שרשור פירסום חגיגי לכבוד החגים!

האם מדובר במודל רשתי? אם כן הייתי ממליצה לבדוק לעומק
כשמדובר במודל רשתי הרבה פעמים התיגמול הוא על "גיוס סוכנים" יותר מאשר על מכירות של מוצרים. וזו אחת מהסיבות שלעסקים בשיווק רשתי לא פשוט להתרומם.
ההבטחה להכנסה פאסיבית גם לה לא פשוט להתרומם בדיוק בגלל הצורך לגייס סוכנים שיעשו מכירות בעצמם. זה מסוג העסקים הייתי בודקת בשבע עיניים לפני שהייתי משקיעה בו.

ZIVUSHN

New member
שעון נוכחות חינם לעסקים קטנים zick

www.zick.co.il שעון נוכחות מלא וחינם לחלוטין משתף עובד ומעביד און ליין בדוח שעות דוחות ניהול משמרות והודעות Http://212.150.195.82:9000/z/default.aspx

signon10

New member
סורגים

סגנון הינו מפעל לעבודות מתכת שהתחיל את דרכו בשנת 1978 באומנות העיצוב במתכת.
מפעלינו מתמחה במגוון רחב של עבודות מתכת הכולל:בניית גלריות, מדרגות, מדרגות לולייניות, שערים חשמליים, מרקיזות, סככות מעוצבות, מעקות, גדרות, סורגים, רהיטים, ועבודות מיוחדות בעיצובים שונים על-פי דרישת הלקוח. לכל מוצרי סגנון שלוש שנות אחריות. במפעל סגנון כל העבודות עוברות תהליך ייצור קפדני ומדויק, עיבודים וליטושים, טיפול כימי, גלוון אבץ נגד חלודה וצביעה אלקטרוסטטית בתנור בשלל צבעים לבחירה לפי מניפת RAL. בשילוב מושלם זה מגיע המוצר ארוז בחום לעוד לקוח מרוצה. השירות ניתן בפריסה ארצית. http://www.msignon.co.il/

signon10

New member
סורגים במבצע

מבצעים מדהימים!!! ב"סגנון-אומנות העיצוב במתכת" מחירים והנחות בלעדיים שאסור לפספס!!! - מבחר עשיר ודוגמאות איכותיים של סורגים מבית "סגנון" החל מ- 449 ש"ח למ"ר כולל מע"מ, גלוון אל-חלד, צבע אלקטרוסטטי בתנור, הובלה והתקנה. וכן שלל מוצרי "סגנון" במחירים מדליקים ב- 20% הנחה כולל התקנה ומע"מ ,אתם מוזמנים להגיע ולהתרשם מהתצוגה והמוצרים המרהיבים של "סגנון" ולהנות ממחירים והנחות אטרקטיביות במיוחד! וגם 12 תשלומים ללא ריבית והצמדה!! מחכים לראותכם "צוות סגנון" לפרטים נוספים חייגו: 050-5327410 "סגנון" הבחירה הנכונה שלך כי כשאיכות ויופי נפגשים - עוצמה של סגנון יוצרים. http://www.msignon.co.il/

שרשור פירסום חגיגי לכבוד החגים!

מוזמנים לשרשר פה את המוצרים והשירותים המעולים שאתם מציעים לחברי הפורום!

הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות למחוק פירסומים שלא מתאימים למדיניות הפירסום של הפורום - עסקים רשתיים - יועצים למניהם - כל מיש רוצה שישלחו לו כסף במעטפות - כל מה שלא יראה לנו כמו הצעה רצינית ורצויה לחברי הפורום - ימחקו.

darya yemini

New member
עסק חדש בעיצוב גרפי

הי, אני פותחת בימים אלו עסק לעיצוב גרפי, בעל רעיון ייחודי.
הרעיון שלי הוא להוזיל עלויות באמצעות ויתור על סקיצות ועריכת שינויים לאחר העיצוב, הלקוח מעביר לי את תיאור העבודה ואני שולחת לו את המוצר המוגמר, השירות מתאים במיוחד לאנשים פרטיים, ובעלי עסקים בתקציב נמוך. התוצאות יהיו לא פחות מקצועיות ובנוסף, יהיו מהירות יותר.

אשמח אם תסתכלו בדף הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/DaryaYemini?ref=hl

אשמח גם לקבל תגובות על הרעיון, האם לדעתכם הוא יתפוס.
תודה וחג שמח :).

איך עובד השירות שלך? איך אפשר לקבל עיצוב מעולה בלי סקיצות?

