קצרים לשבת

melon

New member
רוק אנד רול - פורטלנד - חצי מרתון

שבוע שעבר רצתי בחצי מרתון "רוק אנד רול" בפורטלנד ורציתי לספר לחבר'ה אבל היה לי שבוע אללה-איסטור.
אז באיחור של שבוע - חוויות מפורטלנד.

מזה מירוץ רוק אנד רול ?
=================
מירוצי רוק אנד רול הם סידרת מירוצים סופר פופולרית בצפון אמריקה. סוג של מותג , מירוצי בוטיק שכאלה למרחקים של 10 קילומטר עד מרתון מלא. העלות שלהם גבוהה יחסית למירוצים מקומיים אבל בתמורה הם מבטיחים חוויה שונה ומהנה.
האקספו שלהם גדול ומוצלח וכולל הרבה דוגמיות ותשורות.
בבוקר המירוץ יש ארוחת בוקר בסמוך לקו הזינוק
במות מוזיקה חיה לאורך כל המסלול
מדליות יחודיות ,
המון אוכל בקו הסיום ומופע מוזיקה חיה במסיבת הסיום.

בקיצור - אווירת רוקנרול , הרבה רצים בתחפושות , אלוויס-פרסלי למינהם.
חברי הקבוצה שלי מאוד אוהבים את האירועים האלה והחלטתי להצטרף הפעם למירוץ בפורטלנד השכנה.

בביקור באקספו קניתי לי חולצת ריצה חדשה שעליה כתוב :

baddass mother runner

לחולצה יהיה תפקיד חשוב בהמשך

איך היה ?
==========
פורטלנד מקסימה !
אחרי האקספו ביקרנו בשוק סוף השבוע, אכלנו,שתינו ונהננו מאוד.

בוקר המירוץ תחיל גשום מאוד וקריר. יצאתי חמושה בשקית זבל ענקית וכובע ריצה.
בשלב שהגשם היה ממש חזק נתבקשנו להוריד כובעים לשירת ההימנון האמריקאי.
אבל... אבל.... אבל , יש מבול . כולם סביבי ספוגי מים, אני עדיין יבשה.
מסתכלת מסביב , חלק הורידו כובעים וחלק לא. מחליטה לכבד את המארחים ומורידה את הכובע . המנון ארוך יש לאמריקאים
ואז קורה הנס.
מישהו סגר את הברז. הפסיק הגשם. נשארה קרירות נעימה באויר. מורידה את שקית הזבל ויוצאת לדרך.

3 קילומטר ראשונים - מחשבות שליליות של למה וכמה, כרגיל.

ואז , ממרחקים צפירת רכבת , מחסום יורד לי מטר מהפרצוף - רכבת , ככה באמצע . זאת היתה נקודת התפנית מבחינתי , כי כשאני מתעצבנת אני רצה מהר , עובדה מדעית. ועצבן אותי שנתקעתי ברכבת ...
בשלב הזה , פתחתי מבערים ודהרתי קדימה. המוזיקה היתה אדירה והשמש שיצאה הוציאה המון אנשים לרחובות לעודד.
בתי ספר המקומיים התחרו על פרסים בקטגוריית העידוד הקבוצתי (רעיון מעולה לדעתי, רצים יכלו לבחור מי הם אהבו ) והיה ממש כיף.

ואז התחילו העליות , והתחיל להיות קשה.
זוכרים את החולצה מהאקספו ? את ה : baddass mother runner

החולצה מחייבת, זאת המנטרה שלי ו "baddass " נותנת בראש וברגליים .
החלטתי שבסוף המירוץ , וכל היום שאחרי , אני לובשת את החולצה החדשה , אבל בשביל זה אני צריכה להצדיק אותה.
זה מצחיק אבל זאת היתה המנטרה שלי וכל פעם שהיתה נפילת כח חשבתי על החולצה.

