קצרים לרביעי יום טוב

אז קיוויתי..

קיוויתי שהיום כבר יהיה שקט, אבל נהיה סבלנים עוד כמה ימים.
יצאתי הבוקר לריצה "במעגל המיגוניות" בתוך הקיבוץ, פשוט כי לא יכולתי לסבול את המחשבה על ריצה בחדר כושר. ובסיום הריצה קצת תרגילים (זוכרות את האימון ב7 דקות שפורסם כאן בעבר....מומלץ בחום! עושה את זה ללא קשה למצב הביטחוני)
נוסעת היום בנסיעה מאורגנת ליום כיף עם הילדים בקיפצובה, לצאת מכאן לכמה שעות.

אתמול הדג נחש, שהם הלהקה האהובה עלי בעולם, הופיעה בקיבוץ סמוך, בתוך הגן הממוגן, נסענו והיה כיף מטורף. כאחרונת המעריצות דחפתי את כל הילדים והצטלמתי ראשונה עם שאנן סטריט שהיה סבלני וחמודדדדד וחיכה עד שכל מי שרצה קיבל תמונה.האמת הייתי מבקשת שיחתום לי על התחת אבל זה כבר היה ניראה לי קצת לא ראוי

יאללה יום טוב לכולן!

susieada

New member
מצטרפים לתקוות שלך!!

אני שמחה לשמוע שיש קצת איזון בין המציאות המטורפת שלך / שלכם בדרום / עוטף עזה וכמה פינוקים וטיולים כיפיים!

איזה כבוד לשמוע את הלהקה האהובה עליך, במיוחד בתוך הריצות האין-סופיות למיגוניות. וכל הכבוד לשאנן סטייט לסבלנות שלו. אני מניחה שגם לא היה מהסס אפילו לחתום לך במקום הנבחר שלך!

ובסוף - עם המון עצב, אני זוכרת את הריצות הראשונות שלך לפני כמה שנים והתיאורים שלך של נסיון לרוץ בקיבוץ בבמעגל המיגוניות.. זה היה חדש לך אז, ודי היססת. היום, וזה מאוד עצוב לציין, את מתורגלת ומכירה היטב את האופציה הזאת...
ואנא תזכירי לי/לנו - תשלחי לינק לאימון 7 דקות. תודה.

מירוץ החופש הגדול נדחה לימים שקטים יותר

ישבנו אתמול בערב, בן הזוג ואני, וכבר הכנו רשימה של מה עוד צריך להכין ומתי נכין, ואיך להתאים את המסלול למצב... ואז החלטנו שפשוט - לא. לא מתאים לנו מירוץ במצב הזה. מהתגובות בפייסבוק עושה רושם שזאת ההחלטה הנכונה.
אז באסה, אבל היי, ישנן צרות גדולות יותר. ויש לנו 20 ליטר בירה להתנחם בהם
(סתם, סתם, שומרים למירוץ).

susieada

New member
אויש - החלטה לא קלה.

ידיד שלי מחכה לבירה.. תכנן להשתתף!

באסה השינויים האלה, אך כמו שאת אומרת, בהחלט יש צרות גדולות יותר וטוב שזאת הגישה שלכם.

melon

New member
החופש הגדול

כפי ששמו מעיד - הוא אכן גדול ומקווה שבקרוב תוכלו לתכנן איך להפטר מ-20 ליטר בירה.

susieada

New member
טריינר במקום רכיבה בחוץ..

אימון מעולה. אני עדיין בהגבלת דופק (עוד חודש), אך המאמן נותן לי אינטרוואילים מאוד קצרים, שאני יכולה לעבוד בתוכם חזק. כייף!
אתמול הגוף שלי פשוט היה עייף והדר יוסף היה איטי. יש ימים כאלה...
אז בירכתי במיוחד את האנרגיה של הבוקר!

יום שקט ונעים.

melon

New member
חדשות מהעולם

לצורך הסחת דעת קלה :

רץ אולטרה , שנקלע לסופת ברקים חטף פגיעת ברק לא ישירה , המשיך במירוץ וסיים שלישי.
הוכחה נוספת , ותסלח לי מור, שאוטלראיסטים הם אנשים מ####ים

(הכוונה למיוחדים ... )

tamark4

New member
מאיפה את מוצאת את הסיפורים האלו ?

מדהים.
אולי הברק נתן לו אנרגיה להמשיך... ואולי זה היה אות מאלוהים, מי יודע ?
מעניין מה קורה לשחיין שנפגע מברק בים. נשמע רע ולא נראה לי שאתנסה בכך ...

למעלה