שילוב קטלני
לחץ בעבודה+טייפר+PMS עצבני... עומס כבד בעבודה, למזלי בן הזוג והבנות בסקי בצרפת, מה שמאפשר לי לטחון יותר שעות בעבודה. האימונים השבוע קצרים יותר, למעט אימוני השחיה שהם קריעת ים סוף, ארוכים ואחד מהם גם כלל מהירויות לא אנושיות, שדי פירקו אותי. הרכיבות בבוקר כואבות, בקצה האצבעות, כאבי קור איומים, שעוברים רק אחרי 40 דקות ראשונות של רכיבה. לא יודעת אם אני רוכבת בסדר או לא, כי הרוח הפסיכית משנה את הקצבים, ומד וואטים אין לי וכנראה שגם לא יהיה לי (לא בא לי להשתעבד לעוד שוטר). ריצות ההחלפה דוקא נעשו מהירות יותר במעט, בתקווה שזה מלמד משהו על קצב הריצה בתחרות. בארוחת הפסטה אצל הדודה רחל, מלכת רצי חוף הכרמל, לקראת מרתון טבריה, שהגיעו אליה עשרות רבות של חברצים שלי, התגבשה לה התכנית לשנה הבאה- לחזור אל מרתון טבריה (ולדלג על הישראמן, כי אי אפשר גם וגם). פתאום בא לי לחזור ולרוץ שם עם כל החבר'ה, להאמן איתם ולהתרגש איתם. האימונים לישראמן כפו עלי לא מעט בדידות: למעט ריצת ההחלפה בשבת, רוב הריצות שלי נעשות לבד, השחיה לבד, ומאחר ואני גם עובדת לבד, קצת נמאס לי מהלבד הזה. אני מתגעגעת לאימונים של קבוצת הריצה, מתגעגעת לריצות ביער עם החברצים ואפילו לשחיה עם עוד אנשים.
אני חושבת שאני מוכנה לישראמן, מרגישה שהמאמן (תום מרמרלי, פשוט תותח אמיתי) הכין אותי בצורה נכונה, הצליח לגרום לי להשתפר בכל הענפים מבלי להפצע (שמוליקיפוד ברקע אבל לא החמיר). עכשיו צריך רק ליפול על יום טוב, שבו הכל יתחבר כמו שצריך. אני מנסה להרחיק ממני את תחילת ההתרגשות, מצפה כבר לשובם של בן הזוג והבנות (בראשון בלילה). למרות שהישראמן עוד לא הגיע, אני כבר עושה תכניות לינואר הבא וכבר החלטתי שלא להרשם לישראמן המלא בשנה הבאה. תחילה חשבתי להרשם לחצי ישראמן אבל אז החלטתי על מרתון טבריה- לנסות לשפר את השיא שלי מ-2010. הכרזתי שלא ארשם לשום תחרות אחרי הישראמן, לפחות עד ספטמבר, אבל פתאום הדליפו לי שמתוכנן חצי מרתון בעיר שלי באביב. אז מה, לא נרוץ???