דריה שלום,
אני אשמח לשמוע איך העניין הזה עובד. בעבודה שלי עם מעצבים בדרך כלל יש צורך בתיקונים ודיוקים אחרי העיצוב הראשוני.
אני בטוחה שגם מי שעוקב אחרי הפורום הזה ישמח לשמוע.

אפרת רמתי, ליווי להצלחה עסקית

darya yemini

New member
הי אפרת,

זה נכון שעיצוב גרפי מותאם אישית דורש לרוב תיקונים ודיוקים, ויש אפשרות לשלם אצלי את המחיר מראש (עם כמות תיקונים מוגבלת כמובן כמו שמרבית המעצבים עושים), אבל כדי להנגיש את העיצובים עבור אנשים עם תקציב נמוך או צורך בעבודות קטנות אני מאפשרת לשלם מחיר עבור העיצוב ללא סקיצות, ובמידה והלקוח ירצה לשנות הוא יוכל לשלם עבור סקיצות נוספות בנפרד.
כמובן שאין פה עניין של לקנות חתול בשק, לפני ביצוע העבודה הלקוח שולח תיאור מדויק של התוצאות שהוא רוצה לראות והחומרים שיכללו בעיצוב, ולפיהם הוא גם יקבל את הצעת המחיר.

יש פה צורת עבודה קצת אחרת משאר המעצבים, ולכן אני צריכה למצוא דרך להגדירה במדויק, אבל הרעיון במהותו ברור?

זה ברור וההמלצה שלי היא לשפר את ההצעה

או לפחות לכלול מחיר לעידכון או משהו דומה.
אני חייבת לומר שבדרך כלל יש חשיבות לעידכונים ודיוקים.
הצעה כזו יכולה לשים אותם במצב לא נוח מול הלקוחות ולמצוא את עצמך עושה עוד ועוד תיקונים ללא תמורה...
אשמח לעזור לך לחשוב על הצעה שאי אפשר לסרב לה.
בהצלחה.
אפרת

ntnelbaba

New member
פרסום בפייסבוק

שלום לכולם!
עסק חדש נפתח המציע שירות מקצועי ואמין בפייסבוק.
אספר מספר פרטים על העסק:
  1. העסק הינו עצמאי המנוהל על ידי חברי לספסל הלימודים
  2. צוות של משווקים המתמחים בפייסבוק (בעלי ניסיון רב בתחום)
  3. צעירים ובעלי ראש פתוח
אציין כי העסק מקנה שירות של פרסום המיועד לפייסבוק בלבד.
חלק מהשירות שניתן על ידי העסק הוא עובד צמוד לבעל העסק המקנה שירות של שעתיים בכל יום עסקים, מסייע בהחלטות קידומים בפייסבוק וכן על פעילויות היגבירו את ההכנסה.
לשאלות נוספות ולפגישה בנושא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה בשמחה.
אוסיף כי המחיר לשירות הינו תקופתי.
ניתן לראות עבודות של העסק בדפי הפייסבוק של "שמש אדומה" ו - "פיצה מאניטה".
אשמח לתגובות ושאלות.

nirdalal

New member
מהנדס ביניין
- 9 שנים נסיון ושרות מעל הכל

היי

כנסו להתרשם מעבודות מבטיח למחרים הוגנים הטובים !
http://in-eng.co.il

איכות בנייה ושירות הלקוח מעל הכל!

בלה ל

New member
הודעה לקבלני ביצוע

מעצבת פנים מתחילה בתור עצמאית (יש לי נסיון בתור שכירה) מחפשת שיתוף פעולה עם קבלן ביצוע. הרעיון הוא להביא ללקוחות שלו מעצבת. בתוספת תשלום למעצבת הלקוח יקבל ערך נוסף וחשוב מאד בשיפוץ - ייעוץ עיצובי, תוכניות עבודה(שיקלו גם על הקבלן). אם יש קבלנים שמעוניינים פנו אלי במייל - [email protected]

פטנטים יוזמים תכנית פיתוח ללא השקעה

ב"ה
פטנטים יוזמים תכנית ייחודית לפיתוח פטנטים ללא השקעת ייזם. התכנית ייחודית מצויינת יצאה בימים אלו, באמצעות החממה היהודית טכנולוגית.
אתר הבית פטנטים מבצע פיתוח עסקי והגנות פטנטים - התכנית הנוכחית, הינה תכנית ייעודית למי שמקיים אורח חיים חרדי בלבד!
(מטעם מקורות המימון של הפרויקט).

ייזם פטנט שיבחר אינו נדרש בהשקעת ממון, והליווי כולל הגנת פטנט כולל שלבי הליווי המסחרי המותאמות לסוג הפרויקט. חשוב: אין אפשרות לקלוט את כול הפונים.
נשמח לפניה ראשונית באמצעות דף קשר אתר פטנטים

למעלה