קצרים לשבת - שבת שלום

סינגלים, שמורה, זוגיות ומה שביניהם

ראשית מתנצלת מההעדרות שלי החלקית המפורום, אבי אושפז ושוחרר, עומס בעבודה ונו....בקיצור החיים!
משתדלת לקרוא אותכן מהנייד, לענות ממנו פחות נוח.

אתמול ריצה עם הקבוצה בסינגלים של בארי, מעין ריצת סוף שבוע לסגור התאוששות מת"א, מקסים לרוץ בסינגלים עם רוכבי אופנים סביב.
תכף יוצאים לריצה בשמורה, אני בן זוגי, ובדרך ניפגש עם חברות.....תחושה של 50000 מעלות בחוץ, נקווה שנשרוד.

ולמה ה"זוגיות" בכותרת: בעלי הצטרף באופן רשמי לקבוצה, מה שרציתי מזמן, בינתים לאימוני הריצה של יום רביעי בבוקר, אבל עכשיו אנחנו בונים לו"ז שיאפשר לשנינו להתאמן - אני באימוני השחיה עם המתקדמים, הוא בקבוצה השניה, חושבים מה אפשר יחד, מה לחוד....כן, כפי שניתן לשער מורכב משהו. ניראה איך נתארגן.

ולסיום - בתי התחילה באופן רשמי את האימונים שלה למקצה העממי בטרינשים, גם בתמיכת הקבוצה - התרגשות גדולה! בעתיד הקרוב שני מירוצים בהם אנחנו עושים 10 קילומטר והיא 2, לחוות, ולהרגיש אירוע שכזה.

יאללה הולכת לצאת מהפיז'מה

יום נפלא לכולן

susieada

New member
זוגיות, משפחתיות וכל מה שביניהם!

התרגשות על הצטרפות בן הזוג לקבוצה וגם שילובה של הבת באימונים לקראת טרינשים!! אני אוהבת את החשיבה לשלב ולחשוף אותה לאוירת תחרויות בדרך! למה אבי חזר לבית חולים?? מקווה שהכל השתפר וכבר טוב. חיבוק!

אנו כולנו כאן במידה האפשרית, ללא איסורי מצפון בבקשה!

perach22

New member
בוקר אור ושבת נעימה

ובאמת מוזר בחוץ...
מקווה שזה לא אבק...
יוצאת תיכף להליכה ואולי קצת ריצה... מדגדג לי להתחיל אבל כמובן תלוי בהרגשה

והערב אצלינו מתחיל פורים... נשף של העבודה...

נחשו למה אני מתחפשת???????

susieada

New member
תחפושת? ספורטאית כמובן! אך ....

זאת לא תחפושת - זו את!!
איך היתה ההליכה / ריצה?

perach22

New member
חחח... לא, לא לספורטאית

כי זה לא באמת תחפושת זה הלבוש היומיומי שלי מלבד יום המנוחה..
אני מתחפסת לשמי... פרח...
כל המחלקה החליטו על תחפושת פרפרים ופרחים, מסתמן שכולן פרפריות, וכנראה שאני הפרח היחיד...

תודה סוזי על ההתעניינות..
היתה הליכה טובה, סה"כ 6 ק"מ, מתוכם 3 בריצה מאוד קלה ויחסית איטית, אבל עם היד על הדופק... טיפטיפה כאב / רגישות בזמן הריצה
אך לאחר מכן ועד עכשיו אחרי כמה שעות... אין כאב, הולכת רגיל, רק כשעולה במדרגות מרגישה עדיין את המקום.

נראה שאני בכיוון להחלמה מלאה.... מקווה שלא יחזור, מקפידה על התרגילים שהרופא הראה לי...

שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולן...
ונחמד לקרא את ההתפחויות לטרינשים...

susieada

New member
פרח יחיד ומיוחד!!

שמחה לשמוע על ההליכה/ריצה ("הליצה") המוצלחת בלי כאב תוך כדי או אחרי! את ממש בכיוון להחלמה.

בכניסה למועדי מפגשי הכנה לטירנשים, אנו באמת מעלים את דרגת האינטנסיביות.
מרגש!

יעל י

New member
נעים להכיר , שואלת שוב...

כי לפני זמן לא נענתי.
יש פה מישהי שיש לה חדר כושר?מנהלת חדר כושר?
אשמח לשאול שאלה בפרטי...

susieada

New member
יש כאן מדריכות כושר ומדריכות ריצה +...

מאמנות... ושלל מקצועיות ונסיון.. מה השאלה? אולי נוכל לעזור לך.

susieada

New member
עידוד ונצחון!

הבוקר היה מירוץ כפר סבא. בעבר רצתי את ה10ק"מ, הלכתי (מהר) את ה10... והרבה גם עמדתי ועודדתי.

