קצרים לשני-שלישי של חג: חג שמח

tom696

New member
יש תמורה לשגרה

הרבה שינויים עוברים על כוחותינו בחודשיים האחרונים. שינויים מבורכים ועם זאת מקשים על שמירה על שגרה. בין השינויים גם מעבר דירה משמעותי.

בקיצור קשה לשמור על השגרה, קשה לי להתאקלם למזג האוויר, למסלולים, להעדר שותפים לריצה. אבל עם זאת בחודש וחצי האחרון כן הצלחתי ליצר שגרה שכוללת 50 קמ+- בשבוע ואפילו אימוני איכות לפעמים.

היום קבלתי את הריבית. חצי מרתון וינה עם הרבה. חברים מהארץ. מירוץ מעולה אבל טיפה דחוס מדי - 30 אלף רצים של מרתון וחצי מרתון מזנקים ביחד. זנקתי מאוחר יחסית (טעות) וחציתי את קו הזינוק רק עשרים דקות אחרי הזינוק הרשמי. בכל מקרה גליתי מהירויות שלא ידעתי שיש לי, התקרבתי מאד לשיא האישי שלי (טיפה פחות דחוס וגם הייתי שוברת אותו). שיגרה רולז מבחינתי.

עכשיו אני בהתלבטות עם עצמי אם ללכת על מרתון סתיו או לעבוד על יסודות, חיזוקים, מהירויות למרחקים קצרים יותר ולחשוב אולי על מרתון סתיו / אביב ב-2015 ואולי זה סתם יראה ממרתון שני. ימים יגידו.

חג שמח

מור שלז

New member
טוב לשמוע ממך! ומדהים שהצלחת לשמור על שגרה

50 קמ+- בשבוע ואפילו אימוני איכות - זה ממש מדהים!
חתיכת שינויים שאת עוברת כרגע, ועם כל זה שמרת על השגרה ואפילו הגעת לחצי המרתון קרוב לשיא האישי - מדהים.

מור שלז

New member
קצרים לשני-שלישי של חג: חג שמח

לפי המסורת החדשה אני מאחדת את הקצרים של שני ושלישי

חג אביב וחירות שמח לכולן

מור שלז

New member
שוב נוסעת

והפעם לחופשת חג משפחתית קצרצרה, מנצלים את העובדה שהילדים פנויים (לא טריביאלי בתקופה כזו שבכל חופש יש להם פתאום אוניברסיטה).

ובדרך לשדה התעופה אני עוד עוברת בפארק, מעבירה אימון ריצה, רוכבת קצת בעצמי ואז מתחילה את החופש.

את יודעת שאת אישה בספורט כש....

חג שמח לכולן

מותר לי לעוף על עצמי כאן?! יצא קצת ארוך...|מו

כבר שיתפתי בעבר על ההתלבטויות והתחושות שליוו אותי בניסיון להצטרף לקבוצת המתקדמים בשחיה - המעבר היה לי לא פשוט והפער בין הקבוצות משמעותי. זאת למרות חודשים ארוכים של שכנועים מצד מאמנת השחיה שלנו. אז במשך זמן מה הגעתי לאימוני המתקדמים רק ל"ביקורים מזדמנים".
מאז שבעלי הצטרף, והוא איך להגיד את זה לא ממש שוחה, היה מחויב שאני אעבור באופן מלא והוא ישחה עם קבוצת "הפחות מתקדמים".
בהתחלה היה לי מאוד קשה, והאמת בלתי אפשרי לעשות את כל האימון. ותחושת סבל לוותה אותי במהלכו, לא מצאתי את מקומי, במשך שעה הייתי עסוקה בהשרדות.

ו....באימונים האחרונים הדברים השתנו, וזאת למרות הגדלה משמעותית בנפחים אותם אנו שוחים באימון. אני משלימה את כל האימון בתחושה מעולה, כן כן אפילו נהנת, מקבלת מחמאות על שיפור מהירות וסגנון.
אתמול שחינו כמעט 3 קילומטר באימון והיה נהדר, ממש נהדר!
בקיצור אני עפה על עצמי - מתקבל כאן, נכון?!

