השר כץ בבית שמש: "יש לנו תכניות להארכת הרק"להודעות ודיווחים
אני רוצה לשמוע עלהשר כץ בבית שמש: "יש לנו תכניות להארכת הרק"ל
להדסה עין כרם ומשם לבית שמש". טוב, כבוד השר, ברשותך לא אתייחס למידת רצינותן של תכניות אלו, אבל יש עניין קטן בכל זאת: מה פירוש "יש לנו תכניות"? התכניות הן לא שלכם, התכניות הן תכניות עתיקות יומין של ארכיבישוף המפות של הפורום, סר אלן!
הרשה לי לגלות לך סוד קטן, ידידי.אני רוצה לשמוע על
יש לנו תוכניות להרחיב ולשדרג את כביש 38.
ואח"כ אני מוכן לדבר על ההמשך...
תודה על הקרדיט, אבל עלי לסרב לקבלוהשר כץ בבית שמש: "יש לנו תכניות להארכת הרק"ל
להדסה עין כרם ומשם לבית שמש". טוב, כבוד השר, ברשותך לא אתייחס למידת רצינותן של תכניות אלו, אבל יש עניין קטן בכל זאת: מה פירוש "יש לנו תכניות"? התכניות הן לא שלכם, התכניות הן תכניות עתיקות יומין של ארכיבישוף המפות של הפורום, סר אלן!
אתה יכול להמשיך ולסרבתודה על הקרדיט, אבל עלי לסרב לקבלו
התכניות שלי דיברו רק על הסבת הקו מבית שמש למלחה ומשם לתלפיות ולמרכז העיר. התוואי "של" כבוד השר יתחבר לקו האדום כפי שאני מבין.
אתה יכול להמשיך ולסרב
הרעיון שרק"ל תדרוך במחוזות בית שמש הוא רעיון שלך, אלן. התוואי ממש לא חשוב.
או, עכשיו אתה מדבר!אני כנראה לא מוכר את עצמי היטב!
הייתי צריך ישר לקחת את הקרדיט...
קשה לי להאמין שיחברו את הקו האדום לקו המשודרגתודה על הקרדיט, אבל עלי לסרב לקבלו
התכניות שלי דיברו רק על הסבת הקו מבית שמש למלחה ומשם לתלפיות ולמרכז העיר. התוואי "של" כבוד השר יתחבר לקו האדום כפי שאני מבין.
השר אמר את דבריו באירוע פוליטי שבו השתתףקשה לי להאמין שיחברו את הקו האדום לקו המשודרג
נראה לי שכבוד השר עירבב שני דברים: חיבור הדסה וחיבור (בעתיד לא ידוע, אם בכלל) קו הרכבת ממלחה.
השר אמר את דבריו באירוע פוליטי שבו השתתף
השר הוזמן לבית שמש ע"מ להביע תמיכה במתמודדת לראשות העירייה. אז אחת מהשתיים: או שדבריו צוטטו שלא כהלכה/סולפו ע"י
בעלי עניין, שזו אפשרות סבירה מאוד בהתחשב ברמה המקצועית של המקומונים בבית שמש, או שמדובר בהבטחת בחירות ללא כיסוי, שלוקחת בחשבון את בורותם המקצועית של התושבים בנושא. ויש גם אפשרות של "גם וגם".
זמן אמת?הודעות ודיווחים
שים לב להודעה באתר קוויםזמן אמת?
בשבועות האחרונים זה כבר נהיה יותר ויותר גרוע, גם MOOVIT וגם איפה-בוס לא רק שלא מציגים זמני אמת (לא באשמתם זה נתונים של משרד התחבורה), אלא שכבר בשבועיים האחרונים יש הטעיות רבות. כתוב על אוטובוסים מסוימים שיגיעו תוך כמה דקות, והזמן יורד ויורד, ואני בינתיים לא עולה על אוטובוסים יותר מאספים כי אני סומך על האפליקציות, ואז פתאום אחרי שהאפליקציה מראה שהאוטובוס יגיע תוך דקה, פתאום רשום "אין זמני אמת", האוטובוס אכן לא מגיע ופתאום הזמן משתנה לעשרים דקות או חצי שעה. זה כבר קרה לי יותר מדיי פעמים. והיום ביום חמישי ממש הוטעיתי.
מדוע זה ככה? משרד התחבורה לא מספק נתונים עדכניים? גם לכם זה קורה?
שרתי משרד התחבורה לא עומדים בביקושיםזמן אמת?
בשבועות האחרונים זה כבר נהיה יותר ויותר גרוע, גם MOOVIT וגם איפה-בוס לא רק שלא מציגים זמני אמת (לא באשמתם זה נתונים של משרד התחבורה), אלא שכבר בשבועיים האחרונים יש הטעיות רבות. כתוב על אוטובוסים מסוימים שיגיעו תוך כמה דקות, והזמן יורד ויורד, ואני בינתיים לא עולה על אוטובוסים יותר מאספים כי אני סומך על האפליקציות, ואז פתאום אחרי שהאפליקציה מראה שהאוטובוס יגיע תוך דקה, פתאום רשום "אין זמני אמת", האוטובוס אכן לא מגיע ופתאום הזמן משתנה לעשרים דקות או חצי שעה. זה כבר קרה לי יותר מדיי פעמים. והיום ביום חמישי ממש הוטעיתי.
אתמול גם קרה לי משהו מוזר כזה!זמן אמת?
שדרוג מערכות זמן אמת במשרד התחבורה צפוי בהקדםזמן אמת?
כמו כן הפעלת הפרוייקט עברה מחברת עדליא לחברתשדרוג מערכות זמן אמת במשרד התחבורה צפוי בהקדם
ייתכן שכבר בסופש הזה!
הודעות ודיווחים
סה"כ עוד מזרקה בעיר, אין ממה להתרגש.פיצוץ בצינור מים בבאר שבע. מוקדש לפד"פ
אין רגע דל בבירת הנגב. שוב צינור מים ראשי מתבקע ושוב הרכבת אשמה: הדו"ח שהוגש לרוביק דנילוביץ' לפני שלוש שנים קובע בלי שום צל של ספק, כי הרכבת היא זו האשמה בפיצוץ הנוכחי של צינור המים בעיר.
אינכם מאמינים? בקשו מרוביק לחשוף את הדו"ח המקורי.
שיר לרוביק לפני השינה.
סה"כ עוד מזרקה בעיר, אין ממה להתרגש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.