קצרים לסופ"ש

susieada

New member
קצרים לסופ"ש

שבת שלום לנו,
וחג ליל השדים שמח (Halloween) לאלה בצפון אמריקה!

תקציר אירועי השבוע

אתחיל מנקודת השיא שהיתה לי השבוע - בשבוע שעבר סיפרתי על ריצת קצב מאוד קשה שהיתה לי, השבוע המרחק של ריצת הקצב היה ארוך יותר והחששות שלי לפני היו בשמים. לא ישנתי טוב בלילה הקודם לה, אבל מנגד אכלתי טוב יותר וניסיתי להגיע מוכנה טוב יותר ו....היתה ריצה מדהימה!!! 12 קילומטר בקצב שיא, ריצה זורמת עם חברה למסע המרתון בקיצור לגמרי חוויה מתקנת. ברור לי שדווקא מהריצות הקשות צומחים ומתחזקים, פיזית ומנטלית, אבל גם תחושת הסיפוק לאחר ריצה כזו משמעותית ביותר.
מה עוד היה....ביום שלישי שחית בוקר מדהימה בים, ניסיתי את החליפה החדשה, לא בגלל שהמים קרים אלא בשביל לבדוק אותה דווקא לפני שהמים יתקררו והיה מצוין.
והיום ריצה בגשם, לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל למדתי לאהוב את הריצות בגשם...
לא מעט קילומטרים בשחיה ובריצה כבר מאחורי השבוע ומחר ארוכה...עדין מתכננים מסלול שיהיה ברובו כביש ויאפשר ריצה בגשם...
&nbsp
שבת נפלאה לכולן!

perach22

New member
איזה כיףףףף לך...

אני לעומתך, רצתי השבוע רק 8 ק"מ, חוץ מחיזוקים, ולא יצאתי לרכיבה הקבועה שלי (אילוצים משפחתיים), מרגיש לי מן ואקום (ריק) כזה, כמו שמישהו פספס איזה ארוחה.... חחח.
אבל מחר על הבוקר, מצפה לי ריצת 15-16 ק"מ, ולא אכפת לי אם ירד גשם, מקווה שאם ירד יותר אז אחרי האמצע, אבל גם אם בהתחלה אני עושה אותה.... אם אחה"צ אני ארגיש מספיק טוב אחרי הריצה, אני אצא לרכיבה... (להחזיר חובות)
איך קונים חליפת שחיה? אני מתכוונת להתחיל לשחות בסביבות פברואר מרץ... טוב יש עוד זמן, אבל כבר מתחילה ללמוד על זה.

שיהיה סופ"ש נפלא

susieada

New member
אוהבת שכל פעם את מוכנה להתחדש!

תתחדשי על המרחק הקצב ועל חליפת השחייה החדשה!
תשחי את פוסידון עם או בלי החליפה החדשה?

תודה לכן ומוסיפה ועונה

אני משערת שלא אשחה עם החליפה בשבוע הבא, המים עדין נעימים לי
את החליפה קניתי ב SEPA בתל אביב, מוכרים בעלי ידע, מקצועיים טווח מחירים מאוד גדול החליפה שלי היא של orca, הדגם הפשוט יחסית, מאמינה שיעשה את העבודה בחורף.
&nbsp
היום רצנו את הארוכה, הפעם רצנו מנקודה א לנקודה ב - יש משהו מגניב פסיכולוגית לרוץ על הכביש ולעבור את המרחק שלפני רגע עשינו עם האוטו. היתה ריצה מעולה, שלפי התוכנית היתה צריכה להיות בקצב המרתון - אם זה באמת יהיה קצב המרתון אני אוכל למות מאושרת....חחח הקצב פשוט זרם בטרוף, לסיום קפה וכריך בקפה ג'ו...לא יכול להיות טוב יותר!

susieada

New member
את בדרך למרתון! ריצה מקסימה!

בשבילי, המים נעימים... עד שעה... יקח לי יותר, אז ההחלטה לעבור לעממי וחליפה.

לשאר חברי הקבוצה שלי, אין צורך עדיין בחליפות. יתכן שאהיה הראשונה להכנע לטמ' המים.

perach22

New member
חייבת לשתף...

