גורם לשרשור הזה להיות מוצלח אפילו יותר
משהו טוב שקרה השבוע: לפני שבוע וחצי (הנה השלמת פערים
) ידידה טובה מהעבודה שלי התחתנה והיה כיף! חוץ מזה, שום דבר מיוחד שעולה לי לראש חח
משהו רע שקרה השבוע: בקצרה, כי לא בא לי לפרט, היה לי איזה משהו לא כיפי ביום ראשון בערב-שני וזה סופר הלחיץ אותי.. למזלי, דוד שלי מקושר מספיק כדי לשלוח אותי לאנשים הנכונים שיטפלו בי ואחרי כמה בדיקות רפואיות גיליתי שהכל בסדר. עכשיו אני על אנטיביוטיקה ומרגיש הרבה יותר טוב.. ולפחות אני לא אמות
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני לוקח יום חופש ביום שני ככה שאישן מלאאאא ובשאר הימים אני עובד חצאי ימים ככה שאני מקווה קצת לצאת בערבים, להתאוורר וכו'
התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את The Bends המעולה של רדיוהד, אלבום אדיר!! גם קניתי TRX
סרט השבוע: אני לא זוכר אם ציינתי את זה אבל ראיתי את "מתנקש על הכוונת" עם שון פן וחוויאר בארדם וזה סרט נוראי ומגוחך שסצנות האעלק-אקשן שבו לא מחפות אפילו קצת על כל מה שמסביב. ראיתי גם את "לחיות את הרגע" וזה סרט ממש חמוד ומקסים.
סדרת השבוע: "בית הקלפים" כמובן, אני בערך באמצע העונה ה-2. חוץ מזה, גם "הבחורה החדשה" ממש עושה את העבודה שלה בעונה החדשה שלה.. אוי, לראות את ג'ס מתאהבת בריאן זה כזה מצחיק
אבל זה ברור שבסוף היא תגמור עם ניק, נו. הם הרוס ורייצ'ל של התוכנית.
ספר השבוע: נאדה
שיר השבוע: לא זכור לי שיר ספציפי
אלבום השבוע: ע"ע האלבום שהתחדשתי בו.. באמת שהוא נפלא, לא פחות.
מאכל השבוע: האוכל בחתונה של הידידה מהעבודה היה פשוט טעייייים! פאק, סטייק מצוין, מין מאפה עוף טעים, קינוחים ממכרים.. גדול!
ציטוט השבוע: "לאסוס, לאסוס" - "אור, אור" בספרדית.. ככה זה כשאחיין שלי מתחיל להתלהב מאור וגיסתי, שמדברת איתו רק בספרדית, חופרת לו על זה
תמונת השבוע: עימכם הסליחה, לא יקרה הפעם
תכניות לסופ"ש: ארוחת החג הייתה אצל ההורים שלי והיה כיף אבל חברה שלי התנדבה לעבוד לצערי אז קצת באסה.. אבל היינו בשבת אצל ההורים אז השלמנו פערים חח.. חוץ מזה, סבתא שלי אצל ההורים שלי כל הסופ"ש אז היה כיף
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תרימו טלפון לסבא/סבתא שלכם, אל תפספסו אותם.