קצרים לסופ"ש

susieada

New member
קצרים לסופ"ש

בוקר טוב ושבת שלום!
האדמנו את מור!
מור נשארת לנו חשובה. מקוות שתהיה לה קצת אנרגיה להציץ, לתת טיפים, להיות כאן מעט.
נחפש את
האדום!

perach22

New member
סופ"ש נעים

שהתחיל בריצת 10K ואח"כ פילאטיס להחזיר את העצמות למקום..
ושמחתי לראות את מור אדומה....
נקווה שתהבהב לנו כאן לעיתים קרובות... וגם נוכל לחזק אותה מכאן

susieada

New member
התחלה נפלאה לסופ"ש

כמה טוב לשמוע את החוויות שלך. התגעגעתי!

susieada

New member
שינה? בן שמן? שחייה? מבחר אימונים....

בסוף החלטתי לישון וקמתי שעתיים אחרי הקימה לבן שמן! התוכנית הייתה ללכת לשחות בים עם דני, אך לאוטו הייתה תוכנית אחרת ונתקע לנו פחות מק"מ מן הבית.
אז אימון סבלנות, מסך, רכב חלופי ובסוף הגענו לים ב10!

כמה טוב שלא ויתרנו! מים צלולים, עדיין אפשר לשחות בלי חליפה (למרות שהיה לי קר איזו שעה אחרי...). המון דגים, ים כמעט רגוע, שמש נעימה ודני! שעה של זרימה. שעה של שחייה רצופה. נכון, לא משחה הפוסיקון שרציתי לעשות בשבוע הבא, אך נהניתי! (מקווה שיהיה למשתתפים ים רגוע נעים כזה גם בשבוע הבא!

חושבת על כל אלה שרצות ורצים עכשיו בסובב עמק, אלה שרצות את 12 וחברה שרצה את ה200!!

שבת שלום וחודש טוב לכולנו!

Loony Moony

New member
לשלב בין כל העולמות

רצתי לים 9 ק"מ (עם שלוקר שבתוכו מפתח כסף ובגד ים)
הייתי בים בפנאן, כולל שחייה לשובר גלים
הלכתי קצת ברחובות תל אביב כולל קפה ולחמניה מתוקה
חזרתי באוטובוס
&nbsp
לא אימון רציני אבל כיף רציני, הרבה שמש והרבה חיוכים.
מחר באופניים :)

perach22

New member
איזה כיף...

גמני מחר על הבוקר מפדלת....

לצערי לא יכולה לרוץ עד לים, עדיין... חחח...

perach22

New member
שבת בבוקר.... יום יפה ו

קמתי מהמיטה בסביבות 7:15 וזה נחשב אצלי מאוחר יחסית, לא היה אכפת לי אם חם היום כי הרוח ברכיבה תמיד מצננת, וגם תיק מים על הגב, תמיד עם מי קרח כי שומרת את השקית בפריזר, אז זה כמו לרכוב עם מקרר על הגב
, אחרי שלושת השבועות של העמסת נפחים השבוע היה די רגוע וכך גם הרכיבה, 20K בשעה וחצי, די איטי, אבל בעליות עשיתי עבודה טובה.
בשבוע האחרון הרגשתי פתאום ירידה בביטחון ברכיבה, אולי בגלל שאני עוברת בין שני הסוגים, אז החלטתי לתת לעצמי כמה שבועות רק עם אופני השטח שאיתן מרגיש לי יותר בטוח, להתחבר אליהן שוב, ואח"כ לחזור שוב לרכוב על הכביש, ששם לגמרי איבדתי את הביטחון, ולא ברור לי למה זה קורה.
אני חייבת לציין שאני סובלת מפחד גבהים, ולכן בירידות אני בולמת הרבה, כל הזמן אומרים לי שאני מפריעה לאופניים להתגלגל... חחחח, וזה מוזר כי פתאום אחרי שעה רכיבה אני כן משחררת קצת. מה שמוזר עוד הוא שלפני כמה שבועות התחלתי גם לרכוב עם קליטים, וכמה רכיבות הלך לי מצוין, ועכשיו שוב אני מרגישה פחד להיות מחוברת, אז רוכבת עם נעלים רגילות.
האם זו תופעה שהרוכבות כאן מכירות? תופעה של מתחילות?

