קצרים לסופ"ש

susieada

New member
קצרים לסופ"ש

שבת שלום לכולנו!
מלא כל מה שאנו אוהבות!

perach22

New member
סופשבוע נפלא,

עם מזג אויר מתאים לכל פעילות...
הסופ"ש הזה מסכמת 19K, ראיתי שיהיו רוחות שוב מקווה שלא באותה עצימות, עדיין לא סגורה על מסלול בדקתי כמה אפשרויות, מחפשת משו שלא יהיו בו העליות הקטלניות של מודיעין, ואם כן שלפחות יהיו רק ב K10 הראשונים...
אדווח בהמשך..
בינתיים יום נפלא לכולכן..

susieada

New member
איך היו ה19ק"מ? מצאת מסלול הולם?

קשה במודיעין למצוא מסלול שלא עתירת עליות!

perach22

New member
מחר בבוקר יוצאת למסלול

מצאתי מסלול הולם, עם שתי עליות גדולות, אחת בסביבות 10.5K, השניה בסביבות 13K.
החלטתי עליהן כי הן אמנם תלולות אבל קצרות אחרת זה עליה של 4-5 ק"מ חצי מתונה ונראה לי שיהי לי קשה יותר.
מחר אשתף חוויות.. האמת מתרגשת לקראתה.

susieada

New member
עברתי 4.. עוד 6...

סליחה שאני נעלמת בימים אלה. זכיתי להתחיל בהקרנות, סידרה של 10.
כן, ואני רצינית - זכיתי להתחיל! בהתחלה הרופא אמר לי שיש עומס של מטופלים ושאצטרך לחכות שבוע-שבוע וחצי להתחיל. התחננתי שיש לי את אליפות ישראל בטריאתלון ב5.12 ושעם אפשר, אני רוצה להיות על המסלול. הרופא מלאך, (ראש מכון הקרינה באיכילוב), הבין את ליבי, וסידר התחלה באותו היום!

עכשיו אני רק מתמודדת עם העייפות והחולשה המלוות את הסדרה.
עדיין כאבים, אך אני גם לומדת מתי לקחת משכי כאבים וממשיכה באימונים, שמאירים לי את הגוף!

* יום שלישי, בוקר הראשון של ההקרנות - אימון הדר יוסף. הליכה ומתיחות. חלק ההליכה עם הקב, חלק
עם המקלות הנורדיות. פחות בכי של תסכול מהשבוע שקדם לו!
* יום רביעי מתיחות וטריינר בבית
ממש עשה לי טוב!
* יום חמישי - יוגה פונקציולנית ושחייה בים עם הקבוצה. הרגשתי מצוין בבוקר ויכולתי לעשות את רוב
הגדול של היוגה. יציבות הגוף ושיווי משקל תמיד לקויים אצלי. אדרבה עכשיו. במים כבר לא הייתי
היחידה עם חליפה באימון. המאמן התוודה שאפילו קר לו בלי (כשעומד חלק הזמן במקום ומעיר לנו).
* והיום - אחרי ההקרנה בבוקר, שחייה בים עם דני ועוד חברה שהצגנו לה את השחייה מעבר לשוברי
הגלים - הים הבוקר היה פשוט פלטה!! גם, השחייה הראשונה שלה בחליפת שחייה. כייף!

* ועוד מעט יבואו הנכדים, עם הוריהם היקרים, להוסיף עוד אור לשבת.

אז שבת שלום וסליחה שאני נעלמת ולא כותבת...
חיבוק חם לכולן.

melon

New member
שבת שלום

תעשי חיים עם המשפחה
ותמשיכי להיות כזאת פעילה וחיובית.
עוד מעט יגמרו הטיפולים ואת בדרך לאליפות ישראל בטריאתלון

אגב , מקלות הנורדיות זה מאוד "IN" עכשיו

perach22

New member
סוזיל'ה אישה מופלאה

פשוט לחבק אותך, כמה אור יש לך מבפנים תמיד מראה את חצי הכוס המלאה,
מאחלת לך המון חוזקות, בריאות, וכח להמשיך ביעדייך הנפלאים.
תענוג לקרא אותך, ולראות שבמלחמה שלך יש רק ניצחון.
שתהיה לך שבת נפלאה בחיק אהובייך.
והצלחה בתריאטלון הקרב ובא.
חיבוק חם לך בחזרה

סיגל.

