קצרים לשני

melon

New member
על מטרות וגיבורי על

לחלקנו (רובנו ) יש מטרות ספורטיביות.
זה יכול להיות מטרות גדולות או קטנות , קרובות או רחוקות. מטרות קלות להשגה וכאלה של קצת יותר מאמץ.

לגוון מקבוצת הריצה שלי היתה מטרה אחת : היא בסך הכל רצתה לשבור את שיא העולם במרתון לגילאי 80+.
ולפי החישובים שלה , זה היה יותר מאפשרי.
את המרתונים האחרונים שלה היא סיימה ב 4 שעות ו- 10 דקות בערך (!) , ככה שהיא בכיוון הנכון.
הברך לא שתפה פעולה והשביתה למספר שבועות , היתה גם נפילה לא נעימה באחד האימונים וכולנו החזקנו חזק אצבעות.

אז הבוקר היא התייצבה על קו הזינוק של מרתון אוטווה , מלווה ברצה הכי חזקה של קבוצת הריצה שלנו (שמסיימת מרתון בשלוש וקצת שעות)
וסיימה בתוצאה של 4:12 .
בת 80

( אני כמעט בטוחה שיש לנו כאן שיא עולם חדש. עדיין אין אישור רישמי)

susieada

New member
אישה מדהימה!!

כל הכבוד לה ולחברי/ות הקבוצה שתומכים בה!

ריצת פתע!

אתמול היה יום מוזר לכל הדעות. נתחיל מזה שהילדון נרדם צ'יק צ'ק בשנת הבוקר והצהריים, מה שחסך לי הרבה מאד אנרגיות. אחר כך הלכתי לתרגם בבית משפט, היה מבדר למדי אבל לצערי נמשך שעה יותר ממה שהיה אמור. הגעתי בול בזמן להנקה ו... הוא נרדם צ'יק צ'ק גם בלילה. הודעתי את זה לבן הזוג שכבר הגיע לאימון הריצה שלו, והוא שאל אם אני רוצה להתחלף, אז אמרתי שכן. הוא קפץ על האופניים, נסע הביתה, ואני רכבתי לאימון במקומו.
מה זה האימון הזה? אז ככה - יש קבוצת ריצה חדשה בתל אביב, נפגשים ליד בריכת גורדון בראשון ורביעי ב-8. עלות סמלית ביותר (עד עכשיו היה חינם אבל צריך ביטוח). קוראים להם "הכפתורים" ואפשר לחפש עוד בפייסבוק.
בקיצור - כיף!
ואז... 22:30... אנחנו שומעים התחלה של בכי ואז שקט מהחדר של הילדון. המחשבה שלי: "יופי, הוא נרדם חזרה". המחשבה של בן הזוג: "מוזר, אני הולך לבדוק". ללמדכן על אינטואיציה אימהית - הפשוש הקיא את ארוחת הערב שלו על כל המיטה (וחזר לישון!!!). יום מוזר, כבר אמרתי?

susieada

New member
יום מוזר נפלא!

So much for mother's intuition...
קבוצת ה"כפתורים" נשמעת מצוינת ואולי כל פעם תוכלו להתחלף בתורנויות לאימון ולילדון!

למעלה