קצרים לשני - עם תקווה ליום אופטימי

עוברת לעט!

טבריה הנה אני באה!!! הבוקר נרשמתי באופן רשמי, למרות שהמטרה היתה רשומה בעיפרון כבר למעלה מחודש. מתכננים להשתתף קבוצה של חבר'ה, שמרביתם יחכו לי לא מעט בקו הסיום ולרובנו זה המרתון הראשון. האמת אני מתרגשת מאוד! תוכנית האימונים אמורה להתחיל בסוף אוגוסט ואני מקווה שנוכל לחזור לאימוני הקבוצה בקרוב, למרות שבשני אתרי אימון שלנו התגלו מנהרות וכרגע בכלל לא ברור איפה נקיים את האימונים...
&nbsp
וחוץ מזה, אחרי שלושה שבועות של חיים באינטרוולים של 15 שניות, הבוקר יצאתי לריצת 10 קילומטר שסוף סוף היתה טובה ולא מבאסת. תכננתי לרוץ פחות אבל פשוט לא יכולתי להפסיק.
&nbsp
עם כל הכאוס מסביב - יצרנו לנו שגרה, כאן בבית, ובשגרה גם אימונים. בשבוע שעבר רצתי 4 ריצות ושחיתי פעמים באחד הקיבוצים ששקט שם....והכי מצחיק שיש שם בריכה של 33 מטר אז עד שהצלחתי לחשב כמה אני שוחה (לזכור חיים באינטרוולים של 15 שניות...חחח) לקח זמן. שחיה קצרה ומהירה של 1.5 קילומטר, הילדים השתוללו במים ואני מצאתי את השלווה בזרימה. מוזר לי לכתוב שאני מתגעגעת לאופנים....זה הדבר היחידי שבלתי אפשרי כאן.
&nbsp
בקיצור יש לי הבוקר תחושה אופטימית....נקווה
&nbsp

מצויין!

אולי רק תכתבי לנו גם במקלדת על איזה מרתון מדובר?

לגבי איפה להתאמן, נשמע לי שהפתרון מתחת לאף - תרצו בתוך המנהרה לעזה וחזרה וכך גם לא תסבלו מחום אוגוסט הנורא.

כתבתי...."טבריה הנה אני באה..."

ובאמת זה יכול להיות אחלה פתרון
או שצה"ל יציף את המנהרות במים ואז נארגן שם משחה...המון אפשריות פתחות בפנינו.

baraline

New member
דווקא נראה לי שנורא חם שם במנהרה...

אלא אם כן הם התקינו לעצמם שם מזגן, החצופים!

susieada

New member
טבריה הנה את באה!!

נדמה לי שמצאת את הדרכים הכי טובות לעבור את התקופה הנוראית הזאת. שמחה על כל ריצה, על כל קילומטר, על כל מטר שחייה!
ראי פוסט נפרד - אנו, בעזרת עיריית הרצליה, מזמינים את כל קבוצות הדרום לאימון משותף בחוף הנכים (חוף הטריאתלון) ביום שישי הקורב. אני יודעת שיש משפחות שכבר מתכננות לבוא. ניפגש בחוף הנכים בסביבות 7:00 וכולן שקוראות את הפוסט מוזמנות להצטרף. שחייה וריצה! (הרכיבה האזור מסוכנת בימי שישי, לא בגלל אזעקות, אלא מכוניות...
מקווה גם לראות אותך!

melon

New member
מרתון ראשון

אני כבר מחכה לקרוא את העידכונים שלך ! מאוד מרגש

Loony Moony

New member
כל הכבוד

עדיין קצת שוקלת אם להירשם גם או שזה גדול עלי, ככה שיש מצב שנתראה

tom696

New member
בהצלחה

https://www.youtube.com/watch?v=TUjpG8gf6v4
שיהיו ימים קלים יותר.

מור שלז

New member
נהדר! בהצלחה!

שמחה בשבילך שנרשמת לטבריה, ושרשמת לך את המטרה בעט - ובמיוחד עכשיו.
לפעמים, דווקא בתוך תקופות קשות שכאלו, מטרות שכאלו יכולות להיות בדיוק מה שמאפשר לנו קצת אויר לנשימה, קצת זמן לעצמנו.
אני יכולה להעיד על עצמי שבתקופות קשות, של התמודדות עם סוגיות חיים ומוות של האהובים עלי, זה אפשר לי מדי פעם לקחת הפסקה קטנה עם הריצה ואז לחזור ולהיות חזקה בשביל כולם.
&nbsp
אני כל כך שמחה בשבילך שיש לך את זה. שיש לך את המטרה בעט, שיש לך את האפשרות לצאת לריצה, ואפילו לשחות.
ואופניים - זה עוד יגיע (בשקט בשקט אני אספר שגם אני מאז מאי כבר לא רוכבת בכלל)
&nbsp
חושבת עליך הרבה בימים אלו, שולחת הרבה אנרגיות לך ולסובבים אותך, בתקווה לימים שקטים יותר.

meedas

New member
ממשיכה לרוץ/ללכת בצל כאבים בברך

הפזיוטרפיסט נתן לי פלסטר לתמיכה בברך. לצערי הגליל שהוא הביא לי לא מוצלח ולא מחזיק על הרגל אז אתמול קפצתי לסופר פארם וקניתי אחד אחר, מוצלח יותר (ויקר יותר
)
&nbsp
אשמח להמלצות על אתרים שאפשר לקנות בהם פלסטרים כאלו במחיר סביר... יש לי תחושה שהפריט הזה צפוי להשאר בסל הקניות שלי עוד הרבה זמן.
(על הדרך שמישהי בבקשה תגיד לי איך קוראים לזה בכלל.. "פלסטר כזה של אתלטים" לא עובד בגוגל
)

קוראים לזה קינזיו-טייפ

טוב שזה עוזר לך - אומרים שזה פלצבו אבל למי אכפת כל עוד זה עוזר?
אני נהגתי לקנות די ביוקר - 90 ש"ח לגליל לדעתי, אבל החזיק לי הרבה זמן. מה שכן, פעם אחת קניתי מהפיזיו' גליל ורוד והוא לא נדבק בכלל. צריך גם לחכות חצי שעה לפני פעילות גופנית אחרת זה צ'יק-צ'ק יורד מהזיעה.
טוב שאין כאבים!

אשמח לקבל עזרתכם
ביום ראשון עשיתי אימון קשה יחסית
רצתי הרבה (50 דקות) עם הפסקות קטנות להליכה.
סיימתי את האימון עם חולשה, לקחתי חטיף אנרגיה, ואחרי כמה דקות התאוששתי.
מה אני אמורה לעשות שלא אגיע שוב למצב של אפיסת כוחות?
תודה רבה

susieada

New member
תשובה ראשנית קצרה..

יש הרבה סיבות לעייפות גורפת בתוך אימון. בחלקן:
תזונה מתאימה תומכת
שתייה מספיקה
שעות שינה
הכנה פיזית למידת הקושי של האימון.

אני בטוחה שאחרות יענו לך לעומק יותר.

כל הכבוד על היכולת להקשיב לגוף ולהתייעץ!

למעלה