מתכונת פתע! יחולקו ציוני מגן

EdisonGirl

New member
מתכונת פתע! יחולקו ציוני מגן

או בשפה שלנו, יואדם ליום אחד (איזה יום שיבחר) כל חבר פורום שיענה על *כל* השאלות!

מקצועות ונושאים:

1. המקצוע האהוב עליך ביותר:

2. המקצוע השנוא עליך ביותר:

3. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי טובים:

4. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי גרועים:

5. המקצוע שלא למדת בבית הספר שלך, אך אם זה היה תלוי בך – היית מוסיף אותו:

6. המקצוע המיותר ביותר שלמדת, מכל הבחינות (תרתי משמע):

אוכל וסנדוויצ'ים

7. האם ההורים שלך היו טובים בסנדוויצ'ים או ממש לא?

8. מה הסנדוויץ' שהיה הכי נפוץ בתיק שלך?

9. בסוף שנת הלימודים, כמה סנדוויצ'ים רקובים היה אפשר למצוא בתחתית התיק שלך?

10. למי בכיתה שלך היו את הסנדוויצ'ים הכי מפתים, בו תמיד קינאת? מה היה לו?

11. היה לך קיוסק בבית הספר? אתה זוכר את השם של המוכר האגדי? היית קונה שם הרבה?

12. מאכל הקיוסקים האהוב עלייך:
חמצוצים
גומי
בורקס
נקניקיה בלחמניה
טוסט
או אולי משהו אחר לגמרי?

13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה?

חברים והפסקות:

14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע?

15. כמה חברים טובים היו לך? והאם היה לך אויב? מה טיב היחסים ביניכם היום?

16. כמה ברוגזים ושולמים, מכיתה א' ועד התיכון, אתה מעריך שעשית?

17. האם פעם עשית חרם על מישהו מהכיתה, או עשו עליך?

18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא?

19. האם זכורה לך הפסקה מגניבה במיוחד, בה עשית משהו בלתי צפוי או אפילו קצת אסור?

20. האם הצעת חברות למישהי שמצאה חן בעינייך, או שהציעו לך?

מורים

21. ספר קצת על המורה האהוב עלייך מכל הזמנים – באיזו כיתה, מה הוא לימד, ולמה אהבת אותו.

22. מה לגבי המורה השנוא עלייך?

23. מורים אהבו אותך?

24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה?

25. תן ציטוט משעשע ובלתי-נשכח של אחד המורים שהיו לך בשנות הלימודים.

26. "הצלצול הוא בשבילי" – משפט שגור, אך האם היה לך באמת מורה שאמר אותו?

27. האם היית מאוהב/ת באחד המורים? ספר/י!

28. האם התחצפת למורים? מה היה הדבר הכי גרוע שעשית?

29. מה היה הדבר הכי גרוע שמורה עשה לך?

30. היה לך מערכת יחסים אישית יותר עם מורה? שיחות מחוץ למסגרת הלימודים וכד'? היכרות משפחתית כלשהי?

כבוד לשורדים, עובר כבר יש לכם עוד לפני הבדיקה

AS00AS

New member
עונה! שבוע טוב חברים!

מקצועות ונושאים:

היסטוריה
לשון
היסטוריה ותנ"ך
עברית
ערבית מדוברת
לשון!

אוכל וסנדוויצ'ים
ממש לא
חביתה
עד כיתה ח, המון, מכיתה ח הייתי בפנמיה
לא זוכר מה השם, אבל כל יום הוא היה בא עם שקית של בורגראנץ!
בטח שזוכר דוד, לא ממש
12. מאכל הקיוסקים האהוב עלייך: ציפס בקולה (אחד הזויים אבל טעים לאללה!)
13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה?
עד כיתה ח לחבר שגר קרוב אלי (כי היו לי משחקים שלי לא היו,)
מכיתה ח הייתי בפנימה ואז כולם היו אצל כולם
חברים והפסקות:
14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע?
זה שנותן את הכפות, והחבר עם הכתף
היו כמה, אויב?! נקרא לו בן אדם שאני לא "אוהב", בין האויב אין יחסיים, בין החברים הטובים, נפגשים פעם בחודש לבירה בבית של אחד החברה
אין לי מושג
גם וגם
18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא?
כדורגל ולפעמים קורא
בכל הפסקה הינו עושים משהו אסור

למדתי בבית ספר דתי,

מורים
21. ספר קצת על המורה האהוב עלייך מכל הזמנים – באיזו כיתה, מה הוא לימד, ולמה אהבת אותו.
כיתה יא-יב,
למרות שהשקפות העולם שלנו היו שונות לחלוטין, הוא תמיד התגלה בתור אדם בעל יכולת הקשבה אדירה, והבנה, היו לנו שיחות מאוד עמוקות,
לא היה לי כזה
23. מורים אהבו אותך?
חלקם כן, וחלקם לא
24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה?
הייתי רוצה ללמד תנ"ך/היסטוריה, לא ללמד לעולם -מתמתיקה/לשון
בשימוע שערכו לי כל סגל המורים "אם חשבנו שיקיר בא ללמוד בבית ספר, אנחנו טועים הוא בא ללמד את הבית ספר"
לא,
בית ספר דתי אין מורות!
כן, דבק מגע בנעלים של המורה, נעילה של הרכב,
ניסה להוריד לי סטירה
30. היה לך מערכת יחסים אישית יותר עם מורה? שיחות מחוץ למסגרת הלימודים וכד'? היכרות משפחתית כלשהי?
שיחות מחוץ ללימודים

עונה...

1.המקצוע האהוב עליך ביותר:ספרות ולשון.

2. המקצוע השנוא עליך ביותר: מתמטיקה אנגלית ותנך.

3. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי טובים:ספרות ולשון.

4. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי גרועים:מתמטיקה תנך והיסטוריה.

5. המקצוע שלא למדת בבית הספר שלך, אך אם זה היה תלוי בך – היית מוסיף אותו: אף מקצוע,הייתי מוותרת על מקצועות..

6. המקצוע המיותר ביותר שלמדת, מכל הבחינות (תרתי משמע): מטמתיקה, חשבון זה דבר חשוב בחיים אבל מטמתיקה יותר מורכבת, מעבר לידע היא לא מועילה בכלום בחיים עצמם...

אוכל וסנדוויצ'ים

7. האם ההורים שלך היו טובים בסנדוויצ'ים או ממש לא?מה שאמא כן הכינה היה טעים...

8. מה הסנדוויץ' שהיה הכי נפוץ בתיק שלך?לא זוכרת, לרוב הייתי קונה בקפיטריה סלט,אבל אמא הייתה מכינה מידי פעם...

9. בסוף שנת הלימודים, כמה סנדוויצ'ים רקובים היה אפשר למצוא בתחתית התיק שלך?איכס! בכלל לא, הייתי זורקת באותו היום אם לא הייתי אוכלת...