היום שילבתי גם וגם.

המטרה הייתה ללכת את ה7.5ק"מ העממי. תוכנית מגירה הייתה לחתוך וללכת 5 או 6, תלוי על ההרגשה...

יצאתי לפני הזינוק ועמדתי קצת אחרי הק"מ הראשון ועודדתי את כל משתתפי אופני היד (פסקל ברקוביץ' מדהימה, הגיעה ראשונה בין הנשים ושלישי כללי!) ורצי ה10ק"מ. כייף לראות חברות, חברים, לראות את המאמץ, הנחישות, הקצבים השונים!

כשדני הגיע במקצה ההליכה, הצטרפתי אליו והוא הלך בקצב שלי. איזי איזי, כמו כל האימונים שלי בזמן האחרון. עצירות למלא את בקבוק המים, להתחבק, בק"מ הרביעי לפתוח את מקלות ההליכה, שירותים.. טיול בכבישי ופארק כפר סבא. ומה נעים, בגלל שהזינוק היה מיד אחרי ה10, ול7.5 קיצרו דרך הפארק, לא העלו אותנו באף שלב למדרכה! פשוט נעים. נצחוןו שיכולתי ללת את ה7.5. לא מובן מאליו בימים אלה!

הקדימו את הזינוק מ9 ל7 כדי לברוח ממזג האוויר הכי חם, דבר שאפשר לי גם להגיע לבית הכנסת בסוף! מקלחת בבית הכנסת (במרכז תמר), תפילות, הביתה לארוחת צהריים בצל של החצר שלנו ומנוחה. הרגע דיברנו עם הנכדים בארה"ב – גדולת הסקייפ (אף הקראתי לקטנה סיפור ושיחקתי אתה "קוקו"). הערב הופעה של ריקוד אירי. שבת מושלם!

שיהיה ערב נעים לכולן.

איזה יופי!

ללכת 7.5 ק"מ זה לא מובן מאליו בכלל, ולא רק בימים אלו. זה הרבה זמן על הרגליים - יותר קשה מאשר לרוץ את אותו המרחק, לדעתי.

סופשבוע לא רגוע...

בחמישי- אימון קורע לגמרי בבריכה, אחריו ריצה עם חברץ על הטיילת מחוף דדו לבת גלים וחזרה עם תחושה של רגליים כבדות.
בששי- ריצת הרים ביער עופר- מסלול מרגש (מסלול סינגלים קבוע שלנו, עם תוספת של סינגל שהצעתי לחבר'ה לדגום לראשונה והם זרחו מאושר). הריצה קשה ונפלאה בו זמנית, העליות טוחנות את הרגליים אבל היופי אין סופי. הובלתי את הקבוצה השניה מתוך שלוש- ואלה שרצו איתי גם נהנו מתמונות למזכרת. היה פשוט כיף אדיר! לאחר פריסה קטנה עם הקבוצה ועוד קפה בים, המשכתי לבריכה ל-3 ק"מ של שחיה נינוחה.
הבוקר התעוררתי קצת לפני השעה 4:00 ונסעתי צפונה כדי לרכוב בסינגל של יער הרי נפתלי. חנינו בתל חי ומשם העפלנו לכפר גלעדי, נכנסנו אל הסינגל והיופי היכה בנו מכל עבר: רקפות בהמוניהן, נופי עמק החולה, הגליל והגולן, שלל פרחים צהובים ואחרים, עצים שפורחים בסגול ועוד. אחרי כמה ק"מ עדינים וזורמים הגיעה העליה המובטחת- 10 ק"מ של עליות קשות וטוחנות רגליים. לקינוח כ-6 ק"מ של ירידות זורמות, אבל הרוכבת לא כזו זורמת, אצלי הירידות מלחיצות וקשות לא פחות מהעליות, לפחות כשמדובר באופני שטח. סיימתי די מותשת את הסינגל אבל לא התכוונתי לסיים את השבת כל כך מהר. אז גלשנו למטה, רכבנו על הכביש לצומת גומא, קפה משובח וסחלב מעולה, ואז המשכנו לרכוב בשבילי הכוכר בעמק החולה, בין המטעים והפרדסים, עד שחזרנו לתל חי דרך השטח, בעליה מפנקת...

susieada

New member
סופשבוע מלא בצבעוניות ומאמץ!

אני מרגישה את זריחת האושר גם ממך דרך כל מילה!
Doing what you like doing best! שחייה מאומצת, ריצות בעליות בשטח פורח ורכיבה מאתגרת בצפון האהוב גם עלי!
ומתי יש לך יום מנוחה להכניס עוד אנרגיה לרגליים?
שבוע נפלא!

למעלה