קצרים לראשון - שבוע טוב

תחזרי למיטה - יום מנוחה היום

זה מה ששמעתי מבעלי ב5:30, הבעיה שהלכתי לישון מוקדם אז כבר לא היה סיכוי....
&nbsp
אתמול רצתי חצי מרתון בשטח, זו היתה הארוכה שלי. עליות/ירידות/חול/קצת כורכר/קצת כביש. זה היה החצי מרתון הכי כיפי שעשיתי עד כה (היה הרביעי אז ברור לי שאין הרבה למה להשוות....חחח). אני והחבר בפיטפוטים כל הדרך, נורא כיף לרוץ עם מי שמתאמן לאולטרה: בעליות עוברים להליכה, אוכלים בדרך

המאמן רוצה שאני אעזוב את השטח לפחות בארוכה ואעבור לרוץ בכביש (היות וטבריה על כביש)...הנושא בויכוח לעת עתה.
&nbsp
בערב אימון שחיה, ברור לי שזה מנוגד לכותרת ההודעה, אבל בעוד שבוע משחה תנינים ואחר כך פוסידון, את זה עושים לגמרי בשביל הכיף והחוויה.
שבוע נפלא לכן

מור שלז

New member
גדול! וסחתיין על חצי המרתון הרביעי שלך

איזה כיף לקרוא אותך, לקרוא על ההתקדמות, ועל ההנאה שלך מריצות השטח

&nbsp
אין ספק שעלית על הסוד של ההנאה שלנו האולטראיסטים: בעליות עוברים להליכה, אוכלים בדרך
לגמרי

כשאני לא מתאמנת לאולטרה זה ממש חסר לי...
&nbsp
איך היה אימון השחייה?

greyPilo

New member
כן. אחרי שבוע וחצי של התפדלאות..

יאללה, מבחינתי אני חוזרת לשגרה.
ובסוכות גם בעלי בחופש והארוחות הן אצלי מה שיאפשר לי לבשל בצורה שפויה ולגרור גם אותו לריצות איתי.
שבוע נפלא לכולן.

מור שלז

New member
אין כמו שגרה! במיוחד למי שרצה...

מאז שאני רצה למדתי לאהוב ולהעריך את השגרה, את האפשרות הזו פשוט לרוץ.
&nbsp
אז יצאת לריצה? איך היה?

greyPilo

New member
לא יצאתי. אבל התעוררתי לפני שעה להאכיל את התינוקת

סיבה מצויינת לצאת בעוד 10, 9, 8, 7...

Loony Moony

New member
חזרה לשגרה בשיא המרץ!

אז עוד לא ממש חזרה לשגרה כי עוד הייתי בחופש (יום כיף מדהים עם אחותי) אבל בהחלט חזרה לספורט.
אף שאתמול התקשיתי להירדם היום שבע כבר נכנסתי למים בבריכה , אימון מיוחד - רק אני ועוד בחור אחד במסלול, בבריכה אולימפית! כיף כיופק! 2.7 ק"מ הספקתי בשעה של אימון וכמובן השלמתי את ה-300 הנותרים.
&nbsp
אחרי כל היום כיף יצאתי לריצה שתתכננתי שתהיה קצרה וקלילה (לא רצתי שבועיים וחצי). יצא 6.8 ק"מ במסלול הקצר-בינוני רגיל ב-39 דקות! פחות מ-5.8 דקות לק"מ והיה כיף אדיר (הכי קצר שעיתי את המסלול עד עכשיו זה ב-42 דקות)
&nbsp
עכשיו הולכת לידיד ומחר עוד אימון

מור שלז

New member
איזה הספק!

גם שחייה שווה בבריכה אולימפית חצי פרטית, גם ריצה בקצב מצויין. שאפו!
נשמע שהחזרה לשגרה עושה לך טוב

tom696

New member
ארוכה ארוכה

(לא מצאתי קצרים לשני אז כותבת כאן)

אמנם היה פה סופש ארוך אבל לא מצאתי את הזמן והכוחות לארוכה. הסופש כלל שתי ריצות זוגיות, שלושה מפגשים עם חברים, יום חופש נוסף בשישי, מוצלח מאד אבל ארוכה אין.

אז יצאתי לארוכה היום. 20 קמ אחרי יום עבודה. בדרך כלל כשאני רצה את הארוכה אני רצה את החצי הארוך, חוזרת לדירה, בת הזוג מורידה לי בקבוק מים ואני ממשיכה לדרכי. היום בת הזוג לא היתה בבית בשעות שרצתי והרשתי לעצמי להתפרע. חציתי את העיר לאורך השפרה כמעט עד שהגעתי לדד אנד, קניתי בקבוק מים בדרך, בקיצור היה חויה וצלחתי את הארוכה.