10. למי בכיתה שלך היו את הסנדוויצ'ים הכי מפתים, בו תמיד קינאת? מה היה לו? לא מסתכלת על אוכל של אחרים, מרוצה ממה שיש.

11. היה לך קיוסק בבית הספר? אתה זוכר את השם של המוכר האגדי? היית קונה שם הרבה?הייתי קונה הרבה כן, הייתי ילדה דובית .... לרוב סלט,אבל לפעמים גם שטויות...

חמצוצים
גומי
בורקס
נקניקיה בלחמניה
טוסט
או אולי משהו אחר לגמרי?בורקס וסלט.... אבל מהסלטים עם ההרבה אפשרויות

13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה? זה לא הלך ככה, הלכתי למי שהיה לי נחמד בחברתו/בחברתה...

חברים והפסקות:

14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע?לא הייתי מקובלת אבל גם לא הייתי ילדת כאפות,הייתי איפה שהוא באמצע..והיה לי טוב עם זה.

15. כמה חברים טובים היו לך? והאם היה לך אויב? מה טיב היחסים ביניכם היום?עם רוב הכיתה הייתי ביחסים טובים,היו כאלה שלא ממש חיבבו אותי ואפילו די שנאו בגלל שהייתי קרציה
החברות הכי טובות שלי הם מהתיכון ואנחנו בקשר מצוין מן הסתם ואני בקשר טוב עם חברה אחת מהיסודי...

16. כמה ברוגזים ושולמים, מכיתה א' ועד התיכון, אתה מעריך שעשית?וואי המון, אין על התקופה הזאת...ברוגז ברוגז לעולם!!!!! ואחרי שעה משלימים

17. האם פעם עשית חרם על מישהו מהכיתה, או עשו עליך? גם וגם,אבל לא זוכרת על מה,בעיקר על שטויות....

18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא? בתיכון זה היה תקופת הריכולים היינו יושבות על הספסל ומרכלות על כל העולם, ביסודי ובחטיבה הזאת הייתה התקופה של הקלאס והמחניים, תקופת התיכון יותר כייפית

19. האם זכורה לך הפסקה מגניבה במיוחד, בה עשית משהו בלתי צפוי או אפילו קצת אסור? היה ילד אחד שהייתי רודפת אחריו, מסכן.... בסופו של דבר השגתי אותו, וזה היה רק בכיתה ג'

20. האם הצעת חברות למישהי שמצאה חן בעינייך, או שהציעו לך? הציעו לי אחרי שהצקתי לו הוא לא עמד בזה יותר , תקופה מפדחת שחושבים על זה חחחחחח....

מורים

21. ספר קצת על המורה האהוב עלייך מכל הזמנים – באיזו כיתה, מה הוא לימד, ולמה אהבת אותו-המחנכות שלי היו חמודות כל השנים, בכיתה יב' נשארנו איתה בקשר במייל גם אחרי שסיימנו את התיכון ועדכנו אותה במה שהולך איתנו בצבא, וגם קצת אחרי....נראה לי עד לפני שנה בערך הייתי מדברת איתה, היא יודעת שאני עובדת עם ילדים

22. מה לגבי המורה השנוא עלייך? אני לא שנאתי אותה,היא שנאה אותי....כי דיברתי במהלך השיעור, המורה לתפירה הזקנה הזאת

23. מורים אהבו אותך? כן,רובם....

24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה? לא הייתי חושבת לעולם להיות מורה, ילדים בגילאי בית ספר הם לא קלים...אפילו די מופרעים, אבל כמה פעמים חשבתי על להיות מדריכת מוזיקה בגני ילדים אבל בשביל זה חייבים לדעת לנגן במשהו, אז וויתרתי....

25. תן ציטוט משעשע ובלתי-נשכח של אחד המורים שהיו לך בשנות הלימודים-יש הרבה אבל לא עולה לי עכשיו, כל הזמן שאנחנו נפגשות הבנות הן מעלות כל מיני ציטוטים של המורים...

26. "הצלצול הוא בשבילי" – משפט שגור, אך האם היה לך באמת מורה שאמר אותו? לא...אצלנו היו משפטים יותר מתוחכמים, רק חבל ששום דבר לא עולה לי כרגע...

27. האם היית מאוהב/ת באחד המורים? ספר/י! לא...

28. האם התחצפת למורים? מה היה הדבר הכי גרוע שעשית? כן
לפעמים...

29. מה היה הדבר הכי גרוע שמורה עשה לך? העיף אותי מהכיתה ליד כולם,זה מעליב!

30. היה לך מערכת יחסים אישית יותר עם מורה? שיחות מחוץ למסגרת הלימודים וכד'? היכרות משפחתית כלשהי? לא עד כדי כך...

lolly87

New member
עונה

או בשפה שלנו, יואדם ליום אחד (איזה יום שיבחר) כל חבר פורום שיענה על *כל* השאלות!

מקצועות ונושאים:

1. המקצוע האהוב עליך ביותר: כימיה

2. המקצוע השנוא עליך ביותר: היסטוריה

3. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי טובים: כימיה, מתמטיקה

4. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי גרועים: היסטוריה

5. המקצוע שלא למדת בבית הספר שלך, אך אם זה היה תלוי בך – היית מוסיף אותו: כתיבה אקדמית או משהו כזה שיכין ללימודים גבוהים יותר

6. המקצוע המיותר ביותר שלמדת, מכל הבחינות (תרתי משמע): של"ח

אוכל וסנדוויצ'ים

7. האם ההורים שלך היו טובים בסנדוויצ'ים או ממש לא? היו מכינים מה שרציתי, אז אני מניחה שטובים חח

8. מה הסנדוויץ' שהיה הכי נפוץ בתיק שלך? לחם עם ממרח שהיה משתנה כל פעם

9. בסוף שנת הלימודים, כמה סנדוויצ'ים רקובים היה אפשר למצוא בתחתית התיק שלך? אפס

10. למי בכיתה שלך היו את הסנדוויצ'ים הכי מפתים, בו תמיד קינאת? מה היה לו? לא היה כזה

11. היה לך קיוסק בבית הספר? אתה זוכר את השם של המוכר האגדי? היית קונה שם הרבה? היה קיוסק בתיכון בתוך ביה"ס ומחוץ לביה"ס, בתוך ביה"ס הוא היה דלת ליד הדלת של הכיתה שלי תקופה מסוימת אבל לא הייתי קונה שם, הייתי הולכת רק עם אחרים לקנות שם, כנראה שידעתי את השם של העובדים שם אבל כבר שכחתי.

חמצוצים
גומי
בורקס
נקניקיה בלחמניה
טוסט
או אולי משהו אחר לגמרי?
קניתי רק שתייה ומסטיקים לדעתי.

13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה? היינו שלוש חברות שגרו בשלושה בנינים סמוכים, כל יום היינו אצל מישהי אחרת, זה היה כיף.

