קרחנת סינגלים בדרום האדום
הקאמבק שלי לרכיבות שטח אחרי 3 חודשים לפחות של היעדרות, לא יכול היה להיות מדהים ונפלא יותר: רכיבת סינגלים מטורפת בדרום האדום. התחלנו מקיבוץ דורות, חימום קל בדרכים רחבות וישר נכנסים לסינגלים. סינגל ניר משה נחשב לטכני יותר מהאחרים, מעין לונה פארק לאופניים. אני מתרכזת ונהנית בטירוף. לא פשוט בשבילי להתרכז בסינגלים לאורך עשרות קילומטרים, אבל הסינגלים כל כך זורמים, שאיני שבעה מהם ורוצה עוד ועוד. אחרי ה"לונה פארק" של ניר משה, חוזרים אל דורות ויוצאים בסינגל אל רוחמה, כל הדרך עוברת בתוך חורשות, מרבדי פרחים אדומים וקצת צהובים, גבעות מוריקות, פשוט תאווה לעיניים ולרגליים. מרוחמה ממשיכים בסינגל נפלא לכיוון תצפית, המשקיפה אל בתרונות רוחמה, הגבעות מכוסות צמחיה ירוקה ואני מרגישה כמו בארץ הטלטאביז... סיבוב גדול לכיוון ברור חיל, חוזרים לרוחמה, עוצרים לגלידה בדוכן ליד הקיבוץ, נכנסים שוב אל הסינגל של רוחמה, עכשיו כבר ישנם המון מטיילים בתוך הסינגל וצריך לצעוק להם שיזוזו... מתישהו מצליחים לצאת מהפקק האנושי ולהמשיך לנחל שקמה ומשם חזרה לדורות. כמעט 60 ק"מ של רכיבת שטח מענגת, שלא יכולתי לחלום על טובה ממנה.
לכל המתלהבות מבארי, אבל חוששות מהאמבטיות שם- סינגל ניר משה מהווה תחליף לא רע, שמספק גם את ה"לונה פארק" ועדיין בעדינות, יחסית למסלול של סינגל בארי.
החיוך לא ירד לי מהפרצוף, ומי שעדיין לא היתה שם- נא למהר לפני שייגמר! לדעתי תוך חודש כל העסק מצהיב ונעשה חולי מדי. מומלץ!!!