שאלות זה כאן! +

היי חדשה פה

אני הולכת מחר לת"א להסתובב...

איפה יש חנויות של אופנה אלטרנטיבית?
(ראיתי כבר שירשורים על זה אבל אני רוצה רשימה עדכנית אם אפשר)

אני רוצה לקנות חצאיות, מחוך וקצת תכשיטים (בא לי טבעת גולגולת) וקולר....אני מחפשת דברים לא צעקנים מידי...עד כמה שאפשר חחח אבל שיהיו עם נוכחות...

ואם יש דברים שאתם יודעים שיש במקומות אחרים זולים יותר אז אשמח....

Wolf woman

New member
בשביל הפיצ'פקס לכי לסנטר

חפשי בברוריה ואם לא תמצאי אז אולי תרצי את התכשיטים היקרים וה"כבדים" יותר של תומר.

ויש שם גם חנות אלטרנטיבית יחסית חדשה עם אקססוריז ובגדים. נראה לי שהיא ליד ברוריה.

חוץ מזה אני לא כל כך מעודכנת.

Blue Emptiness

New member
ברוכה הבאה

יש כמה חנויות שתוכלי למצוא בהן את מבוקשך.
בדיזינגוף סנטר של את תומר (שער 7) ופריק שואו (במסדרון מצד שמאל של פיצה עגבניה) ואויל גם בברוריה תוכלי למצוא משהו (בסוף המסדרון של פריק שואו)
מחוץ לסנטר יש כמובן של נוקס שהיא ה-חנות למחוכים ודברים בסגנון, בעיני. החנות נמצאת על פרישמן, זה קצת אחרי כיכר דיזינגוף אם באים מהסנטר (החנות ישר אחרי הפנייה)
זהו אם אני לא טועה, אולי למישהו יהיה מה להוסיף. מקווה שתמצאי את כל מה שאת מחפשת וכמובן, תתחדשי!

ממש ממש תודה לכן!

אשמח לעוד תגובות והמלצות על מקומות אם אפשר כתובות של החנויות שמחוץ לסנטר כי ת"א זה מבוך אחד שלם( : ...תמיד רציתי לקנות אבל אפפעם לא היה לי אומץ ,זה פעם ראשונה שלי עכשיו חח.

מה טווח המחירים? כמה לדעתכם אני אוציא נניח אם אקנה חצאית אחת ומחוך אחד + 2 או 3 אקססוריז ככה להתחלה?...

אה! ושכחתי...

יש מצב שאתן יודעות שעות פתיחה של החנויות שאני לא אבוא ויהיה סגור או משו...

MeshiNS

New member
תלוי בחנות...

בברוריה רוב הדברים זולים (תכשיטים לא עולים יותר מ50 שקלים ומחוכים לא יותר מ300)....
השאלה אם את מעדיפה איכות על פני המחיר... בנוקס תמצאי מחוכים של תופרת ולא עם עצמות חלשות אבל המחירים יכולים לנוע מ200 (שזה מחוכים בסיילים,לרוב המחיר מתחיל ב400) עד אפילו יותר מ1500 שקל....תלוי בדגם.
כמובן זה אותו דבר לגבי הפלטפורמה, אני יודעת שאת יכולה להשיג בתחנה המרכזית בת"א (התחנה החדשה) במחיר ממש זול (אם אני לא טועה פחות מ200 שקל) אבל נגיד בנוקס קניתי פלטפורמה של דמוניה ב500.... (היה על זה סייל אז קניתי ב340)

Wolf woman

New member
מוסיפה משהו

חצאיות יפות ומיוחדות אפשר להשיג גם מחוץ לחנויות אלטרנטיביות, בחנויות האלטרנטיביות יש בעיקר חצאיות מבדים מוגזמים, שאין איפה ללבוש אותן וגם המחיר מוגזם (לדעתי, בכל מקרה).

Blue Emptiness

New member
אני מאמינה שלא רק חצאיות

אפשר למצוא המון דברים מיוחדים גם בחנויות הכי הזויות, זה דורש יותר סבלנות לחיפושים, אבל לפעמים זה משתלם!
(נגיד, כבר יצא לי פעמיים למצוא דמויי מחוך, שאחד היה בחנות מיינסטרים סטייל ואחד היה בחנות "שוק" כזו של פרחות מנהריה. ושניהם היו ממש יפים!)

MeshiNS

New member
הכל עניין של שילוב!!

כמו שאחת יכולה ללבוש גינס מסויים ולהראות איתו פצצה ומישהי אחרת לא ככה זה באלטרנטיב. אם הכל עניין של איך את לובשת את הדברים

HAMUSIT

New member
איך מכבסים מחוך כראוי?!

אני רוצה למכור את המחוכים שלי שיושבים המון זמן בארון... הלפ!

MeshiNS

New member
ביד...

נראה לי אפשר גם לשלוח לניקוי יבש (יתקנו אותי אם אני טועה) אבל בעיקר לכבס ביד כדי לא להרוס את העצמות בכבישה!! בהצלחה!

z a b

New member
רכישת מכנסי 3/4 באמצעות eBay

שלום לכם,

אני בעל מבנה גוף גבוה ורזה ורכשתי עד כה, באמצעות eBay, מס' זוגות מכנסי ג'ינס ומכנסי דגמ"ח במידות האסיאתיות XS או S. כעת, אני מעוניין לרכוש מכנסי 3/4 שיתאימו למידותיי, אך - בהשוואה למידות פריט שנמצא בבעלותי - הפריטים מסוג זה כולם רחבים במיוחד, גם כאשר מדובר במידות אסיאתיות.

אשמח לשמוע אם למי מכם יש נסיון בנושא; לא ברור לי איך אפשרי.

למעלה