קצרים לשבת -
שבת שלום!

susieada

New member
שיר שאני אובהת.. Inch by Inch

and row by row.. going to make my garden grow..

הליכה של 15 דק' הבוקר... התחלתי עם דני והוא ממשיך לבד.
עם מעט כאבים, לא עוזר שלא יכולתי להתאמן בכלל בימים האחרונים. הגב מרגיש מאובן, לחץ במפרק הירך...
אך חלון של שמש נעים.

עכשיו לבית הכנסת, ו... לשדה תעופה לקחת את הבן שמגיע מסיאטל!

שבת שלום!

perach22

New member
שבת שלום, סוזי יקרה ומקור השראה שכמותך...

בהחלט יכולה לאמר שבזכות קריאת הדברים שלך אפשר רק להתעודד להמשיך ולהתאמץ להגיע לתוצאות..
והנה הסיכום השבועי שלי....
התחלתי את השבוע בריצה עם קואץ ועוברת את 11K, ומרגישה מעולה, כבשתי את העליה של הכביש מלטרון למודיעין, לא חושבתי שארוץ אותה לפחות בחודש הקרוב,
את שני אני מעבירה בשיעור עיצוב דינאמי...
יום שלישי - פעמיים כי טוב, מבלה בחברת התאומים המופלאים במשפחתנו המיוחדת ונחה
ברביעי קואץ מודיע לי שהוא לא יצליח לצאת מהעבודה לאימון
ואני מחליטה לעשות את אימון 4 דקות, ולשמחתי הרבה בתי בת ה 16, מצטרפת אלי ל 2 הדקות האחרונות...
חמישי אני יוצאת לריצה קלה וסוגרת כמעט 8 ק"מ .....
יום שישי הוא יום קודש לשיעור פילאטיס שמסדר לי את העצמות והשרירים במקום, לקראת ריצת שבת המלכה.
והשבת?.... נשארו עוד שבועיים ואני מתחילה להרגיש גורוגורו בבטן, כדי לבטל את הלא נודע אני נוסעת לרוץ את מסלול ה 10K במרתון תל אביב,
אחרי לילה זועם ברעמים
וגשם
, קיבלתי במתנה יום
י למדי עם קצת
... בהחלט הקלה...
מתחילה לרוץ וזה מוזר... לרוץ את כל הפלאטו הזה בלי שום עליה (כמעט)... העיכוב היחיד שהיה זה קטע ללא מדרכה לאורך רחוב רוקח שהיה קצת בוצי מהגשם והנעליים נעשות כבדות פתאום, מוצאת איזו שלולית לשטוף אותן וממשיכה, ה"עליה" היחידה שהיתה במסלול, לעלות את גשר הירקון... עליה עאלק....
סיום המסלול היה מבחינתי נקודת ציון לשני דברים חשובים, 1. שהורדתי בערך 10-12 דקות מריצת ה 10 הראשונה שלי, ושנית שהשבוע סגרתי כ 30 ק"מ ריצה....
מקבלת גם עידוד מקואץ במסר ששלח לי הבוקר שהוא מאוד גאה בי....
ופשוט מרגישה שאני על ענן...

הולכת לעוד נשנוש וטעימה של התאומים...
שתהיה המשך שבת נהדרת...

susieada

New member
שבוע נפלא!!

של אימונים, תאומים,
והתקדמות לקראת המטרה שלך!
מגיע לך כל מילת עידוד מהקאוץ', גאווה עצמית וממנו!
המשך שבת שלום!

מור שלז

New member
גם כאן

בדיוק סיימתי לשלוח לך מייל, אבל לא מוותרת על החיבוק הגדול גם כאן.

כמה טוב שהבן מגיע מסיאטל! איזו משפחה חמה ואוהבת יש לך, שמתאחדת ככה איתך וסביבך ברגעים האלו על מנת לעזור לך לעבור את הקושי של הטיפולים.

שולחת לך המון אנרגיות, חום ואהבה מרחוק.

susieada

New member
חיבוק חזרה גם מכאן.

