סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

אפילו אם בן אדם אחד יסכמ"ש השבוע זה יהיה שרשור מוצלח יותר מפעם שעברה.

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: אחרי ציפיה ארוכה סוף סוף יצא מהיר ועצבני 7 אז הלכתי לראות אותו באולם 4DX החדש שנפתח ביס פלנט בחיפה.. מעבר לזה, הציעו לי עבודה בסוכנות של סיטרואן פיג'ו..
משהו רע שקרה השבוע: הכל טוב ויפה שהציעו לי עבודה ועוד בתחום שאני אוהבת אבל שעות העבודה על הפרצוף! מי עובד משעה 9 בבוקר עד 6 בערב?! זה דופק את כל היום!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה לשמוע איזה חדשות טובות בכל הפרשה של ג'רמי קלארקסון, המנחה לשעבר של טופ גיר ז"ל שרב עם מפיק שאמן ז"ל בקרוב.
התחדשות השבוע: בחודש שעבר הייתה לי תקופה שהזמנתי מלא מלא בגדים/שטויות מהאינטרנט אז עכשיו אני מתחילה לקבל את כל החבילות ככה שהתחדשתי במלא שטויות (והדוור שמביא לי דואר רשום רוצה להתאבד
)
סרט השבוע: מהיר ועצבני 7
עכשיו הסרט הבא שאני מחכה לו השנה זה הפמליה!
סדרת השבוע:

ספר השבוע:

שיר השבוע: French Montana - Bad Bitch /ft. Jeremih
אלבום השבוע: הפסקול של מהיר ועצבני 7.. וואלה הספקתי לחרוש עליו
מאכל השבוע: השבוע אכלתי בחוץ 4 פעמים כש-3 מהפעמים אכלנו בג'פניקה במקומות שונים בארץ (
) אז מאכל השבוע שלי ללא ספק הסלומון צ'יז רול שלהם

ציטוט השבוע: אין משהו שאני מצליחה לחשוב עליו בשלוף
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
וואלה לנוח, לנקות קצת את הראש.. שום דבר מיוחד
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לכו לראות מהיר ועצבני 7!

ערן1987

New member
מז"ט על הצעת העבודה!

מה תעשי איתה? חוץ מזה, אני עובד בד"כ מ-10 עד 6 וזה דווקא לא כזה רע.
&nbsp
תתחדשי על כל השטויות!

2Dirrty4U

New member
סירבתי

למרות שהעבודה נשמעה לי מושלמת מכל הבחינות, בתחום שאני אוהבת, עם שכר הגיוני.. השעות דפקו הכל

בעבודה הנוכחית, שאני כרגע בכאסח עם המנהל שלי, אני עובדת מ-7 וחצי בבוקר עד 4 (לא מדברת על מלא שעות נוספות וכאלה שאני עושה).. מה שאומר שלקראת 5 אני בבית ואז יש לי ערב פנוי בשביל לנשום ולחיות מעבר לעבודה.
ברגע שהעבודה רק נגמרת בשעה 6 בערב זה כבר דופק לי את כל הערב כי אולי אני אתעכב ואולי לא אבל עדיין זה אומר שאני אגיע הביתה רק בסביבות 7 במקרה הטוב כשאין פקקים ועד שאני אתקלח ואוכל משהו כבר 9 בערב.. בקיצור לא זורם בכלל.
ועוד ימי שישי קבוע הם רוצים

&nbsp
ותודה

ערן1987

New member
אני נגיד חושב אחרת ממך

להתחיל לעבוד ב-7 בבוקר זה אומר לקום ב-6 בבוקר, זה אומר ללכת לישון די מוקדם בערב לפני.. אני קם באיזה 8 וחצי-9 ומגיע הביתה בערך ב-7 ועדיין יש לי את כל הערב לעצמי.
&nbsp
אבל ימי שישי קבוע - על זה אני מסכים איתך

