קצרים לשבת: שבת שלום

מור שלז

New member
לרצות שלנו בעין גדי

שולחות לכן מכאן רוח גבית והרבה הצלחה
מחכות לעדכונים...

אני יודעת על אחת לפחות שתרוץ את ה-30 ק"מ. מי עוד תהיה שם?

susieada

New member
בהצלחה לכל הרצות בעין גדי!

בהצלחה לכל מי שקובעת שיא היום, במרחק, בקצב.
בהצלחה לכל מי שמשקיעה הנאה, מאמץ בכל אימון!
שבת שלום!

susieada

New member
עוד חצי שעה על הטריינר.

אתמול וגם היום. טוב לנפש אם לא לגוף. לא הגעתי אתמול לשחייה. אימון חברה ומנוחה...
היום עוד מעט לבית הכנסת עם הנכדים. אימון אהבה ואמונה. פעמיים כי טוב.
שבת שלום.

מור שלז

New member
אימון אהבה ואמונה

אהבתי: אימון אהבה ואמונה. זה כל כך את סוזי!

שבת שלום. מאחלת לך עוד הרבה אהבה, אמונה ושלווה בשבת הזו.

ככה זה שיש שתים

האיש שלי במנוחה היום, ואני קובעת עם חברה לריצה ארוכה. השקדיות פורחות, הכל ירוק, מזג אוויר מושלם.
שווה ביותר!

perach22

New member
בוקר טוב למלכות השבת

איזה קטע לא ראיתי את הקצרים שלך ופתחתי אחד למטה, לא יודעת איך מבטלים אותו או מצרפים אותו לזה....
אני גם יצאתי לריצת ה 10 שלי ובעצם סיימתי היום את תכנית האימונים לקראת תל אביב,
הבוקר הוספתי לי עוד ק"מ של הנאה לסוף הריצה, ועברתי את מחסות ה 10K,
בהרגשה ממש טובה...

זהו מכאן יש רק לאן לעלות.... מחכה לתל אביב,
וממש מחכה להתחיל לקראת ה 21.1 שממתין לי באופק....

וכמובן בהצלחה לאלופות שנותנות פייט היום במקום הכי נמוך בעולם...

הוי, הקינאה

יצאנו לפקנק באזור בית גוברין (שהיה חסום בגלל מירוץ אופניים אז סתם עצרנו על איזו גבעה. הספורטאים האלה!). הכל מלא רוכבים, רצים... יו כמה קינאתי!!! הגיע תורי לסחוב את הוירוס המשפחתי וכל כך בא לי לעשות קצת ספורט אבל אני לא רוצה לדחוף את הגוף.

קרחנת סינגלים בדרום האדום

הקאמבק שלי לרכיבות שטח אחרי 3 חודשים לפחות של היעדרות, לא יכול היה להיות מדהים ונפלא יותר: רכיבת סינגלים מטורפת בדרום האדום. התחלנו מקיבוץ דורות, חימום קל בדרכים רחבות וישר נכנסים לסינגלים. סינגל ניר משה נחשב לטכני יותר מהאחרים, מעין לונה פארק לאופניים. אני מתרכזת ונהנית בטירוף. לא פשוט בשבילי להתרכז בסינגלים לאורך עשרות קילומטרים, אבל הסינגלים כל כך זורמים, שאיני שבעה מהם ורוצה עוד ועוד. אחרי ה"לונה פארק" של ניר משה, חוזרים אל דורות ויוצאים בסינגל אל רוחמה, כל הדרך עוברת בתוך חורשות, מרבדי פרחים אדומים וקצת צהובים, גבעות מוריקות, פשוט תאווה לעיניים ולרגליים. מרוחמה ממשיכים בסינגל נפלא לכיוון תצפית, המשקיפה אל בתרונות רוחמה, הגבעות מכוסות צמחיה ירוקה ואני מרגישה כמו בארץ הטלטאביז... סיבוב גדול לכיוון ברור חיל, חוזרים לרוחמה, עוצרים לגלידה בדוכן ליד הקיבוץ, נכנסים שוב אל הסינגל של רוחמה, עכשיו כבר ישנם המון מטיילים בתוך הסינגל וצריך לצעוק להם שיזוזו... מתישהו מצליחים לצאת מהפקק האנושי ולהמשיך לנחל שקמה ומשם חזרה לדורות. כמעט 60 ק"מ של רכיבת שטח מענגת, שלא יכולתי לחלום על טובה ממנה.
לכל המתלהבות מבארי, אבל חוששות מהאמבטיות שם- סינגל ניר משה מהווה תחליף לא רע, שמספק גם את ה"לונה פארק" ועדיין בעדינות, יחסית למסלול של סינגל בארי.
החיוך לא ירד לי מהפרצוף, ומי שעדיין לא היתה שם- נא למהר לפני שייגמר! לדעתי תוך חודש כל העסק מצהיב ונעשה חולי מדי. מומלץ!!!

melon

New member
הלכתי להפשיר

מיד אשוב

18 ק"מ , עליות מטורפות , ב 9- מעלות.
מחר - ששששלללללגגגגגג כנראה

melon

New member
ריצת קור

הטמפרטורת הממוצעות לעונה זה 8. אז 9- זה סופר חריג. נשבר שיא של 66 שנה.
והאמת שלא הייתי יוצאת בטמפטורה כזאת אבל לא בדקתי לעומק את התחזית. ידעתי שאמור להיות קר. לא כל כך קר.

קודם כל - כל עוד רצים זה בסדר גמור. עצירת רמזור , שתייה וכאלה - מתחילים להתקרר....

* שיטת גאלווי - של 1 הליכה 10 דקות ריצה. יש אצלנו כמה שמשתמשים בשיטה הזאת. העניין הוא שבדקה מתקררים כל כך , שנראה לי ממש לא מתאים ליום כזה.
* מים - לי יש בקבוק מים גדול. היה בסדר. חגורות עם מספר בקבוקים קטנים - קופאים. כן, למרות שאת רצה. הפיתרון זה להכניס את החגורה מתחת לשכבה האחרונה של הביגוד.
* אני משתמשת בסוכריות של כליף (Clif SHOT Bloks) - הם קפאו לגמרי והיו קשות ולא היו אכילות. הייתי צריכה להפשיר אותם קודם. כנ"ל התמרים.
* כפפות מחממות - הלהיט - כפפות עם כיס שבתוכן מכניסים שקיות חימום. לי אין אבל להרבה בקבוצה יש (רצ"ב לינק לדוגמא). שקיות חימום בכיסים זה גם אופציה.

המראות של הנהר הקפוא היו מדהימים , והחוויה טובה , אני שמחה שיצאתי

ממה מיה

New member
מזכיר לי נשכחות

כשגרתי בארה"ב עשיתי לי כלל ברזל שמתחת ל 4 מעלות (אנומליה של המים) אני לא רצה בחוץ, כשהתאמנתי למרתון הכלל התמוסס כי לרוץ מרחקים ארוכים על מסילה זה מייאש!
מודה שהכי קר שרצתי היה מינוס חמש וזה היה קשה!!
הי מפחיד זה הקרח על השבילים עליו אפשר להחליק.

אגב לגבי גאלווי - הוא ממליץ על אינטרוולים של ריצה קצרים יותר, בהתאם לתוצאה של המג'יק מייל והקצב האישי.
http://www.jeffgalloway.com/training/magic-mile/
אצלי למשל זה 4 דק' ריצה ודקה הליכה.
ביום שישי האחרון ניסיתי (על פי המלצת מאמנת בשיטה שלו) 2 דק' ריצה 30 שניות הליכה והיה מדהים

למעלה