חברים והפסקות:

14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע? זו שבאים לבכות לה, זה עד היום ככה

15. כמה חברים טובים היו לך? והאם היה לך אויב? מה טיב היחסים ביניכם היום? זה השתנה בכל מסגרת היתה כמות אחרת. היום יש לי כמה חברות מהגן, כמה מהחטיבה וכמה מהתיכון.

16. כמה ברוגזים ושולמים, מכיתה א' ועד התיכון, אתה מעריך שעשית? היה אחד ממש רציני אבל השלמנו ואנחנו חברות כבר מעל עשרים שנה.

17. האם פעם עשית חרם על מישהו מהכיתה, או עשו עליך? לא זכור לי שבכלל עשו חרם על מישהו בביה"ס

18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא? כל מיני משחקים בחצר ביסודי, בחטיבה סיבובים ושיחות עם חברים ובתיכון בעיקר בכיתות של אחרים.

19. האם זכורה לך הפסקה מגניבה במיוחד, בה עשית משהו בלתי צפוי או אפילו קצת אסור? אולי שטיפסנו על העץ ביסודי, והמורים היו מתעצבנים.

20. האם הצעת חברות למישהי שמצאה חן בעינייך, או שהציעו לך? הכי קרוב לזה שניסו לשדך ביני לבין מישהו בכיתה ו', ניסיון שלא הצליח כי אף אחד מאיתנו לא רצה.

מורים

21. ספר קצת על המורה האהוב עלייך מכל הזמנים – באיזו כיתה, מה הוא לימד, ולמה אהבת אותו. המורה מיא' ויב' לכימיה שגם היתה המחנכת שלי שנה אחת. כי היא בנאדם אמיתי ובאמת אכפת לה מהתלמידים ולא רק מהחומר.

22. מה לגבי המורה השנוא עלייך? יש שתיים, המורה לספרות ביא' ויב', כי היא לא ידעה מה זה יחסי אנוש, והמחנכת בכיתה ו' כי היא גם לא ידעה איך להתנהג עם אנשים ותלמידים.

23. מורים אהבו אותך? בדרך כלל כן, חוץ מיוצאים מהכלל.

24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה? הייתי שמחה ללמד מדעים ולא הייתי מסכימה ללמד לשון, אזרחות, היסטוריה וכאלה.

25. תן ציטוט משעשע ובלתי-נשכח של אחד המורים שהיו לך בשנות הלימודים. המורה למתמטיקה אמרה שהיא לא עשויה מזכוכית, שאמרו לה שהיא מסתירה את הלוח.

26. "הצלצול הוא בשבילי" – משפט שגור, אך האם היה לך באמת מורה שאמר אותו? יכול להיות שהמורה לספרות בחטיבה אמרה, מתאים להתנהגות שלה, אבל אני כבר לא זוכרת.

27. האם היית מאוהב/ת באחד המורים? ספר/י! לא

28. האם התחצפת למורים? מה היה הדבר הכי גרוע שעשית? היתה מורה שחשבה שהתחצפתי, אני חשבתי שהיא התחצפה, ומאז הפסקתי להתייחס למה שהיא אומרת.

29. מה היה הדבר הכי גרוע שמורה עשה לך? מורה אחת אמרה לאמא שלי שיש לה בת טיפשה, מורה אחרת אמרה לי בשיעור לפני כולם שאני צריכה לחשוב על סדרי העדיפויות שלי (כי אמרתי לה שאני לא יכולה להגיע לפעילות מהעירייה אחרי הלימודים כי יש לי מחויבות משפחתית פי עשר יותר חשובה, וסדר העדיפות שלי לא היה לטעמה).

30. היה לך מערכת יחסים אישית יותר עם מורה? שיחות מחוץ למסגרת הלימודים וכד'? היכרות משפחתית כלשהי? ניהלתי עם המורה לכימיה שיחות אישיות עברנו בחיים האישיים תקופה דומה בדיוק.

כבוד לשורדים, עובר כבר יש לכם עוד לפני הבדיקה

Optimistic Girl

New member

רק יום אחד ?

עם שאלון כזה, צריך שבוע לפחות

מקצועות ונושאים:

אלקטרוניקה ! וגם ניהול

אין חיה כזאת, תמיד אהבתי ללמוד וכל דבר!

שאלה קשה... ביותר... במתמטיקה ובניהול.

אין חייה כזאת, תמיד היו לי מעל 90 בכל המקצועות.

שפות זרות -יפנית וספרדית

וגם חשמלאות כמקצוע

מתמטיקה !

אוכל וסנדוויצ'ים

לא. בדכ אני הכנתי.

אני כמעט ולא אכלתי בבית ספר... אבל אם כן אז סתם פרוסה עם פסטרמה או משהו כזה..

אוי כנראה שיותר מידי חחח

לא קינאתי וגם אוכל לא עיניין אותי.

לא עיניין אותי השם שלו.

חמצוצים
גומי
בורקס
נקניקיה בלחמניה
טוסט
או אולי משהו אחר לגמרי?

מכרו רק בורקסים מגעילים ב5 שח,
נוראי אבל אכלתי...

לחברה טובה, היינו עושים מחבואים בחושך חחח כשההורים שלה היו יושנים, אך הנוסטלגיה,,,, הזמנים היפים

חברים והפסקות:

לחנונית, אבל אף פעם לא הגדרתי את עצמי כך, תמיד אהבתי ללמוד ולימודים היו לי מעל הכל.

או 2 חברות טובות,
4 אויבים
עכשיו הבנתי שהיו להם הפרעות פסיכולוגיות
וסלחתי להם
לסלוח זה מנקה את הנשמה ומטהר אותה.

סהכ 3 או 4.
אם לספור ברוגזים עם אמא שלי, אז לא יספיק לי המקום לכתוב כמה

עשו עליו, כשעליתי לארץ ולא ידעתי אפילו את המילה חרם, למזלי הילדים הם עם סלחן והשלמנו דיי מהר

ואני אפילו לא יודעת מה עשיתי לא נכון שעשו עליי את החרם <בעיות בשפה העברית
>

מסתובבת עם חברה, או לבד וחושבת על החיים...

לא.

כן הם לי, היו צחוקים לא נורמליים

מורים

אוי ב' מורה מקסימה שבפגישה הראשונה שלי איתה, היא דיברה עליי בציניות ואני שונאת ציניות,
אך במהרה היא הבינה מי אני, והיא היתה לי כאמא שנייה, אישה חמה ולבבית ותמיד תמכה בי

וגם המורה שלי למתמטיקה, שלא וויתר עליי, והסביר לי תרגיל אחד כ30 פעם !
זה נקרא סבלנות מברזל כי אני הייתי כבר מיואשת מעצמי, ואמרתי לו, עזוב אותי אני לא אוכל להוציא 100 בבגרות
בסוף הוצאתי !