טוב לשמוע שאת ממשיכה לעשות חיים

לא פשוט בכלל אבל את ממשיכה לזוז וזה עושה לך טוב. נהדר.

ריצת 10 ק"מ ב55:46 לקבלת שבת

קצב 05:34
שזה מטורף מבחינתי, לאימון ולא לתחרות! זה כמעט הקצב תחרות האחרונה שלי.
&nbsp
כיף כיף.
&nbsp
מחר יהיו 2 ק"מ קלילים על מסילה, ואימון כוח איכותי שיסגור את השבוע כמו שצריך

וזה היה שבוע הורדת עומסים... כיף חיים!
&nbsp
&nbsp

melon

New member
ארוכה קפואה למחר

מחר אני פותחת את עונת הריצות הארוכות הקפואות שלי : 18 ק"מ ב -4 .
יהיה קר ...

דברים שלמדתי על ריצות קפואות
* מים קופאים כשמינוס בחוץ , גם כשהם קופצים ומשתקשקים בבקבוק בחגורה. אני עוטפת בגרב לשמירה על חום.
* clif block , תמרים ושאר לעיסונים למינהם קופאים. הם יפשירו בפה. רק לא לקחת ביס מתלהב שלא תשבר שן או שתיים. אפשר לנסות לעטוף.
* קור = רעב. ריצה בקור = רעב מטורף כל היום שאחרי.
* שינה שאחרי , ה-פוך מעולם לא נראה מזמין יותר כמו אחרי שעתיים במקרר.
* אדים שיוצאים מהפרצוף והראש זה נורמלי.
* עזבו אותכם מחימום ארוך ויסודי. זה לא יקרה. אתם לא תתחממו , פשוט תתחילו לרוץ לאט ותפשירו בהדרגה. (=זה לא המלצה בריאותית , זה מה שאני עושה).

perach22

New member
19K, זה לא מובן מאליו

צאתי לריצת ה 19K המסכמת שלי, אחרי שבימים האחרונים התלבטתי על מסלול, ובסוף החלטתי על מה שהכי מוכר לי, למרות שתי העליות שהוא כלל, לטרון וגשר קייזר, ובאמת הכל הלך, או יותר נכון לאמר רץ כשורה עד שהגעתי ל 16K, התחלתי להרגיש עייפות כבדה וקשה כאב בצד הגב של איזה שריר מתוח, אבל בכל זאת ממשיכה, האטתי מאוד את הריצה, ופתאום ב 17K נכנס לי לראש איזה שד רע שאמר לי שאם קשה לי אני יכולה פשוט לצעוד, לא! נשארו לי עוד קילומטר וחצי, אבל משומה זה היה נראה לי מרחק שלא אצליח לסיים, פתאום הכל כאב לי, ופרץ של בכי חונק אותי, ממש מתחיל לי קוצר נשימה, אבל אני מחליטה שאני לא מוותרת, מרגיעה את עצמי, מאיפה הוא בא השד הזה? המשכתי בשארית כוחותי וחיכיתי לגברת באפליקציה שתגיד 19. ואז התחלתי לבכות באמת מכל הלב... התרגשתי מאוד, ושמחתי שלא ויתרתי, פתאום זה לא היה מובן מאליו לסיים את המרחק הזה, והתחושה עכשיו היא פשוט נפלאה.... מחר מסאג' לפנק את המכונה הזו שעושה כל מה שהמח שלי אומר לה..
Run Sat. Nov 15, 2014, 2:27:13, 19.04 km 2,251 7:43 /km avg
איך מעלים תמונות כאן?

מלכה! קירות נועדו לשבור אותם

זה מאוד לא מובן מאליו.
גם כשרצים מרחקים ארוכים יותר או קצרים, כל ק"מ נחשב, דרך היא דרך ואנחנו מתאמצות ומתאמנות מאוד חזק להגיע ולכבוש אותה.
כל הכבוד לך על הנחישות, על האמונה, על ההתמדה, על ההתפרקות בסוף (כשסיימתי את חצי המרתון הראשון שלי הייתי בפרץ צחוק ובכי ביחד!)
כל הכבוד לך על ההצלחה!
&nbsp

ריגשת אותי. באמת!
&nbsp

למעלה