמנם הרצועות הגמישות מדי שלי מגדילות משמעותית את הסיכון של פריקה, אבל מצד שני גם ההחלמה מהירה הרבה יותר מאשר אצל אנשים נורמלים. מקווה שאכן זה יהיה המצב גם הפעם.
&nbsp
כמובן שכל התכניות לריצות הארוכות של סוף השבוע נגוזו. מנוחה מוחלטת בשאיפה שהכתף תחלים מהר.
ואמנם זו לא פציעת ספורט, אבל כספורטאית אני מתורגלת גם בהתמודדות עם פציעות שכאלו, וגם זה משהו...
&nbsp
אז להתראות לכולכן. מקווה להצליח להכנס לכאן מדי פעם במהלך החופש ולשתף גם בחוויות ספורטיביות יותר...
&nbsp
ובינתיים הכנות אחרונות לנסיעה לחו"ל, חופשה משפחתית שתכננו כבר לפני חצי שנה... עוד סיבה לקוות שהכתף תתאושש מהר.
&nbsp
שיהיה שבוע שקט ונעים לכולן

susieada

New member
בהחלט פציעה מיותרת.... אויש!!!!!!!

פציעת ספורט או תאונת עבודה.. התוצאה אותו הדבר - כאב, מגבלות, הפרעה לריצות הארוכות האהובות המכינות אותך לאולטרה... הנחמה, כמו שאת אומרת, למרבה הצער, שאת בעלת נסיון ויודעת להתמודד ומתאוששת יחסית מהר... שגם יהיה הפעם!

תהני בחופש, כל דקה של פנאי, רוגע, כייף עם המשפחה!
בתקווה שהכתף תתן לך גם לרוץ!

melon

New member
אוי , מבאס

מאוד. וגם התיזמון - לא שיש תיזמון טוב לנפילות כאלה אבל הנסיעה ....
מקווה שיותר טוב וההחלמה באמת תהיה מהירה.
תהנו בחופשה !

היתה ריצת שטח של תנך תשח (9)+ מנוי חדש לחד"כ...

הריצה בשישי היתה מדהימה, רצתי קטע אחד מתוך שני הקטעים, 9 ק"מ מכיוון טל שחר לצרעה...
והבוקר חנכתי את המנוי החדש ב-5 ק"מ ריצה לחימום ושיעור פילאטיס.
היה נפלא

&nbsp
איזה כיף.
שיהיה שבוע טוב ושקט

susieada

New member
עדיין חולה. עדיין עם כאב בשכמה..

כואב לי כל גריפה בחשייה, אז אני כבר מדלגת על 2 אימונים... מחר רופא. כבר הייתי אצל הפיזיו. טייפינג לא עזר..
גם זה יעבור.
הייתה שבת נפלאה עם הנכדים. שיחות, משחקים, ים, אוכל, רק להיות ביחד!

melon

New member
תרגישי טוב סוזי

לפתוח ככה את השבוע החדש ... לא נחמד.
( עד שהבנתי מזה : גריפה בחשייה -> זה גריפה בשחייה. טוב , אני לא שוחה אז לקח לי זמן. )

susieada

New member
כל הכבוד על הפעינוח! לא תפסתי את הטעות!

בדרך לרופא...
יש לי משחה של 4.2ק"מ ב19.9... אני צריכה להתאמן ולהיות בלי כאב. אם היה מחר לא הייתי יכולה לעשות אותו )בגלל הכאב)....
שבוע טוב!

למעלה