אין חייה כזאת שנוא
זאת מילה קשה,

היתה לי מישהי שהיתה אנטיפאטית לא חברותית וכו ולא הייתי מצליחה להתחבב עליה, למעשה אף אחד לא הצליחה
והשנייה היתה אדישה כזאתי
אבל הן היו אחלה, הגישו אותי לבגרויות בזמן הנכון

למרות שדפקו אותי עם המגנים הנמוכים...
בעוד כשאני הייתי מוציע ציונים גבוהים בהרבה מעל המגן !
היה צריך לי להיות בגרות עכשיו ממוצא 11 !!!!!!!!!

23. מורים אהבו אותך?
כמובן, אין לא?
אדם שלא מקבל צומי בבית, טבעי שיחפש צומי בחוץ,
ואני בחרתי בצומי חיובי

למעשה כן,
עובדת על זה...
רוצה להיות מורה לאגלית בבית ספר יסודי ביפן <רק איזה שנה שנתיים לטוס וללמד את זה>

אבל בכללי שונאת להיות מורה,
כי מלמדים את אותו החומר שנה אחרי שנה,
אני אדם שחייב עבודה עם חידושים ואתגרים חדשים בכל יום !!

לא יודעת, הן לא היו אומרות משהו מיוחד.

בכלל זאת, זאת סתם סטיגמת מורים דבילית.

מעריצה מאוד כן. מאוהבת? ממש לא.

בחיים לא,
גדלתי על ערכים של כבוד למבוגרים ממני.

לא זכור לי חייה כזאתי...
כולם היו אחלה!

כן, היתה, בגלל שעשו לי המון תגבורים, בבית הספר עצמו,
הייתי נשארת עד מאוחר...
ויום אחד דפוקה אחת הוציאה דבר דבילי, שיש לי רומן עם המורה !

הוא בסך הכל הקפיץ אותי, היא פשוט היתה מקנאת בי,
אוך.. קשה היה להיות תלמידה מצטיינת ...

Purple Mushroom

New member
אני מקווה שזאת התפקדות ספטמבר2012-אלול-תשרי-ה

ה'תשע"ג- ה'תשע"ב(אלול). :
אז ככה:
(אני דורש שתפוז ישלמו לי על זה, 11 וחצי שנים בפורום, ועדיין חופר,ומשקיע, שנה 12 (כמעט לא ברצף):)

מקצועות ונושאים:

1. המקצוע האהוב עליך ביותר: שרטוט.

2. המקצוע השנוא עליך ביותר: טריגונומטריה.

3. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי טובים: בכיתה י', זה תמיד השתפר, ובסוף בממוצע, זה היה כימיה, אבל בכל זאת בחרתי מחשבים .

4. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי גרועים: בתיכון, כאמור, כל מבחן ראשון, מי' עד י"ב, זה היה מטמתיקה. הכי נמוך שקיבלתי, היה בתחילת י"ב וזה היה 6 מתוך 100.

5. המקצוע שלא למדת בבית הספר שלך, אך אם זה היה תלוי בך – היית מוסיף אותו: תושב"ע. (כל כך הרבה שמעתי על המקצוע הזה, ובסוף לא למדתי אותו אף פעם ב12 שנים).

6. המקצוע המיותר ביותר שלמדת, מכל הבחינות (תרתי משמע): לא זוכר מקצוע כזה. את כל המקצועות למדתי.

אוכל וסנדוויצ'ים

7. האם ההורים שלך היו טובים בסנדוויצ'ים או ממש לא? היו טובים. כן. אבל סנדביץ ', עם נקניק ומיונז לא קיבלתי. (היה על זה שאלון בבלוגיה), רק 10 שנים מאוחר יותר ,בהוסטל של אנוש.

8. מה הסנדוויץ' שהיה הכי נפוץ בתיק שלך? גבינה לבנה עם זיתים.

9. בסוף שנת הלימודים, כמה סנדוויצ'ים רקובים היה אפשר למצוא בתחתית התיק שלך? אני לא זוכר. אני זוכר שבננות היו נרקבות בתיק שלי.
אגב, עד היום אני הולך עם תיק. (חסכים חברתיים מהתיכון), ולפעמים באמת קצת נרקבים של סנביצים. , עד היום אמא שלי מכינה לי סנדביצים. וזה בהחלט עוזר לי לשרוד, את הטיולים שלי בתל אביב. עוזר לי לסיים את היום, גם עם במבה.

10. למי בכיתה שלך היו את הסנדוויצ'ים הכי מפתים, בו תמיד קינאת? מה היה לו? לא זוכר. אבל היו הרבה מקובלים, כאמור: לחמניה, עם נקניק ומיונז, ומלפפון חמוץ, אם אני זוכר נכון, ביסודי.

11. היה לך קיוסק בבית הספר? אתה זוכר את השם של המוכר האגדי? היית קונה שם הרבה? בגימנסיה היה קיוסק. לא הכרתי את השם שלו, או לא זוכר. הייתי קונה הרבה שם. כן. כולם היו קונים.
היה נותן לנו במקום עודף של 10 אגורות, היה נותן לנו מסטיק בזוקה, שעלה אז 10 אגורות. היה גם בטעם ענבים. !.

חמצוצים
גומי
בורקס
נקניקיה בלחמניה
טוסט
או אולי משהו אחר לגמרי? מאכל הקיוסק? היה אז פיתה, או חצי פיתה, עם חומוס טחינה, צ'יפס סלט. הקבוע. היה מאוד טעים !
.

13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה? זה תמיד היה , מאז היסודי, עד התיכון, (בעצם תיכון, גם הלכו אלי, אבל גם הלכתי לחבר),
לחבר שיש לו מחשב. ביסודי זה היה איתן חתם, שכיום אני חבר של אחיו הקטן, מאותגר איתי , באותה "מחלה" נפש. היה לו מחשב, נקודה. ולי לא היה ביסודי.
בחטיבה, אני זוכר שהיה לי חבר ממש מופרע, שקראו לו דורון דבידוביץ', שאבא שלו (לפני שנפטר, ממש באותה חטיבה), קנה לו מחוץ לארץ, מחשב, עם מסך cga, עם 16 צבעים, שהיה אז ממש חדיש. ושיחקנו (או שהוא שיחק, ואנחנו הסתכלנו), במשחק של פינגווינים. וגם היה את פרסי, (זה כבר היה בתיכון), שגר ליד הגימנסיה, ואז ראינו גם את הפורנו הראשון במחשב. ואז כבר לי היה מחשב. אבל עדיין, הייתי הולך לחבר שלי יוסי שיף, לראות את המשחק quest for glory 3, גר עם הוריו בצהלה. וגם העתיק לי בדיסקטים, את המשחק civilazation1. היה להיט.