בסוף הייתי מאוד עייפה ובשני קילוטר האחרונים בחרתי לי פייסרית אישית שנראתה רעננה יחסית אלי ונדבקתי אליה ,בלי ידיעתה , לא קרוב מדי כי זה מעצבן.

את קו הסיום חציתי בדהרה, הקילומטר הכי מהיר שלי כל המירוץ , קיבלתי מדליה מדליקה בצורת פותחן בקבוקים (פורטנלנד בירת מבשלות הבירה)

שיאי אישי חדש ל baddass mother runner (2:08:35)

וכל זאת בזכות הבעל שנשאר בבית עם הדור הצעיר, רונה שדוחפת אותי קדימה תרתי משמע (מסתבר שטייפר זה לא לשבת שבוע עם רגליים למעלה ולפצח גרעינים , מי היה מאמין....), וחולצת ריצה אחת חדשה.

melon

New member
כזאת

אבל בכחול כהה יותר , בשיער שחור יותר ובחיוך גדול יותר.

susieada

New member
BEAUTIFUL!!

לא הבנתי עד עכשיו שזו סלוגן מוכר. כייף!
במיוחד אוהבת את החיוך הגדול יותר!!

קיץ 2011

New member
נשמע כייף!!

(בעיקר בזכות הגישה החיובית שלך)

אפילו עשית לי חשק לרוץ שוב חצי, למרות שאמרתי לעצמי שזהו...

איזה יופי של מירוץ

רעיון מגניב עם המדליות - אולי יאמצו אותו בישראל? ובכלל, מרוצים שנותנים תמורה לכסף יהיו שינוי מרענן... כל הכבוד על השיא האישי!

susieada

New member
מירוץ חצי מרתון שיאישי!!

רכבת חוצה באמצע?? איזה תמריץ מעצבן מעולה לדחוף אותך קדימה!
ואהבתי ממש את הרעיון של בתי ספר מתחרים על עידוד קבוצתי! רעיון מדליק!
כל הכבוד לבעל שנשאר בבית עם יוצרי החולצה החדשה!
כייף לראות את השמחה בכל מילה!

מור שלז

New member
badass mother runner!

אהבתי!
כל הכבוד על השיא האישי!

ותודה על התיאור המקסים.
באמת שאלתי את עצמי לגבי מירוצי הרוק אנד רול, אולי פעם גם אני ארוץ באחד מהם (אם במקרה יסתדר לי עם אחת הנסיעות לארה"ב)

melon

New member
הכי הכי מפורסם

לאס וגאס. מירוץ לילה המוני , סוגרים את ה"סטריפ" , אלוויסים , כלות וחתנים , סופרמנים ובטמנים - מה לא.
אורות , מוזיקה מטורפת ומדליה שזוהרת בחושך.

אני לא מחובבות ואגס אבל אולי פעם...

meedas

New member
רכיבת כביש אחרונה

לקראת הטריאתלון בשבוע הבא...

חוץ מזה, ובניגוד מוחלט להנחיית הפזיוטרפיסט, רצתי קצת. לזכותי יאמר שרצתי כי רדף אחרי תן ממש עצבני עם כוונות ברורות להוריד לי ביס נגוע בכלבת ו/או לאכול את הכלבים שלי

עד כמה אני אשמע משוגעת אם אני אספר שכשעמדתי שם מול התן הזועם ושקלתי את צעדי (fight or filght) השיקול העיקרי נגד בריחה היה "הפזיוטרפיסט אמר שאסור לי לרוץ!"
אפשר אולי להוסיף את זה ל- את יודעת שאת אשה בספורט כשאת... מכניסה שיקולים של שיקום אורטופדי להחלטות הישרדותיות

מור שלז

New member
לא להאמין

איזה פחד!
ואיזו משמעת - כשאת עומדת מול תן זועם (ובסיכוי גבוה נגוע בכלבת) ועדין זוכרת את הנחיות הפיזיותרפיסט.

אין ספק שאת כשאת מכניסה שיקולים של שיקום אורטופדי להחלטות השרדותיות את לגמרי אישה בספורט

למעלה