קצרים לסופ"ש

Loony Moony

New member
שבירת שיא המרחק בשחייה - ועוד בבריכה?!

אתמול העבודה שוב הסתיימה מוקדם מהצפוי (אל דאגה, בשבוע הבא אין הפתעות כאלו
) והחלטתי לנסות משהו משוגע במקצת.
כבר כמה זמן אני חושב בחשש מה על יום ב3 ימים בשלושה ימים, ולא מספיקה להגיע למרחקים הדרושים. החלטתי לבדוק את זה.
הגעתי לבריכה כשעה לפני האימון, ושחיתי 2.2 בקצב איטי. אחר כך השלמתי את מלוא האימון של המסלול שלי פלוס השלמה ל-5 ק"מ.
&nbsp
כן, אני, 5 ק"מ.
&nbsp
חשבתי שיהיה ממש קשה ואפסיק באמצע אבל בסוף היה נהדר. מה שכן, כששחיתי לבד הראש התמלא בפחדים ושדים, של איך לסיים את זה ואין לי. התמכרתי לקבוצה!!
רוצה לציין שגם התגעגעתי לחברי למסלול (אף שאני פוזלת לא אחת למסלול המהיר
)
&nbsp
אז זו אפשרות לשחות 10 ק"מ, קצת בעייתי כי אני לא פה כל ספטמבר (תורנות + חו"ל) אז חוץ מפורט2פורט לא תהיה הרבה שחייה בחודש הקורב (עד סוף סמטמבר אגיע לשני אימונים בערך).
אולי באוקטובר אמצא לי מישהו שייקח אותי תחת חסותו ויצא איתי לקרוע את הים
\
&nbsp
מתוקף העניין וגם הריצה הכבדה שהיתה בשלישי, יהיה רק ספורט קל הסופ"ש. נראה כבר מתי....
&nbsp
סופ"ש מהנה!

tamark4

New member
כל הכבוד

5 ק"מ זה מרחק מכובד מאוד.
מאמינה שתצליחי לשחות 10 ק"מ. זה קשה אבל לא בשמים.
בצוק הצפוני יש הרבה שחיינים בכל הרמות ששוחים כמעט כל בוקר, שווה להצטרף !

Loony Moony

New member
האמת ששמעתי על זה

פשוט יש בי עוד חלק שנרתע מהים, במיוחד כשהוא יחסית גבוה (ועוד חלק לא מבוטל שנרתע מלקום בשישי בשש בבוקר, בכל זאת זה אחרי שבוע עבודה שלם)
אני חושבת שאגיע לזה בסוף אם כי לפני אנסה לדבר עם אנשים שכנראה מתאמנים גם ל-10 ק"מ.

melon

New member
יופי של הישג

כל הכבוד לך !
מבינה מאוד את "ההמכרות לקבוצה".

שבירת שיא המרחק בים!

אימון שישי הוא בדרך כלל אימון ארוך, הפעם היה בתיכנון שחיה ארוכה ואחריה ריצה. לי ולשותפה לא התחשק לרוץ (היא בחודש 7 ואני ...מפונקת מהחום) אז יצאנו לעוד סיבוב שחיה. יותר מ4 קילומטר, קצב נעים, זורם - היה ממש כיף!

Loony Moony

New member
איזה כיף לך שאת מצליחה להתאמן בים

אני עדיין חוששת / מפחדת / עצלנית

זה יתרון לגור מטר וחצי מהים

וחוץ מזה הים יכול לעורר פחד וחששות, לקח לי זמן ללמוד לאהוב אותו.
היום אני מתקשה לשחות בבריכה שאני יודעת כמה נפלאה האופציה של שחיה בים.
ממליצה לך לחפש שותפה/שותף לשחיה בים, מישהו שאת סומכת עליו, שיש לו את הניסיון בשחיה בים זו דרך מצוינת להתגבר על חששות.
הייתי מציעה את עצמי, היות ואנחנו בקצב שחיה די דומה, אבל זה בטח רחוק לך - בכל מקרה אם תרצי להגיע דרומה את מוזמנת.

Loony Moony

New member
אני האמת גם די קרובה לים

עשר דקות ברכב
השדים זה הבעיה
וגם הקימה בבוקר

ואם כבר בשיאים עסקינן: 26.5 ק"מ ריצת שטח

אתמול בבוקר, משואבה לכיוון שער הגיא - מסילת ציון - יער אשתאול - נחל כיסלון ובחזרה לשואבה...
&nbsp
היה נפלא

&nbsp
הבוקר אלך לפילאטיס בחדר כושר, בא לי!

מור שלז

New member
הר שחור מעל ענן לבן: ד"ש מהסיליקון ואלי

סוף סוף הגיע סוף השבוע כאן, ואחרי שבוע עבודה מאומץ מאוד, יש לי קצת זמן לעצמי (לא יותר מדי, מחכה לי עבודה גם בסוף השבוע).

כמה מהקולגות שלי שגם רצים המליצו לי על פארק מדהים עם שמורת טבע ענקית שנקרא ראנצ'ו סן אנטוניו. שילוב משובח של ריצת שבילים עם הרבה מאוד טיפוס מצטבר בגבעות שמסביב לעמק ועד לפסגת ההר השחור. ומכיוון שאני עדיין רצה עם היד במתלה, היה לי מאוד חשוב הפעם שהשבילים לא יהיו טכניים - בדיוק מה שקורה בשמורת הטבע המדהימה הזו.
מזג האויר היה מושלם: ערפל קריר בבוקר שליווה אותי בשעה וחצי הראשונות, ואחר כך שמש וחם, אבל בינינו - לא מתקרב למה שקורה בארץ.
והנופים, אוי הנופים... איזה כיף לטפס בשבילים בנופים מדהימים, לטפס בתוך עננים (ממש ראיתי את הענן זז סביבי עם הרוח), תחושה של ריצה בארץ אגדות דמיונית ואז... טיפוס מפרך לפסגת ההר ועליתי מעל העננים. מדהים למצוא את עצמי מוקפת בכל היופי הזה מעל העננים הלבנים.
איזו הרגשה מדהימה!
משם בחרתי להמשיך ולרוץ אבל בשבילים אחרים, כך שיצא שבמשך 4.5 שעות כיסיתי כמעט כל שביל אפשרי בשמורה היפהפיה הזו.

אחרי שבוע מאומץ כל כך, נזכרתי שוב כמה שריצה בשבילי היא פשוט החופש האולטימטיבי.

שבוע טוב לכולן

איזו חוויה!

פעם אחת בסין ראיתי את הזריחה מעל העננים, זה היה הדבר הכי מדהים בעולם.

למעלה