חברים והפסקות:

14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע? הייתי ילד די שקט, חנון, ומאוד שקט, שבקושי היו לו חברים.
לא אוהב את המושג ילד כאפות. היתה איזה קליקה , בחטיבה ובתיכון, שקצת נטפלו אלי, ורציתי להיות איתם מקובל, ללא הצלחה, עד סיום התיכון.

15. כמה חברים טובים היו לך? והאם היה לך אויב? מה טיב היחסים ביניכם היום? תמיד, ב12 שנים, היו לי כ-2 חברים טובים, אולי יותר בתיכון.
בתיכון, הייתי קצת צ'ילבה, של ליאון פרס, מהקליקה שהכירו עוד מהיסודי, וגר ממש ליד הגימנסיה, עם אמא שלו.
בכיתה ב', הגיע לכיתה ילד ג'ינג'י מופרע, (כנראה היה לו אבא אלים), שהיה הולך איתי מכות הרבה. ובסוף הסתדרנו, (היה גם חבר של חבר שלי, שגר לידי, אור רוזביץ'. וזהו נדמה לי.

16. כמה ברוגזים ושולמים, מכיתה א' ועד התיכון, אתה מעריך שעשית? לא זוכר. אבל לא היה משהו היסטרי שזוכר. הייתי די בצד.

17. האם פעם עשית חרם על מישהו מהכיתה, או עשו עליך? לא זוכר. לא לכאן ולא לכאן, לא הייתי מודע לזה.

18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא? ביסודי, כדורגל הרבה. תמיד שמו אותי בשער. בתיכון לא זוכר, מסתובב כזה, יכול להיות שגם היה כדורגל, אה כן, בחטיבת הביניים, שיחקנו כדורגל הרבה מפחית דחוסה של קוקה קולה. בתיכון לא זוכר בדיוק. הסתובבנו.

19. האם זכורה לך הפסקה מגניבה במיוחד, בה עשית משהו בלתי צפוי או אפילו קצת אסור? לא זוכר. אבל כאמור, בשרשור של האיום האירני, ב 15.1.1991, הברזנו מבית ספר, לגן העיר, (כפי שכתבתי אז בבלוג 20 שנים אחרי).
ושנה אחרי זה גם הבריזו הרבה, וירד הרבה ברד, כמו שלג :).

20. האם הצעת חברות למישהי שמצאה חן בעינייך, או שהציעו לך? הציעו לי. גם כתבתי על זה בבלוג שלי בזמנו, בתחרות סיפורי אהבה נכזבת, ט"ו באב, 2008, נדמה לי. היתה ילדה שהייתי מאוהב בה, מכיתה מקבילה, שטילפנה אלי, והציעה לי לצאת איתה. כששאלתי אותה פייס טו פייס, אז צחקה, ורצה לחבר'ה. והבנתי שהיא לא רצינית. נדמה לי שזה היה בתחילת החטיבה.

מורים

21. ספר קצת על המורה האהוב עלייך מכל הזמנים – באיזו כיתה, מה הוא לימד, ולמה אהבת אותו. ? היו לי הרבה מורים אהובים. היה מורה גרוזני למטמתיקה, בחטיבה, בהקבצה א', שמאוד אהב אותי, ופעם באיספת מורים, עשה טעות, עם תלמיד מאוד מופרע אחר, מהכיתה שלי, ואחר כך התנצל בפני, וחשש שאבא שלי העניש אותי קשה..

היה גם מורה נהדר למטמתיקה, בכיתה יא. שהיה לו גם חוש הומור מפותח.
היתה את המורה לתיאטרון, בכיתה יב, שהמקצוע הזה היה מקצוע פנימי, לא לבגרות.

והיו לי 2 מורים (היו הרבה מורים ומורות טובים,), מעולים בחטיבה העליונה בהנדסאים, ליאור משהו, שלימד אותנו C ומבנה נתונים, באמצע הקורס של מבנה נתונים, ב1999, פשוט יום אחד הוא נעלם, והיו שמועות, שחטפו אותו להיי טק, שהיה אז בבועה בשיאו.
החליף אותו מורה צרפתי, שהמשיך איתנו את הקורס, ואחר כך, גם לימד אותנו C++.
ואחרי זה, היה לנו מורה למערכות הפעלה, שהיה גם אגדי, אף תלמיד שלו, לא נכשל.
ושכחתי איך קראו לו, אבל היה מעולה, במיוחד הוקסמתי, מהשיעור הראשון, שהיה על היסטוריה של המחשבים, משנות ה50 וה70. עד היום אני זוכר את החומר.
היה לנו גם מורה (בת) לבסיסי נתונים, שאהבו אותה, (כתבתי עליה בשרשור הקודם). והיה לנו גם מורה מבוגר לג'אוה . והיה איזה גרגורי אחד שלימד אותנו אקסס, והיתה את המורה הצעירה והחתיכה, סווטה, גם לvb , נדמה לי.

22. מה לגבי המורה השנוא עלייך? אין מורה שנוא.

23. מורים אהבו אותך? כן. מהיסודי, מאז המחנכת נועה, בכיתה א' וב', והמורה לריטמיתקה, ועד ליאור המורה לC שהברדתי בשיעור שלו, כמו שהברקתי בשיעור לשון, עם אסנת סביר, . ההברקה שלי בשיעור C היתה:
מערך זה פוינטר.

24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה? עלה בעתיד פעם ברצינות ללמוד הוראת מחשבים, כששילמתי, ופיתו אותנו ב2006, ללמוד במכללת אחווה, שהיתה סניף של אוניברסיטת בן גוריון בנגב. בסוף זנחתי את זה, (גם אמא שלי דיכאה אותי, ו כל הסביבה).

25. תן ציטוט משעשע ובלתי-נשכח של אחד המורים שהיו לך בשנות הלימודים." לא זוכר. באמת לא זוכר. אולי אסנת סביר.המורה ללשון בכיתה י'. (היתה לנו בגרות בלשון בכיתה י') שכל פעם שאמרו את המילה סביר. היא אמרה, " סביר זאת אני"
.

26. "הצלצול הוא בשבילי" – משפט שגור, אך האם היה לך באמת מורה שאמר אותו? לא זוכר. יכול להיות שכן.

27. האם היית מאוהב/ת באחד המורים? ספר/י!. יכול להיות. המורות היפות, אולי אולי, המורה לביולוגיה, בכיתה ט', שהיתה שחומה ויפה.
ואולי סווטה , המורה לvb ,בחטיבה העל תיכונית.
היתה שמועה בסוף התיכון, בכיתה יב, שאני מאוהב במורה לתיאטרון, שכולם לא אהבו אותה. רק חיבבתי אותה. אני לא יודע לשנוא ממש כנראה. למרות הכל.

28. האם התחצפת למורים? מה היה הדבר הכי גרוע שעשית? לא זוכר. אבל היו לידי בכיתות, תלמידים די חוצפניים .פעם אחת, מני גרינפלד, קרא למורה לצרפתית: זונה !
. <

Purple Mushroom

New member
מזל שהעתקתי את זה.

