חוויה נהדרת של רגליים מקסימות למשחה פוסידון!
כמה נפלא שהמשחה הזה נדחה בשבוע! שבוע שעבר לא הייתי פנוייה לשחות וביטלתי את ההשתתות שלי. בגלל מצב של ים גבוה דחו את המשחה שאפשר לי להשתתף. אחרי הרבה התבוננות נפש, ויתרתי על המשחה התחרותי והעלייה לפודיום (בגילי כמעט תמיד אני מגיעה לפודיום, לא שמנה כמה אני איטית)... עם המאמן, החלטתי "למה לסבול" ונרשמתי לעממי שמאפשר חליפת שחייה. (כבר קר לי אחרי אפילו חצי שעה במים).
ואיזו מתנה!! הרעיון לשחות פשוט כי אני אוהבת! פשוט לעצמי!
אמת שדאגתי. לא שחיתי הרבה מאז שחזרתי מארה"ב, ובתקופה של החגים, 4 שבועות, לא שחיתי בכלל. מפרק הירך מציק לי. לא ניסיתי שחייה עם החליפה... איך אקפוץ מו הסירה...
בסוף? למרות שהיינו על סירות שונות, דני מצא אותי במים לפני הזינוק (הוא שחה את המרחק הקצר - ה1900מ'), ומצאתי רגליים לרוב של הצלע הראשון.. (שחינו במלבן - מרחק ה3800מ' 2 מלבנים). בהפרדה מהמקצה הקצר הבחור פנה לחזור, ואני אמורה להמשיך... אז חיפשתי עוד רגליים.. וראיתי 2 נשים שוחות זו ליד זו, נראה לי קצב מתאים והתיישבתי עליהן.
ועל מי התיישבתי?? מהאימון המשותף באשקלון זיהיתי את הסיגנון, בדקתי לראות אם יש "בטן" (אכן בטן גדולה!) ו... הזוג הנפלא הזה הוא: אמא לאינדיאנים ובת הזוג לספורט שלה, שעומדת אואוטו ללדת! כמה נהדר פשוט לשבת עליהן ולראות את העבודה המשותפת, ברור ששוחות ביחד הרבה, הקצב העקבי, הניווט הישר. והן לא עצרו, הכל הרמזים קטנים ביניהן, אז הבנתי שהן לא יודעות מי יושבת עליהן. ניסיתי לר להרפיע עם יותר מדי נגיעות על הרגליים.. נהניתי לבד. הקצב, אני עם חליפה, הן בלי, התאים לי. פשוט תענוג. רק היו 2 בעיות. אני תמיד צריכה לעצור באיזשהו שלב לעשות פיפי. טוב, איש בסוף ההיריון, מה הבעייה. היא תעצור, לא? אז, לא... אז גם אני לא... במצוף האחרון, התכווצות ברגל... עצרתי קצת לשחרר, והצלחתי להגיע אליהן חזרה... עדיין הייתי בטוחה שאין להן מושג מי אחריהן... נוגעים בחול, עוצרות, הן פונות, והנה אני!
חיבוקים ונשיקות. עזרה ביציאה מהמים. בשבילן, סיימו עונת משחים, מרוצים וטריאתלונים ביחד, הכל לפני הלידה. ואני? אינני יודעת מה יביא העתיד הקרוב עם הטיפולים והתרופה החדשה שלי, ושמחתי על האפשרות לעזרה לסיים את כל המשחה!! (הרי היו לי 3 תוכניות – תוכנית א' – לעשות את כל ה3800מ'. תוכנית ב' – לעשות רק סיבוב אחד, תוכנית ג' – להרים יד ולבקש עזרה בדרך. כמה שמחתי שתוכנית א' התאפשרה!)
זהו. והכל יצא כחברות דרך הפורום הנפלא שלנו. היכרות עם אמא לאינדיאנים. היכרות עם בת הזוג לספורט דרך מפגשים לפני טריאתלון נשים, אימונים משותפים בזמן צוק איתן.
תודה לכן, כאן בפורום. המקום שלנו כאן מבורך!
שבת שלום!! וחיבוקים חמים!