לא הספקתי לכתוב כאן על האימון הפתוח
עוד שבוע מטורף עבר עלי. לא מתלוננת, אני מתה על כל האקשן והאדרנלין הזה - אבל לא נשאר זמן לנשום כמעט (ועכשיו אני בכלל לא נושמת בגלל ההתאוששות מהמחלה).
השבוע הזה חזרתי להתאמן, כבר ללא חום, אם כי משתעלת ולא ממש נושמת, אז אני מנסה לחזור בהדרגה, לעשות מה שאני יכולה ולהקפיד על התאוששות.
וכמובן יש את האימונים שאני מעבירה, והשבוע ביום רביעי היה עבורי אימון מיוחד, סוג של סגירת מעגל: אימון פתוח שאני העברתי.
האימונים הפתוחים היו המצאה שלי כבר לפני הרבה שנים, לפני מירוץ האופניים הראשון לנשים. אף אחד לא חשב שאפשר לעשות את זה, שמאמנים יתגייסו, שיסכימו. מאז אימצנו את הקונספט גם לטריאתלון נשים, למרוצי הנשים הבאים ועוד...
ותמיד זו הייתי אני שפניתי למאמנים וביקשתי מהם לתת אימונים. ניסיתי לאזן ולודא שיקבלו תמורה בצורת חשיפה חיובית להם ולקבוצה (בסופו של דבר - זו פרנסתם...).
והשנה, בפעם הראשונה, כמאמנת, אני העברתי אימון פתוח.
הופתעתי מכמות הנשים שהגיעו (בכל זאת שש בבוקר לפני יום עבודה!).
הקפדתי על אימון משולב ומגוון, דגש על טכניקה, הסברים, תרגילי חיזוק בסיום. הרבה עבודה על אלמנטים של הכושר שחשובים במיוחד לריצה, אבל לא תמיד אנחנו מגיעות אליהם בריצה רצופה.
היה כיף לראות את הרצינות, את ההשקעה, את ההתמסרות של הנשים שהגיעו לאימון.
היתה גאווה לראות את החברה הותיקים שלי בקבוצה מקבלים בברכה את האורחות ותומכים ועוזרים.
סיפוק עצום לראות את החששות והפרפרים שלפני, ואז את החיוכים מלאי הסיפוק שאחרי.
האושר שבנתינה
והבוקר שוב קמתי לאמן, והתאמנתי בעצמי. אימון דואתלון שכלל שעה ריצת שטח, אימון אופניים חזק ועוד ריצת החלפה קצרה אחרי. אימון לא קל, במיוחד למי שחוזרת ממחלה ומשתעלת ללא הפסקה, אבל עשיתי מה שיכולתי...
ואני מסתכלת לאחור על השבוע הזה בסיפוק גדול.
נכון, לא התאמנתי כמו שאני רגילה ואוהבת, לא כל יום, ולא בנפחים שאני אוהבת כל כך. אבל עדיין התאמנתי (קצת). ועדיין הצלחתי לשלב גם עבודה חדשה מאתגרת ותובעני, גם לאמן וגם לתת קצת מעצמי.
סיפוק.
סופשבוע נפלא לכולן