2Dirrty4U

New member
אני שונאת לקום ב-6 בבוקר

אני מהטיפוסים שביום חופש ישנה חופשי עד 2-3 בצהריים.
מה גם שאני מעולם לא הולכת לישון לפני לפחות 1 בלילה וזה ביום שאני לא יוצאת.
מאז שאני זוכרת את עצמי, יותר מ-4 שעות שינה בלילה זה פינוק כי הרבה פעמים אני ישנה שעתיים-שלוש בלילה
.
בתקופת הצבא הייתי מגיעה לבסיס בלי לישון בכלל, פשוט חוזרת מיציאה, שותה קפה, עולה על מדים, עושה קוקו ויוצאת לבסיס.
&nbsp
אבל מה - אני מעדיפה לקום מוקדם ולסיים לעבוד כמה שיותר מוקדם כי אז יש לי עוד זמן לנוח כמו בנאדם לפני המשך הערב ויש לי את הזמן שלי לעצמי, למשפחה, לחברים וכו'.
&nbsp

ערן1987

New member
גם אני ככה

4 שעות שינה בלילה ואני כמו זומבי בעבודה! חחח.. חייב מינימום של 6 שעות וגם זה לא תמיד מספיק.

ערן1987

New member
גורם לשרשור הזה להיות מוצלח אפילו יותר

משהו טוב שקרה השבוע: לפני שבוע וחצי (הנה השלמת פערים
) ידידה טובה מהעבודה שלי התחתנה והיה כיף! חוץ מזה, שום דבר מיוחד שעולה לי לראש חח

משהו רע שקרה השבוע: בקצרה, כי לא בא לי לפרט, היה לי איזה משהו לא כיפי ביום ראשון בערב-שני וזה סופר הלחיץ אותי.. למזלי, דוד שלי מקושר מספיק כדי לשלוח אותי לאנשים הנכונים שיטפלו בי ואחרי כמה בדיקות רפואיות גיליתי שהכל בסדר. עכשיו אני על אנטיביוטיקה ומרגיש הרבה יותר טוב.. ולפחות אני לא אמות

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני לוקח יום חופש ביום שני ככה שאישן מלאאאא ובשאר הימים אני עובד חצאי ימים ככה שאני מקווה קצת לצאת בערבים, להתאוורר וכו'

התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את The Bends המעולה של רדיוהד, אלבום אדיר!! גם קניתי TRX

סרט השבוע: אני לא זוכר אם ציינתי את זה אבל ראיתי את "מתנקש על הכוונת" עם שון פן וחוויאר בארדם וזה סרט נוראי ומגוחך שסצנות האעלק-אקשן שבו לא מחפות אפילו קצת על כל מה שמסביב. ראיתי גם את "לחיות את הרגע" וזה סרט ממש חמוד ומקסים.

סדרת השבוע: "בית הקלפים" כמובן, אני בערך באמצע העונה ה-2. חוץ מזה, גם "הבחורה החדשה" ממש עושה את העבודה שלה בעונה החדשה שלה.. אוי, לראות את ג'ס מתאהבת בריאן זה כזה מצחיק
אבל זה ברור שבסוף היא תגמור עם ניק, נו. הם הרוס ורייצ'ל של התוכנית.

ספר השבוע: נאדה

שיר השבוע: לא זכור לי שיר ספציפי

אלבום השבוע: ע"ע האלבום שהתחדשתי בו.. באמת שהוא נפלא, לא פחות.

מאכל השבוע: האוכל בחתונה של הידידה מהעבודה היה פשוט טעייייים! פאק, סטייק מצוין, מין מאפה עוף טעים, קינוחים ממכרים.. גדול!

ציטוט השבוע: "לאסוס, לאסוס" - "אור, אור" בספרדית.. ככה זה כשאחיין שלי מתחיל להתלהב מאור וגיסתי, שמדברת איתו רק בספרדית, חופרת לו על זה

תמונת השבוע: עימכם הסליחה, לא יקרה הפעם

תכניות לסופ"ש: ארוחת החג הייתה אצל ההורים שלי והיה כיף אבל חברה שלי התנדבה לעבוד לצערי אז קצת באסה.. אבל היינו בשבת אצל ההורים אז השלמנו פערים חח.. חוץ מזה, סבתא שלי אצל ההורים שלי כל הסופ"ש אז היה כיף :)

אחר (או: מסר חשוב לאומה): תרימו טלפון לסבא/סבתא שלכם, אל תפספסו אותם.

ערן1987

New member
חחחח לא לא

משהו שקצת מביך לדבר עליו אבל בואי נגיד שזה לא משהו שאמור לקרות לגברים בגילי חח.. אבל לא נורא, זה עבר ממש מהר ולא כאב (רק הציק) שזה הכי חשוב
&nbsp
ותודה! :)

למעלה