שיהיה המשךנעים לשבת כייפית...

susieada

New member
פחדים והתחלות

כן, נורמלי לחלוטין להתחיל במשהו חדש, להרגיש בטוחה, לשגת לחששות. 2 צעדים קדימה, אחד אחורה. בסדר גמור. את חייבת להתקדם בתחום הנוחיות שלך ואז תוכלי להעז לאט לאט עוד ועוד.
תתחדשי על הנעליים המחוברות. לוקח זמן להסתגל. אולי תוכלי לנסות להתעקש עם עצמך. אולי תחזרי לשבילים לבנים לרכיבות הבאות, ולא ירידות המעוררות את פחד הגבהים, כך שתתמודדי רק עם דבר אחד כל פעם.

נשמע לי הגיוני להתרכז בסוג רכיבה אחד ואחר כך להוסיף שוב את השנה.
תהני ותהיי גאה בעצמךבמכל שלב.

לי זה נשמע הגיוני

בכל דבר ההתקדמות היא לא רציפה ויש נסיגות, אז גם בפחד. אחרי שעה של רכיבה את צוברת ביטחון (מוצדק) וגם אדרנלין (שמכהה את תחושת הסכנה) ולכן קל לך "לשחרר". מצד אחד כדאי לדעתי להשאר עם מה שאת מרגישה איתו ביטחון, אבל מצד שני, לא לזמן רב. קבעי לעצמך דד-ליין, למשל, עוד שבועיים חזרה לקליטים, כדי שלא תקבעי את הפחד.

ריצות ארוכות משאירות אותי ר ע ב ה!!!

נתחיל מזה שהליווי בסובב היה כל כך מרגש, מעבר לבילוי המשפחתי, וריצת בוקר נפלאה בשדות בית שערים-נהלל עם בעלי ואשת האולטראיסט (שוב היא בחודש 9, טריאתלטית מדהימה!!!), היה מרגש לראות את סיום האולטרא ואין ספק שעשה לי המון חשק לקראת השנה הבאה...
&nbsp
היום ריצת 24 קילומטר, ריצה אורבנית, באשקלון, לאורך החוף ובתוך העיר, היינו שלושה, זרם, הרגשה מצוינת בקיצור אחלה ריצה והפעם בניגוד ללפני שבועים לא כואב לי כלום (כפות הרגלים כאבו לי לאורך מספר שעות בפעם הקודמת שרצתי את המרחק). רק מה- כל פעם אחרי ריצה ארוכה אני ממש ממש רעבה וזה נמשך לאורך היום.....בקיצור טיפים יתקבלו בברכה.

perach22

New member
אמא, יואוו , מתי אגיע ל 24?

האמת שזה מרחק שנראה לי די לא זר, אחרי 17, כל כמה זמן יוצא לך לרוץ מרחק כזה? את מתאמנת למרתון?,
אני מכירה את ההרגשה הזו של הרעב, תמיד יום אחרי ריצה ארוכה אני מחפשת רק לחם, שזה בקטע של טירוף....
אמרו לי שאם זה רק יום אחד אחרי אז לזרום עם זה ולמחרת לאכול חלבונים וירקות... אז משתדלת לעמוד בזה.
לפחות בינתיים לא עליתי - וכל הבגדים עולים סבבה... חחח

susieada

New member
רעבה לריצה. רעבה לאוכל!

שוב כל הכבוד על עידוד החברים בסובב! וכייף הריצה שלך של ה24ק"מ, גם ללא כאבים!
אני לא תזונאית, אך אולי הרעב בא כי היה חוסר לפני הריצה? את מתייעצת עם תזונאי? אפשר להתייעץ עם המאמן שלך?
תהני מכל צעד!

ככה זה היה גם אצלי

נראה לי נורמלי, את קולטת כמה את שורפת בכזאת ריצה? הגוף רוצה להשלים.
תוודאי שאת מקבלת מספיק חלבונים - ההמלצה היא 1.2 גר' לכל קילו משקל גוף ליום.

היה אדיר בסובב, 12 ק"מ נפלאים!

רצתי בקצב טוב, הרגשתי נהדר, סיימתי את המקצה שלי וחיכיתי לחברים שרצו 33 ולחבר שרץ 61.
פגשתי גם חבר שסיים את ה-100 והיה קרנבל.
&nbsp
היה מדהים, אירוע מטורף מבחינת השקעה וארגון והכל היה ממש מתוקתק.
&nbsp
כיף של יום זה היה

&nbsp
יאללה מחר מתחילים תכנית אימונים חדשה

למעלה