חייבת לשתף... כבר כמעט 3 שנים שאני מתאמנת בריצה, בשנה האחרונה הוספתי רכיבת אופניים ובקרוב מתכוונת גם להכניס שחיה לעסק וחולמת להשתתף בטריאטלון הנשים בסוף מאי 15. אני לא מאלה שרצים מהר, מהירות השיא שלי היא 6 דק לק"מ, שלא קרתה לי כבר כמה חודשים מאז שהיתה לי דלקת באגן (לפני כחצי שנה), בשלושת החודשים האחרונים אני מתאמנת לחצי מרתון הראשון שלי בתל מונד. ובאמת בניתי תכנית המשלבת ריצות רכיבות, אימוני חיזוק ופילאטיס. והכל עובד נהדר, המהירות שלי הגיע בממוצע לכ- 7 עד 7:30 דקות לקמ. לשיטת גלאווי ובובי מקגי נחשפתי כבר לפני יותר משנה, ותהיתי לגביה, מי שאימן אותי בשנה שעברה היה נגד השיטה באופן נחרץ, עד כדי כך שלא העזתי לנסות כי הרגשתי שאולי אאכזב אותו. לפני כשבוע קראתי באחת הקבוצות בפייס על מישהו שעשה מרתון שלם ב 500 מ' הליכה ו 4.5 ק,מ ריצה וסיים בקצת יותר מ 4 שעות. השבוע כשתכננתי את מסלול ריצת 15K שלי עפ"י התכנית החלטתי לנסות את השיטה, שוב קראתי בכל מקום. והבוקר יצאתי לריצה, בידיעה שאני מתחילה ב 500 מ הליכה ו4.5 ק"מ ריצה. אכן התחלתי בהליכה מהירה מאוד שנראתה כמו מי שרק לומד לרוץ ועדיין לא נותן לעצמו את החופש לרחף מעל הקרקע לכמה שניות, ובתום המרחק התחלתי לרוץ את 4.5 הק"מ הבאים אך כשהגעתי ל5 הייתי בירידה ואין סיכוי שבירידה אני ארד להליכה המשכתי כך עד 6 ק"מ... צעדתי במהירות את החצי הבא ולאחריו את היתר עד 10K, ואז שוב צעידה שלאחריה הגיעה העליה הקטלנית של גשר ישפרו קייזר... ולכן גם החצי הבא דמה יותר להליכה מריצה... לאחריה המשכתי בריצה עד סוף המסלול שכלל עצירה שתיה אחת אחרי 11K, ראשית, שיפרתי את המהירות ב יותר מ 6 דקות מריצת 15K הקודמת שלי, שנית, לאורך המסלול רצתי כ 5 ק"מ במהירות של בין 6:24-6:56 דקות לק"מ...דוקא היום האפליקציה לא מראה את המסלול שלי, אבל מה שהכי והכי הכי חשוב... שכל כך נהניתי... ושמחתי על התוצאה שהייתי חייבת לרוץ ולספר לחבר'ה... שתהיה שבת כייפית.

Digifit Run
109 minutes | 1759 calories | 15.0 kilometers | 7:18 avgPace | Sat Nov 01, 2014
MY.DIGIFIT.COM

נשמע מצויין

תראי אני עשיתי מרתון בריצה ולקח לי מעל 5 שעות אז אם עושים חלק בהליכה 4 שעות זה סבבה. מגניב שזה עובד לך.

susieada

New member
ניסית וזה הצליח לך!

לפעמים אנו יודעות יותר טוב מהמאמנים שלנו! טוב שהעזת לנסות וטוב שהתאמת גם למסלול.

15 ק"מ ריצה בהנאה! כל הכבוד וכייף לך!
את החצי מרתון היחיד בסוף חצי איש הברזל שעישתי, גם שילבתי קטעי הליכה לפי תכנון מדויק של המאמן. ככה גם התאמנתי, וזה עבד לי נפלא!
תהני ומעולה שסמכת גם על עצמך!

הזוי

אתמול רציתי לרוץ אבל לא היה מתי (ובערב כרגיל לא היה כח), אז קבעתי עם עצמי ריצה לבוקר זה.
לקבוע מראש עזר, ויצאתי ל-5 ק"מ עם אופציה להערכה.
לתדהמתי הרבה, סיימתי 7 בקצב קל ואיטי... שהתברר בדיעבד כ-5:50!
נשבעת לכן שלא זוכרת מתי ירדתי מה-6 בשנתיים האחרונות. ויכולתי גם להמשיך. האם המהירות הרדומה מתחילה להתעורר?

perach22

New member
גמדים, תהיי רצינית, זה קצב קל?????

אם כך אני קצב צב... חחח

susieada

New member
אור בריצה!

עם כל התסכול, ועייפות, וסדר העדפויות החדש שלך... הנה המהירות הרדומה בך מתעוררת!
תחושה נפלאה! כל הכבוד!

18 ק"מ מרידינג עד רמת החייל ובחזרה לרידינג..

קצב 6:03
עם חברה וחבר לקבוצה שרצה איתם.
היה נפלא. בוקר במיטבו.
&nbsp

עוד שעה אימון בחדר כושר.
אחרי שבוע של תחרויות ומנוחה - צריך לחזור גם לשם

למעלה