באמת אני מבורכת במשפחה וחברים עוטפים, תומכים ואוהבים!

מור שלז

New member
חג אהבה בודד והתחלה של סופשבוע לבד

הימים שלי כאן אינטנסיביים וגדושים מאוד. היומן שלי מלא בפגישות גב לגב והרבה התרוצצויות לאורך כל היום, יחד עם שילוב של חששות ופרפרים יחד מאמץ ופוקוס - ממש כמו בריצה ארוכה.
אתמול היה כאן חג אהבה, ותחושת הבדידות התגברה מאוד, ופתאום תוך כדי שאני מתרוצצת בין פגישות, הודיעו לי שמחכה לי חבילה בקבלה. חבילה? בשבילי? מי בכלל יודע שאני כאן??? ואז גיליתי את זר הפרחים הענק שבתמונה שהאיש שלי ארגן מהארץ
ומייד הרגשתי קצת יותר טוב.

עכשיו סופשבוע, ושוב הגעגועים הביתה מתגברים. עד היום הצלחתי כמעט תמיד להיות בבית בסופשבוע או לפחות בחלקו בכל נסיעות העבודה שלי.
בשביל להתגבר על הבדידות החלטתי לשלב בנוסף לעבודה גם קצת פעילויות, ועכשיו אני יוצאת בקרוב לסן פרנסיסקו, שם הזמנתי סיור אופניים מודרך ברחבי העיר. לקחתי את הסיור הכי ארוך שמצאתי: 7X7 שמכסה את כל סן פרנסיסקו, על פני כ-7 שעות.

ואז חזרה הביתה לעבודה, כולל שיחות ועידה חזרה לישראל (אצלכם כבר יהיה יום ראשון בבוקר, תחילת שבוע העבודה), רגע לפני שאני הולכת לישון.

שבת שלום לכולן

susieada

New member
גם את מוקפת משפחה וחברים אוהבים ותומכים!

איש שמבין לליבך וגם מתגעגע אליך ביומיום ובימים מיוחדים.
7 שעות בסן פרנסיסקו? עליות ועליות ועוד עליות!! הנאה וטיול "נוסח מור"!
בהצלחה בהמשך המפגשים העמוסים, מפגשי היכרות, רושם ראשון, למידה אינטנסיבית, תרומה לצוות החדש.

ושוב בורחים מהגשם

ים המלח הוא מקום המפלט שלנו בשבתות גשומות, והבוקר בחרנו מסלול חדש עבורנו- ממלונות ים המלח דרך מפעלי ים המלח וצומת הערבה (עד כאן מסלול מוכר)- ואז טיפוס ארוך לדימונה- וחזרה. רוח פנים דרומית עזה קידמה את פנינו בצאתנו לדרך, והרכיבה הפכה כבר מתחילתה לחפירה, אבל לפחות תחת שמיים תכולים וללא טיפת גשם. הרוח, כמו שכתוב בספרים, הסתובבה יחד איתנו וחטפנו אותה לתוך פרצוף גם בעליה האינסופית לדימונה. הירידה היתה די מפחידה כשהרוח מטלטלת את האופניים בחלקים מהדרך, אבל כשהתחלנו לחזור מצומת הערבה למלונות ים המלח- זכינו ברוח גב, עד שלא... הרוח שוב הסתובבה והפכה לרוח צד-פנים, השמים התקדרו, אבל הצלחנו לשוב אל הרכב חצי שעה לפני שהגשם החל.
היתה רכיבה נפלאה, במזג אויר אביבי לגמרי (20 מעלות כשיצאנו, 28 מעלות בשיא), רק הרוח התישה אותנו אבל זה עדיף על גשם...

susieada

New member
יש לך רומן עם הרוח??

תמיד פוגשת אותך פנים אל פנים!!
לפחות הגעתם לאוטו לפני הגשם..

כייף להתנסות במסלולים חדשים. העלייה לדימונה ארוכה וקשה.
כל הכבוד!
שבוע נפלא!

למעלה