מצורף קובץ עם התשובות המלאות, סטייל פרפל
סטייל תפוז
.

EdisonGirl

New member
אלא שלא שמרת את הטקסט ב- UNICODE

אז אנחנו מקבלים ג'יבריש :( בכל אופן, חסרות לך תשובות רק ל- 2 השאלות האחרונות

Purple Mushroom

New member
אוף! לא הצלחתי. עדיין יש סימני שאלה בקובץ במח

במחשב
. הקובץ התקלקל.
רק 2 שאלות? אנסה לענות עכשיו.

l coyote l

New member
ברור שלא עניתי על הכל, ומי יקרא את זה בכלל

מקצועות ונושאים:

ספרות ותיאטרון. המוגבר היה תיאטרון.

תנ"ך ואזרחות

ספרות, מתמטיקה ואנגלית

נכשלתי בפיזיקה, ביולוגיה, כימיה. בסוף עשיתי תואר שכלל את כולם

יפנית

תנ"ך

============================

אוכל וסנדוויצ'ים

היו שני קיוסקים וקפיטריה. נו, מי ישכח את טוליק האגדי.

כולם היו באים אלי. גרתי הכי קרוב. למה אחרי בי"ס? תוך כדי.

חברים והפסקות:

מהמקובלים ומגישי הכתפיים

לא

באחת מפינות העישון (הרשמיות. זה היה מותר)

זכורה לי הפסקה שיצאתי מהחלון כדי לעשן ושמעתי רעש מבפנים. ידעתי משום מה שמדובר במכות.
כשנכסתי חזרה מהחלון מצאתי 2 חברות כיתה שאחת מחזיקה את השניה להגן עליה, וממול ערסית עם אגרוף שלוף.
נכנסתי ביניהן לחסום את הערסית, היא שלחה בעיטה שהדפתי, ואז כל החברות הערסיות שלה התנפלו עלי.
עוד חברת כיתה בדיוק נכנסה ומשכה תשומת לב אליה בכוונה עם איזו קללה לערסיות. כולן עזבו אותי ויצאו לרדוף אחריה. היא ברחה.

======================================

מורים

מחנכת מ-ו' עד ח'. מורה ללשון וערבית. הכירה אותי יותר טוב מאשר אני את עצמי וידעה לצפות כל מהלך שלי.
אפילו שהיתה מסורתית כזו (מבחינת דת) קיבלה אותי על כל המרדנות שלי והעריכה אותי מאוד. תמיד אהיה בחובה אליה על שהגנה עלי בכל מיני מצבים.
מה גם שהיתה מורה מעולה.

את רובם כבר שכחתי. הם היו בעיקר ביסודי, והיתה להם היסטוריה של חיכוכים עם המשפחה (עם אחי לפניי, ובעקבות זאת עם אבא).

23. מורים אהבו אותך?

רובם מאוד, בתיכון. לא ברור למה.
היתה לי נטיה להגיד בפרצוף כל מה שחשבתי, יחד עם נטיה להברזות ולהפרעות בשיעורים שכן נכחתי בהם.

קשה לומר. אולי מתמטיקה, או ספורט. לא משהו שדורש הרבה מילים כמו ספרות נניח.
אני ממשפחה של מורים, כך שאין סיכוי שזה משהו שארצה בו

מורה להיסטוריה, דווקא אחת מלכה, דיברה על צ'רנוביל: "...והאנשים לא נתנו דעתם על כך שהמלפפונים בכזה גודל לא אנושי"

ביסודי היו כמה כאלה.

לא

חופשי. קשה להגיד מה מכל מה שעשיתי היה הכי גרוע.
שגנבתי מבחנים? שגנבתי פתקים שהחרימו ממני? ששיקרתי? שזייפתי כתבי יד? שכתבתי חיבורים שהיו למעשה מסות ביקורת על המורה שבדקה אותם? (עם זה נשלחתי למנהל
)
אולי שקראתי למורות שלבשו עור "רוצחות"? (צמחונות של נעורים. היום כבר שנים של טבעונות שאני לא עושה את זה)

לא זכור לי משהו היסטרי, אבל זה גם כי היו הרבה חיכוכים, משני הצדדים.
זכור לי בתיכון, שמורה זקנה ששנאתי ושנאה אותי - כנצר לאמא היפה והמוצלחת שלי, שגם אותה היא שנאה בזמנה - דיברה עלי סרה בכיתה אחרת.
ברור שזה הגיע אלי. מכאן הדרך של אמא לבי"ס היתה קצרה. היא פשוט רצתה לנקום.

עם יותר ממורה אחת. כמעט כל שנה החלפתי אחת כזו. זה כלל קשרי מכתבים וביקורים אצלן בבית.
גם השגתי כרטיסים מוזלים לתיאטרון למי שרצתה (לתלמידים נתנו אז מחירים ממש מגוחכים. יכולת ללכת להצגה בהבימה או הקאמרי ב-20 ש"ח).

Puskas

New member
טוב שיש ימי חופש..

1. המקצוע האהוב עליך ביותר: ספורט והבעה עברית, כי מה שאהבתי בבית ספר זה רק לכתוב טקסטים ולשחק כדורגל/סל.

2. המקצוע השנוא עליך ביותר: אזרחות ולשון.

3. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי טובים: אנגלית והבעה עברית.

4. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי גרועים: אזרחות.

5. המקצוע שלא למדת בבית הספר שלך, אך אם זה היה תלוי בך – היית מוסיף אותו: כלכלה עולמית.

6. המקצוע המיותר ביותר שלמדת, מכל הבחינות (תרתי משמע): ספרות-פשוט קשקוש אחד מטורף שלא עוזר לי בחיים בשיט.

7. האם ההורים שלך היו טובים בסנדוויצ'ים או ממש לא? אמא שלי אלופה בזה.

8. מה הסנדוויץ' שהיה הכי נפוץ בתיק שלך? החל מכיתה י"א לא הייתי מביא כלום, הייתי פשוט חותך הביתה באמצע היום, אוכל ונשאר בבית חח.

9. בסוף שנת הלימודים, כמה סנדוויצ'ים רקובים היה אפשר למצוא בתחתית התיק שלך? 1-2 לרוב.

10. למי בכיתה שלך היו את הסנדוויצ'ים הכי מפתים, בו תמיד קינאת? מה היה לו? היה אחד שהיה מכין לעצמו כריכים מושקעים רצח וכמעט כל יום מישהו אחר היה מבקש להחליף אותו תמורת הכריך שלו עצמו.

11. היה לך קיוסק בבית הספר? אתה זוכר את השם של המוכר האגדי? היית קונה שם הרבה? היו 2 קיוסקים או 3.. המוכר בקיוסק הכי מוכר ענה לשם אבי והייתה לו עין עצלה ובקיוסק השני שהיה קרוב יותר לכיתה בה למדתי, עבד אחד בשם חיים.