ועוד בקטנה, אתמול אחרי ריצת הבוקר הצטרפה אלי הבת שלי ל4 קילומטר. המרחק הארוך ביותר אותו עשתה. היא מדהימה! בקושי מתנשפת. מאיפה הגנים שלה? כי בגילה אני הייתי לגמרי בטטה.
היא רוכבת מצוין ורצה כמו הרוח, השחיה זו המכשלה שלה לקראת הטרינשים. היום אני לוקחת אותה לים, שתרגיש את הים, שלא תפחד. רק להרטב ולעשות כמה תנועות "הלוך חזור".

החבר'ה של אורי סלע ועולם המים יהיו בטרינשים, נכון?! זו הדאגה היחידה שלי איתה.

אם זה לא המקום אז איפה?

איזה כיף לסיים אימונים בתחושה מעולה

חג שמיייח

melon

New member
עופי צופי

3 קילומטר שחייה זה משהו שאני לא מסוגלת לקלוט , אז עופי וצופי לך

לגבי הבת - ברור מאיפה זה מגיע , גנים תותחיים של פייטרית ודוגמא אישית מהבית

לגמרי עפתי על זה
תודה תודה

ואם כבר בשחיה עסקינן
אז מאמנת השחיה שלי מתאמנת למשחה 10 קילומטר, במקרה שלה לא מדובר על השלמת המרחק אלא על תוצאה. היום בתוכנית שלה היתה שחיה ארוכה והיא ביקשה מכמה מאיתנו ללוות אותה על מנת שלא תשחה לבד בים. בקיצור הצעה שלא ניתן לסרב לה.
חילקנו תורות - וכך זכיתי לכ2 קילומטר, קרים, בלי שמש בשמים, נפלאים, בים שקט שקט וקסום! תסתכלו על התמונה, דקה לפני שנכנסתי - לא מדהים!?!

(ולפני זה גם קצת רכבתי אבל זה באמת סתם בשביל להמשיך לעוף....חחח)

melon

New member
חג שמיח !

איזה ארוחה הורדתי היום ... הכל היה טעים מדי.
לכל ליל סדר - יש מוצאי ליל סדר

כל אחת מכן היא השראה עצומה עבורי!

יישר כח לכולכן

לאחר שסוף סוף הורדתי מוזיקה לMP3 שהושאל לי ע"י השותף שפרש לא מרצונו, ניסיתי לשחזר את ריצת ה 8 ק"מ שלנו.
היה קשה מאוד ובטוטאל רצתי כ 2.5 ק"מ והלכתי הליכה מהירה. סה"כ 5.5 ק"מ.
אני לא יודעת אם זו ארוחת החג, הנופשים שהיו סביבי בעין מודע שגרמו לי לרוץ בקצב שאני לא רגילה (מהפאדיחות שאנשים רואים אותי).
בנוסף כף רגל ימין שרפה לי בפעם הראשונה תוך כדי ריצה. (תקופה ארוכה שהיא כואבת לאחר הריצה ובהליכה יומיומית). הייתי לפני כמה שבועות אצל אורתופד והוא נתן לי כדורים נגד דלקת, לא בדיוק עזר...
בנוסף כנראה שהטמפ' שמתחממת גורמת לי לאיבוד נוזלים. (האם אתן רצות עם מים? אמנם אני רצה עד שעה, אבל בכל זאת....).
סה"כ אני אופטימית, אני מאמינה שעוד יבואו ימים טובים יותר ואצליח לצלוח מחדש את ריצה ה - 8 ק"מ שלי.

שיהיה לכולנו חג שמח

כל הכבוד על הקצב

למה פאדיחה שאנשים רואים אותך? הרבה מהם בטח מקנאים!
לגבי כף הרגל - כדאי לבדוק מה יש שם, אולי לחזור לאורתופד או ללכת לפיזיותרפיה, אבל לרוב כשמתעלמים מהדברים האלה הם לא משתפרים. לא יודעת מה זה אומר תחושת שריפה, אולי זה רק עניין של התאמה של הנעל/גרב?
לגבי המים - אם את צמאה, תשתי, מה אכפת לך מה אנחנו עושות? יש כאלה שצמאות ויש כאלה שלא.

למעלה