שבוע טוב

מור שלז

New member
באמת חוויה של ארוכה
איזה כיף!

צריך הרבה כוח רצון לרוץ ארוכה כמו שאת עושה בדרך כלל: לעבור בבית בשביל בקבוק המים ואז עוד להמשיך - וואו!
דווקא האילתור עם קניית בקבוק במים ומסלול שלא כולל מעבר בבית (עם פיתוי גדול לעצור) נשמע מדהים!
&nbsp
וסחתיין עליך שרצת 20 ק"מ אחרי יום עבודה. כבוד!

tom696

New member
ארוכה ארוכה

(לא מצאתי קצרים לשני אז כותבת כאן)

אמנם היה פה סופש ארוך אבל לא מצאתי את הזמן והכוחות לארוכה. הסופש כלל שתי ריצות זוגיות, שלושה מפגשים עם חברים, יום חופש נוסף בשישי, מוצלח מאד אבל ארוכה אין.

אז יצאתי לארוכה היום. 20 קמ אחרי יום עבודה. בדרך כלל כשאני רצה את הארוכה אני רצה את החצי הארוך, חוזרת לדירה, בת הזוג מורידה לי בקבוק מים ואני ממשיכה לדרכי. היום בת הזוג לא היתה בבית בשעות שרצתי והרשתי לעצמי להתפרע. חציתי את העיר לאורך השפרה כמעט עד שהגעתי לדד אנד, קניתי בקבוק מים בדרך, בקיצור היה חויה וצלחתי את הארוכה.

שבוע טוב

מור שלז

New member
5 ק"מ ללא כאב!

חזרה מהעבודה, בבוקר לא רצתי וקיוויתי לרוץ בערב אבל הגעתי מאוחר נורא אחרי מלא שיחות ועידה ו... לא היה לי כוח.
ואז הבן שלי הודיע שהוא יוצא לרוץ והחלטתי לצאת איתו. החלפתי לבגדי ריצה ו... בסוף הוא החליט שהוא עייף מדי ואני כבר יצאתי (החלק הכי קשה בריצה אחרי העבודה זה להחליף בגדים, לא?
)
&nbsp
ריצה קצרה, רק 5 ק"מ, אבל מהירה יחסית ו... הכתף היתה שקטה! ללא כאבים בכלל!
&nbsp
איזה אושר! הלוואי שגם הלילה הזה יעבור בשקט יחסית ואז בכלל אפשר להכריז על שיפור ניכר (חודשיים מאז תאונת העבודה ה-@#$% הזו!)

tom696

New member
ללא כאב! מה כבר יכול להיות יותר טוב?

ריצה עם הבן
מהירה יחסית
מעולה :)

עבודה חדשה, ריצת 10 ק"מ ב-5 בבוקר וטסט משקלים בחד"כ.

התחלתי אתמול עבודה חדשה (טוב, היא בערך חדשה, חזרתי למקום שעבדתי בו פעם
)
אתמול בשעה 5:00 בבוקר יצאתי לריצת 10 ק"מ, סיימתי אותה ב58:41 דק' (קצב 5:52) וזה בהחלט היה סיפתח נהדר ליום חדש של שבוע חדש במקום חדש.
&nbsp
במסגרת תכנית האימונים למרתון, התבקשתי ע"י המאמן שלי לעשות 3 טסטים של אימוני כוח בסיסיים שעליהם נבנה אימונים, כדי להתחזק ולשפר את עצמי לקראת הריצות הארוכות - כמה כיף לגלות שאני הרבה יותר חזקה ממה שחשבתי

&nbsp
אז אמנם כבר לא יום ראשון, אבל זה מסכם את ראשון+ שני.
&nbsp
שבוע טוב!!

מור שלז

New member
מזל טוב על העבודה החדשה! (וברכות על כל השאר...)

כיף ללוות אותך בדרך שלך למרתון, עם הנצחונות הקטנים לאורך הדרך: הקצבים ל-10 ק"מ, הגילוי של הכוחות שבך וכל מה שמסביב.
אכן למרתון ולמטרות דומות יש את הדרך שלהם ללמד אותנו שאנחנו הרבה יותר חזקות ממה שחשבנו - פיזית וגם מנטלית.
את אכן הרבה יותר חזקה ממה שחשבת (פיזית וגם מנטלית) ואני מתרגשת בשבילך על הדרך הזו שאת יוצאת אליה...

למעלה