שרשור שאלות

sivan120

New member
שאלה בקשר לבטמן החדש

יש הרי את עיגול המשימות שבהם אפשר לעבור בין המשימות. מה שאני לא מבינה שאם למשל אני מנסה להתמקד במשימת מציאת המוקשים- איך ניתן למצוא אותם? הם לא מופיעים על המפה (כנל לגבי המשימות האחרות כמו חילוץ הכבאים וכ"ו).

מישהו 2

New member
נתקלתי באותה השאלה כששיחקתי בעצמי.

חלק מהמשימות כמו מציאת המוקשים והכבאים - מקבלים את המיקום שלהם ככל שמתקדמים בסיפור הראשי.
וחלק מהמשימות אין ברירה אלא פשוט להסתובב בגות'האם ולמצוא אותם בעצמך. בדר"כ בכל פעם שאת שומעת אותם מדברים בקשר תנסי להאזין על מה הם מדברים כי זה אומר שבאזור קרוב לאיפה שאת נמאת יכול להיות כבאי/כל דבר אחר שקשור למשימה צדדית.

אני בטוח גם שיש באינטרנט איפשהו, מישהו שהכין מדריך מפורט עם כל המיקומים של החידות של הרידלר וכאלה.
אבל זה לא הכרחי כדי לסיים את המשחק

evilplate

New member
הכרחי אם היא רוצה את הסוף המלא

אני עשיתי 100 אחוז כי כן רציתי את הסוף הזה וההמלצה שלי זה שאלא אם כן את ממש נהנית לעשות את כל הדברים כולל למצוא את כל הגביעים של הרידלר (לא יודע, יש מזוכיסטים לכל דבר) אז אל תטרחי, תסיימי את מה שהקמפיין מאפשר ולכי לראות את ההמשך ביוטיוב.
&nbsp
אני עדיין לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם תככנו את זה ככה.

sivan120

New member
מה זאת אומרת הסוף המלא?

אם מסיימים את העלילה לא מגיעים לסוף? צריך לסיים עם כל משימות הצד ולמצוא את כל הגביעים?

evilplate

New member
כן צריך 100% מלאים

את כל הרידלר, כל משימות הצד האפשריות כולל חילוץ כבאים, פינוי מוקשים וכו׳

שוב אם לרגע זה מרגיש לך כמו טרחה ולא כיף אל תתטרחי, תסיימי את הקמפיין המעולה, יהיה לך רגע מפתח כזה בסופו שבו את יכולה לבחור אם לסיים עכשיו את המשחק או לסיים את כל התוכן צד לפני, אם לא בא אז לכי תסיימי ולאחר מכן לכי לראות את החלק השני של הסוף ביוטיוב.

sivan120

New member
אני מאמינה גם שמצב בילוש ישר מדגיש אותם

תודה, משחק מעולה- הצלתי עכשיו את קאט וומן...

sivan120

New member
שאלה בקשר לפליישטשין פלוס

אני מבינה שכל חודש הם מציעים משחקים חינם וחלק מהמשחקים בהנחה. הם נתנו לי כמה ימים חינם, אז הורדתי משחקים אלא שברגע שהפסיק לי המנוי, המשחקים לא תפקדו. השאלה שלי אם כל חודש יש משחקים ספצפיים שאפשר לשחק רק במשך החודש הזה (בתנאי כמובן שאתה מנוי) ולאחר מכן כבר לא ואפשר לשחק רק במשחקי החודש הבא (משמע שאף פעם אתה לא באמת מקבל משחק חינם אלא רק לשחק בו לתקופה מוגבלת...)

evilplate

New member
ברגע שתחזרי להיות מנויה המשחקים יחזרו לעבוד

כולל כל המשחקים שהורדת מהם בעבר, הכל נשמר על המנוי שלך, כשאת לא מנויה הם לא זמינים.
&nbsp
לעומת זאת כשאת קונה משחקים שיש להם הנחת פלוס הם נשארים איתך לתמיד גם כשהמנוי נגמר.

sivan120

New member
טופס תביעה לקבלת הטבה למחזיק חשבון PSN

קיבלתי בתחילת השנה איזה טופס שנקרא "טופס תביעה לקבלת הטבה למחזיק חשבון PSN" של איזה הסכם פשרה שבו מקבלים משחק מחשב בחינם למי שהחזיק חשבון ב-PSN לפני מאי 2011 (מחברת ישפאר)- מישהו יודע על מה אני מדברת? פשוט מלאתי את זה, שלחתי לכתובת הרשומה ושום דבר לא הגיע...

למעלה