עידוד ונצחון!
הבוקר היה מירוץ כפר סבא. בעבר רצתי את ה10ק"מ, הלכתי (מהר) את ה10... והרבה גם עמדתי ועודדתי.
היום שילבתי גם וגם.
המטרה הייתה ללכת את ה7.5ק"מ העממי. תוכנית מגירה הייתה לחתוך וללכת 5 או 6, תלוי על ההרגשה...
יצאתי לפני הזינוק ועמדתי קצת אחרי הק"מ הראשון ועודדתי את כל משתתפי אופני היד (פסקל ברקוביץ' מדהימה, הגיעה ראשונה בין הנשים ושלישי כללי!) ורצי ה10ק"מ. כייף לראות חברות, חברים, לראות את המאמץ, הנחישות, הקצבים השונים!
כשדני הגיע במקצה ההליכה, הצטרפתי אליו והוא הלך בקצב שלי. איזי איזי, כמו כל האימונים שלי בזמן האחרון. עצירות למלא את בקבוק המים, להתחבק, בק"מ הרביעי לפתוח את מקלות ההליכה, שירותים.. טיול בכבישי ופארק כפר סבא. ומה נעים, בגלל שהזינוק היה מיד אחרי ה10, ול7.5 קיצרו דרך הפארק, לא העלו אותנו באף שלב למדרכה! פשוט נעים. נצחוןו שיכולתי ללת את ה7.5. לא מובן מאליו בימים אלה!
הקדימו את הזינוק מ9 ל7 כדי לברוח ממזג האוויר הכי חם, דבר שאפשר לי גם להגיע לבית הכנסת בסוף! מקלחת בבית הכנסת (במרכז תמר), תפילות, הביתה לארוחת צהריים בצל של החצר שלנו ומנוחה. הרגע דיברנו עם הנכדים בארה"ב – גדולת הסקייפ (אף הקראתי לקטנה סיפור ושיחקתי אתה "קוקו"). הערב הופעה של ריקוד אירי. שבת מושלם!
שיהיה ערב נעים לכולן.