קצרים לשבת: שבת שלום

ים, חזרה, שמורה

גילוי נאות - לא היה שום הגיון בלצאת לרוץ היום. בדרך כלל אני רצה 4 פעמים בשבוע, 3 מהן עם בעלי ואחת עם הקבוצה. הריצות עם בעלי הן העוגן בתוכנית האימונים בכל שבוע, ואני מנסה לא לעשות שום דבר אחר על חשבונן.
אבל אתמול רצתי ארוכה, לא קלה עם הקבוצה, מה שאומר ריצה נוספת. אני מצוננת נורא, רגלים עיפות אבל רוצה לרוץ גם היום.
אתמול הלכתי לישון מאוד מוקדם, קרסתי למיטה וככה מצאתי את עצמי ערה הרבה הרבה לפני התיכנון.
אחרי שעה מעירה את בעלי, מתארגנים ויוצאים ל10 קילומטרים איטים, לכיוון הים, דרך שמורת הטבע, עם הפסקה לנשום את ריח הגלים. מעין ריצת התאוששות כזו. ...היה טוב, ממש טוב.
אני חושבת שזה השבוע עם הקילומטר הגבוה ביותר עליו הגעתי אי פעם. ..מחר יום מנוחה!

מור שלז

New member
לאט לאט מתגלה הסוד

אני לא מפסיקה להתפעל ממך, ומהאופן שבו את מצליחה לשלב את הכל "לכאורה" ללא מאמץ ובטבעיות: אימונים, עבודה, זוגיות, משפחה.
כתבתי "לכאורה" במרכאות, מפני שברור לי שחייבים להשקיע כאן, וזה לא יכול להגיע ללא מאמץ מודע.
ואז קראתי אותך הבוקר והגעתי למשפט הבא:
"הריצות עם בעלי הן העוגן בתוכנית האימונים בכל שבוע, ואני מנסה לא לעשות שום דבר אחר על חשבונן. "
מקסים כל כך בעיני, האופן שבו בשיא הטבעיות את הופכת את הספורט לזמן איכות זוגי, ושומרת עליו מכל משמר.

איזה יופי של ריצה, איזה יופי של זמן איכות, שיצרתם לכם הבוקר. הים, ריח הגלים, ההתאוששות. כל הכבוד!

והתמונה - מהממת!

השבועות העמוסים העבודות המאוחרות

כן, שעות הריצה יחד הן לגמרי הזמן המשותף שלנו, השיחות שהשקט סביבנו.

תודה תודה

melon

New member
איזה יופי וכיף לקרוא

מקווה שהצינון עבר ... ריח הגלים בטוח עוזר

מזל טוב לשיא-שבועי החדש ....

איזה עבר....

אני במצב החמרה מטורף....בקושי נושמת- אבל יש לי תחושה שמדובר באלרגיה נוראית (ומשום מה זה ניראה לי לחומר החדש נגד פרעושים ששמתי לכלבות) כי זה בעיקר שאני בבית, ושאני יוצאת החוצה או נוסעת המצב משתפר מאוד...נחכה עוד יום יומים ונשקלו את צעדינו להמשך.

וכמובן תודה

מור שלז

New member
קסם על שני גלגלים: והפעם עין השופט

לאט לאט אני מתאהבת באופני השטח. במרחבים, בירוק שבעיניים, באתגר, בחברותא הזורמת והנעימה. ואת כל אלו אני מקבלת מדי שבת בבוקר.
כבר מאמצע השבוע מתחילים התכנונים: קובעים איזור כללי, מסגרת זמן, ואני מתחילה לחרוש ולחקור ולחפש מסלולים שעונים על כל הקריטריונים שלנו: מרובי עליות, מאתגרים את הכושר, אבל מתאימים לנו (ובמיוחד לי, הפחדנית שבחבורה) מבחינה טכנית. כשנמצא מסלול מתאים, אני שולחת אותו לחבורה לאישור, ואז מורידה אותו לשעון שלי לצורך ניווט מהיר, ולמפה הטופוגרפית בטלפון בתור גיבוי.
(יום אחד אני אכתוב פוסט על רכיבת/ריצת שטח, כיצד הטכנולוגיה יכולה להתגייס לעזרתנו וקצת טיפים ומראי מקומות למי שרוצה להתחיל).

השבוע באופן בלתי תלוי ת' הודיעה שהיא בטבעון, וד' ואני בדיוק דיברנו על גיוון, ואולי רכיבה צפונית וכך מצאנו את מתחילים בעין השופט, רוכבים במסלול מעגלי גדול, עם הרבה מרחבים, גבעות מתגלגלות, ירוק בעיניים ו... תחושת החופש שאני כל כך אוהבת ברכיבה.

מסלול לא קל (אולי זה קשור לשעתיים וחצי ריצה מאתמול?), השבילים מלאי אבנים שמתגלגלות לנו מתחת לגלגלים והופכים את הרכיבה לקשה יותר מבחינה פיזית וגם מבחינה טכנית. אימון מצויין עבורי ברכיבה על אבנים, לאט לאט אני מרגישה ככל שהשעות עוברות שהרכיבה זורמת יותר. לקראת הסוף אפילו העזתי לרדת ירידת אבנים מדורדרת שכזו (עוד נצחון קטן שאספתי ביום הזה
).

הנופים סביבנו מתחלפים בין מרחבים פתוחים לגבעות ירוקות ומיוערות. בשלב מסויים אפילו הגענו לגבעת הרקפות ועצרנו לפיקניק קטן בתוך כל הנוף הזה, אבל לאכזבתי עוד לא מצאנו רקפות, מוקדם מדי...

