שני חברצים יצאו לדרך...
בכלל תכננתי לרוץ עם הקבוצה בדרך נוף כרמל, אבל אמש השכן הציע שנצא בריצה מהבית, מקסימום נחבור אליהם. סבבה. אחרי רצף הסינגלים של חורשת הארבעים הוא מציע שנמשיך בכלל לנחל כלח. גם סבבה. אני מציעה שהפעם נרוץ בסינגלים עד צומת דמון, משם נרד בכביש לבית אורן ונחזור דרך הנחל לשויצריה הקטנה. גם סבבה. אבל בצומת דמון השכן מציע שנבדוק את נחל כלח-גלים מצידו העליון, ואני זורמת. עד מהרה מתברר שטעינו- הנחל הוא לגמרי סלעי, מוצאים את עצמנו בטיול שנתי של כיתה ח'. הולכים ומקללים, אבל יאללה, לא נורא, ברור שזה קצר יחסית. אבל גם מרחק קצר בנחל נמשך נצח. בסוף מתחברים אל המסלול הזורם המקורי (סמ"ש אדום, הנחל הבעייתי היה בסמ"ש כחול) ומפה הריצה זורמת וכיפית עד בית אורן. ביציאה ליד חוות הסוסים מוצאים זוג דרוזים מוכרים זיתים ושמן, יש להם גם קפה שחור. אנחנו לוקחים כוס קפה שחור, ואז בא לי להמשיך לבקעת אלון. לשם כך צריך מים. עד כה הסתמכנו על ברזיות בדרך. קונים מהזוג גם בקבוק מים ויוצאים לדרך. השכן מתלהב מבקעת אלון, עד שאנחנו מפספסים איזו פניה ומתחילים בטעות לטפס למעלה. לא נורא, ממילא נצטרך לטס מתישהו. בשלב די מוקדם של הטיפוס אני עפה ובולמת עם הידיים. נקרע לי העור בכרית כף היד, זה שורף נורא. שוטים, לוקחת אויר וממשיכים בטיפוס האינסופי. אחרי טיפוס רצוף ארוך ותלול בחלקו, מתחברים אל הסינגלים מצומת דמון לכיוון האוניברסיטה. התכנית שלי לרוץ 15 ק"מ ושלו לרוץ 20 ק"מ, הפכה ל-24 ק"מ עם המון המון טיפוס. לא תכננתי, אבל יצא ריצה משובחת לגמרי!
שתהיה שבת דבש!