חזרה למכוניות ות' ואני יוצאות לריצה קצרה של רבע שעה. עכשיו שחזרתי להתאמן לפי תכנית, אני יודעת כמה שהריצה הזו חשובה במיוחד אחרי הרכיבה הארוכה.

ד' מחכה בסבלנות ואז אנחנו יושבים למה שהפך למסורת: בירה בזלת מול הנוף
אין כמו בירה טובה, בחברה טובה, אחרי רכיבה טובה ונוף מדהים מול העיניים.

ואני מרגישה איך השעות האלו שבילינו יחד בחיק הטבע ממלאות לי את המצברים, ומכינות אותי לקראת ההתמודדות של השבוע הקרוב.

כמה טוב שיש
ויש חברוכבים (כל הזכויות שמורות לתמר...)

שבת שלום וחג שמח לכולן

כיף לקרוא אותך כך!

אכן בחרת לך איזור נפלא, מקווה שדגמת כמה מהסינגלים הזורמים ביערות הזורע או הקיבוצים. אני מדי פעם רוכבת שם לבד או בזוג, וכל רכיבה כזו היא כיף ענק!

מגרש המשחקים הביתי שלי

ואכן, גם היום התגלגלנו באיזור (דווקא לקחנו נתיב קצת יותר לכיוון הזורע - נחל גחר-טייפון-ורק אז חצייה לג'וערה-משמר העמק ומשם הביתה לשדות העמק
.

פעם הבאה, תני קריאה, ותוכלו לסיים אצלנו לארוחת בוקר של אלופים.

ממה מיה

New member
לא נבהלתם מהרעש שעשינו?

טיילנו שם הבקר חמולה שלמה, האמת נתקלנו רק ברוכב אופניים אחד אז פספסנו אותך. ההי ממש מקסים שם

תוהה8

New member
שבת בבוקר!

אחרי שבוע של חולי מעצבן, חוזרת לעצמי ברכיבת בוקר אשר נושקת לשעת צהריים 20 ק״מ של מזג אוויר מצויין, נשימות סדירות ושמחה שכזו. קינוח קטן בתרגילי כוח בפארק ואני שוב שם. חוזרת לעצמי! :))

מור שלז

New member
חוזרת לעצמך!

והאושר שלך מהחזרה הזו לעצמך, מהחזרה ל
, מהחזרה ליכולת לנשום ואפילו לקנח בתרגילי כוח, פשוט נשפך מההודעה.
טוב לקרוא אותך ככה.

חתול מפלצת

היום התקיים הדואתלון השלישי והאחרון בסידרה של הקבוצה. המקום- אירפורט סיטי. לא הייתי שם מעולם קודם לכן. המרחקים- 5 ק"מ ריצה, 155 ק"מ רכיבה (10 הקפות), 15 ק"מ ריצה. לכבוד האירוע לבשתי את חולצת "הלו קיטי" הילדותית והצבעונית החדשה שלי עם ציור של חתולה חמודה. בדיעבד, החתולה הזו תפקדה כחתול מפלצת. למרות שישנתי מעט מדי בלילה (5 וחצי שעות במקום 7 התקניות שלי), כבר בריצה הראשונה (אחרי חימום עצמאי ארוך) רצתי מהר. הרכיבה נפתחה במהירות מפתיעה, אבל ככל שהתקדמתי מהקפה להקפה, הרוח התחזקה, המהירות ירדה, אם כי מדי פעם חזרתי ופוצצתי הקפה אחת או שתיים. 3 ההקפות האחרונות כבר איטיות יותר, גם חתולים מתעייפים, ועדיין סיימתי במהירות ממוצעת טובה מבחינתי ובתחושה מעולה. לאחר מכן 15 ק"מ ריצה- בקצב שרציתי, בלי קושי, בלי דרמות. פשוט ריצה טובה.
החדשות הטובות- לשם שינוי, לא טיפסו לי שום נוזלים, לא היו שום בעיות עם הקיבה, כל מה שאכלתי ושתיתי (טוב, זה לא היה כ"כ הרבה...) נשאר במקום ואפילו לא רצה לצאת. מזמן לא סיימתי אימון עצים בתחושה כל כך טובה. רק לאחר הסיום, תוך כדי מתיחות, הופיעה בחילה קלה, כזו שרק מונעת ממני לרצות לאכול את הקרמבו שחיכה לי בסבלנות מהבוקר...

Springy

New member
או, סוף סוף השתכנעתי

אני אלופת החולצות האינפנטיליות. יש לי דובי פנדה, דובי רגיל, ארנבות, פינגווין... הבעיה שאני לא מוצאת חולצות ריצה אינפנטיליות. עכשיו שאני רואה שאפשר להשיג בגדי רכיבה אינפנטיליים, אני סוף סוף מוכנה לשקול קרוס!

melon

New member
חולצת אליפות

איזה חולצה מעולה. הלו קיטי שוללללטטטטטטתתתתתתתתתת

מגניב לגמרי!

מאיפה את קונה את החליפות המדהימות האלה?

את כבר יודעת מה תלבשי לישראמן?

אהההה וגם האימון / דואתלון מדהים לגמרי לגמרי

מור שלז

New member
באמת מפלצת! וואו!

מדהימה! לא פשוט להחזיק מהירויות בכאלו מרחקים.
זה פשוט בלתי נתפס!

כמה טוב לקרוא שהשלמת אימון מפלצתי שכזה כאשר כל מה שאכלת ושתית נשאר בפנים. נהדר! מחזיקה אצבעות שסוף סוף מצאת את מה שעובד עבורך בתזונה. ניסית משהו שונה הפעם?

והחולצה נהדרת... כמעט כמו זו שלובשת אותה

למעלה