12. מאכל הקיוסקים האהוב עלייך: לא מתתי על אוכל של קיוסקים, או שהייתי מביא מהבית אוכל או חותך הביתה לאכול.. אם הייתי קונה לעתים מאוד מאוד נדירות, זה היה בגט שקשוקה.. אבל בכללי מה שהייתי קונה די הרבה בקיוסקים זה שלוקים.

13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה? היה חבר שהייתי מבריז איתו קבוע עד כיתה ט' (כולל) ואז היה אחד אחר שהייתי מבריז איתו קבוע ב-י' וחלק מי"א ואז הייתה כבר חבורה של אנשים שעד היום נותרו החברים הכי טובים שלי, איתם הברזתי מסוף י"א ולאורך כל י"ב. למה הברזתי? שעמם לי ולא אתגר אותי להיות בבית ספר וכי היה יותר כיף ללכת לשחק במחשב או לשחק כדורסל במקום לישון בכיתה.

14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע? לא מלך הכיתה ולא השכבה, לא ילד כאפות אלא מישהו שכולם מסתדרים איתו (ערסים וגם צפונבונים), העדפתי להיות עם אנשי אמצע כמוני, לא חנונים אבל גם לא פוזות ושופוני. כן הייתי הפסיכולוג של החבורה ושל הידידות שלי.

15. כמה חברים טובים היו לך? והאם היה לך אויב? מה טיב היחסים ביניכם היום? היו לי בכל שלב בין 3 ל-6 חברים טובים, אולי 7.. לא היה לי אויב וכיום שמרתי על קשר טוב עם שלושה חברים מהתיכון.

16. כמה ברוגזים ושולמים, מכיתה א' ועד התיכון, אתה מעריך שעשית? אחד האמת... רבתי עם מישהו (תאכלס הוא אשם בריב) והשלמנו אבל לא חזרנו כבר להיות חברים טובים כמו שהיינו לפני.

17. האם פעם עשית חרם על מישהו מהכיתה, או עשו עליך? לא עשיתי ולא עשו עליי.

18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא? או כדורגל עם חברים או כשגדלנו והגענו לכיתה י"א אז היינו מפריזים לבית או שהיינו סתם יושבים בקיוסק או על איזה ספסל מוצל בבית ספר.

19. האם זכורה לך הפסקה מגניבה במיוחד, בה עשית משהו בלתי צפוי או אפילו קצת אסור? לא חושב.. הייתי סוג של חסיד בתיכון, לא מעשן, לא שותה, לא יוצא למסיבות ולא משחק סנוקר.. אהבתי דברים אחרים.. אהבתי ישיבות עם חברים בלילות בחופי ים, מריצים צחוקים ואז חותכים לאכול משהו.. דברים בסבבה.

20. האם הצעת חברות למישהי שמצאה חן בעינייך, או שהציעו לך? לא הצעתי.. ניראה לי שבתיכון כבר לא מציעים חברות אלא פשוט זורמים וזה מה שהיה לי.. הייתה ידידיה מאוד קרובה ותמיד היה בינינו מתח מיני ולילה אחד פשוט זרמנו לנשיקה והוגדרנו זוג.

21. ספר קצת על המורה האהוב עלייך מכל הזמנים – באיזו כיתה, מה הוא לימד, ולמה אהבת אותו. המורים האהובים עליי היו בעיקר בתיכון אבל הם לא היו אהובים כי היה לי קשר טוב איתם או כי הם היו מנטורים או משהו.. סתם הם היו הכי זורמים והיה הכי צחוקים בשיעורים שלהם, למרות שהיה מורה אחד שהיה לי יותר קשר איתו ולפעמים בהפסקות היינו מדברים על NBA, הוא תמיד ראה את הפוטנציאל שלי אבל אמר שאני עצלן רצח.

22. מה לגבי המורה השנוא עלייך? לא חסר, המורה השמאלנית לאזרחות שהייתה עוברת התעללות בכיתה שלנו, המחנכת מכיתה ז' עד ט', חתיכת קרצייה.. אבל אין מורה שממש שנאתי.. לא הייתי בא לבית ספר מספיק בשביל לתפוס שנאה על מישהו.

23. מורים אהבו אותך? ממש לא.. חלוץ מאחד או שניים, אף אחד לא אהב אותי, הייתי מבריז, עושה שכונה, תלמיד גרוע..

24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה? לא מדבר על זה בכלל, לא הייתי רוצה להיות מורה בחיים, אבל אם ביקום מקביל הייתי נהיה מורה, זה היה להיסטוריה.

25. תן ציטוט משעשע ובלתי-נשכח של אחד המורים שהיו לך בשנות הלימודים. זה ציטוט שצריך להבין את ההקשר שלו ואת הרקע בשביל לצחוק ממנו.

26. "הצלצול הוא בשבילי" – משפט שגור, אך האם היה לך באמת מורה שאמר אותו? ממש לא.. המשפט הזה הוא מיתוס רציני אני חושב..

27. האם היית מאוהב/ת באחד המורים? ספר/י! אוי.. כל כך לא! הייתי עסוק בלהזיל ריר על כמה בנות נדירות בשכבה שלי ובשכבה שמעל או מתחת.. למי היה זמן להסתכל על הזקנות האלו?

28. האם התחצפת למורים? מה היה הדבר הכי גרוע שעשית? ברור שהתחצפתי.. פעם מורה אמרה לי לצאת מהכיתה כי זרקתי לה שום על הלוח באמצע שיעור (לא שום התבלין אלא שום השקית הפיצית הזו שמתפוצצת כמו ביצת קינדר עם סודה לשתייה בפנים), אז התחלתי להתווכח איתה ולהגיד לה שלא בא לי לצאת, בסוף היא אמרה שהיא תביא את המנהלת, אז אמרתי לה ששתיהן יכולות ללכת לחפש.. היא די התפוצצה מזה.

29. מה היה הדבר הכי גרוע שמורה עשה לך? כלום מיוחד.. לא ספרתי מורים ולא הגעתי מספיק לבית ספר בשביל ליצור קשרי אהבה או שנאה עם מורה כלשהו..

30. היה לך מערכת יחסים אישית יותר עם מורה? שיחות מחוץ למסגרת הלימודים וכד'? היכרות משפחתית כלשהי? עם המורה לאנגלית, שיחות NBA בהפסקות בשפה האנגלית בלבד חחח אבל לא היה משהו מעבר לבית ספר.

EdisonGirl

New member
שלא על מנת לקבל פרס..

מקצועות ונושאים:

1. המקצוע האהוב עליך ביותר: קשה להחליט.. נגיד לשון.

2. המקצוע השנוא עליך ביותר: כל מקצוע שדורש לשנן יותר מידי..

3. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי טובים: לשון והבעה עברית, גיאוגרפיה, מדעים, מחשבים, גרפיקה ממוחשבת, ועוד ועוד..

4. המקצוע בו קיבלת את הציונים הכי גרועים: ספרות (70)

5. המקצוע שלא למדת בבית הספר שלך, אך אם זה היה תלוי בך – היית מוסיף אותו: ביולוגיה- זה מה שרציתי אז ולא היה.

6. המקצוע המיותר ביותר שלמדת, מכל הבחינות (תרתי משמע): ספרות?

אוכל וסנדוויצ'ים

7. האם ההורים שלך היו טובים בסנדוויצ'ים או ממש לא? ממש אבל ממש כן

8. מה הסנדוויץ' שהיה הכי נפוץ בתיק שלך? סלט טונה מפנק עם מיונז וביצה שכולם רצו לחטוף לי...

9. בסוף שנת הלימודים, כמה סנדוויצ'ים רקובים היה אפשר למצוא בתחתית התיק שלך? לא רוצה לדבר על זה

10. למי בכיתה שלך היו את הסנדוויצ'ים הכי מפתים, בו תמיד קינאת? מה היה לו? לי היו הסנדוויצ'ים הכי טובים. לא קינאתי באף אחד.

11. היה לך קיוסק בבית הספר? אתה זוכר את השם של המוכר האגדי? היית קונה שם הרבה? בתיכון היה קיוסק, אני ניהלתי אותו

12. מאכל הקיוסקים האהוב עלייך: לא קניתי שום דבר במסגרת בית הספר...

13. ללכת לחברים אחרי בית הספר: למי הכי אהבת ללכת, בגלל ארוחת הצהריים הטעימה במיוחד או ארון הממתקים הפתוח לרווחה? לא זה ולא זה. אהבתי בעיקר את הבילוי עצמו.

חברים והפסקות:

14. האם היית נחשב מקובל/מלכת הכיתה? ילד כאפות? זה שבאים תמיד לבכות לו על הכתף כשרע? האופציה האחרונה (כתף לבכות עליה) ביסודי. בכיתה ז' עברתי מהפך, והפכתי להיות הכי מקובלת בבי"ס.

15. כמה חברים טובים היו לך? והאם היה לך אויב? מה טיב היחסים ביניכם היום? ביסודי היו לי 2, לסירוגין. בתיכון היו לי.. ממ... 5 בבת אחת הכי הרבה, אבל כל ביה"ס סגד לי, זה לא נחשב?
היום לא בקשר עם אף אחד, אבל יש לי דרך ליצור איתם קשר אם אני רוצה והיחסים בינינו מעולים. פשוט החיים וכאלה...

16. כמה ברוגזים ושולמים, מכיתה א' ועד התיכון, אתה מעריך שעשית? לא הרבה בכלל. אפשר לספור על 5 אצבעות לדעתי. בכיתה ח' כבר כתבתי מסמך ששמרתי בדיסקט (כשלמדנו שיעור להכרת המחשב), על כמה שברוגז של דבר שטותי ומיותר.

17. האם פעם עשית חרם על מישהו מהכיתה, או עשו עליך? כן, בכיתה ז' עשיתי חרם על מישהי יחד עם עוד 2 חברות... כמה היא בכתה וירדה על הברכיים בשבילנו... אוי, נורא.

18. איפה היית מבלה את ההפסקה? במשחק חיי-שרה, כדורגל, משוטט בבית הספר או נשאר בכיתה לקרוא? תלוי באיזה שלב בחיים, היסודי אהבתי לבהות בדברים, בכיתה או בחוץ, או לבלות זמן עם החברה הטובה. בתיכון ביליתי עם חברים או כתבתי.

19. האם זכורה לך הפסקה מגניבה במיוחד, בה עשית משהו בלתי צפוי או אפילו קצת אסור? כן, הרבה כאלה, אבל זה לא היה לי בריא לעשות דברים אסורים. תמיד נחשבתי זו ש"מושפעת לרעה", אבל הגעתי יום אחד לגבול הסלחנות של המנהל מבחינת גילויי האלימות שלי..
ואז הרגעתי.

20. האם הצעת חברות למישהי שמצאה חן בעינייך, או שהציעו לך? לא ולא, או שלא הייתי פנויה רגשית לקלוט את זה. מאז ומתמיד אוהבת את ה"לבד" שלי.

מורים

המורה שלי לגיאוגרפיה והיסטוריה. בזכותה יכולתי ללמוד היסטוריה. היא פשוט הייתה מושלמת
הייתה מאוהבת בחומר שלימדה וזה היה מדבק.

22. מה לגבי המורה השנוא עלייך? מורה לחשבון בכיתה ו'. היא גרמה לי לבכות כמה פעמים מרוב תיסכול על האטימות שלה ורק בגללה נחשבתי לחלשה בחשבון באותה שנה. באיזשהו שלב למדתי לבד אחוזים ושברים (לקחתי את הספר ולמדתי אותו לבד מהתחלה ועד הסוף לפני שהתחילו ללמד אותו בכיתה), כדי שהיא לא תקלקל לי את התחום הזה, והשתדלתי להתעלמם ממנה.

23. מורים אהבו אותך? אני מאמינה שכן. לא הייתי בעייתית לרוב...

24. אם היית הופך למורה, איזה מקצוע היית שמח ללמד ואיזה היית לא מסכים לעולם ללמד? ואולי בכלל עלה בדעתך ברצינות להיות מורה? לא עלה בדעתי להיות מורה, אם כי יצא לי לדמיין את עצמי בסיטואציה. הייתי שמחה ללמד לשון, כי אני מרגישה שיש לי מה לתרום בתחום הזה. לא הייתי מלמדת ספרות- זה מתיש.

מורה שהייתה מקדמת אותנו כל בוקר במשפט: "השמש זורחת
, השמיים כחולים
, ואנו בכיתה יושבים ולומדים
".

כן, כל פעם שמורה השאיר אותנו על חשבון ההפסקה לתת לנו ש.ב

לא, הם לא היו שווים חחח

פעם אחת התחצפתי ממש, כשעמדתי מול המורה ולנגד כל הכיתה אמרתי לה משהו שגרם לה לפעור את פיה בתדהמה, וגם ליתר התלמידים, בייחוד בהתחשב בעובדה שנחשבתי ילדה מאוד "עדינה", ושנאתי שאמרו לי את זה, אז פשוט פרקתי את כל התסכול שלי עליה. אבל אני כבר לא זוכרת מה זה היה...
רק זוכרת טוב את התחושה שלי ואת הסיטואציה הזו.

לא זוכרת משהו קריטי...

כן, ניהלתי "מחברת קשר" עם מורה שמאוד אהבתי ומאוד עזרה לי להבין את עצמי, מחברת קשר? ובכן, זה אומר שהיא כתבה לי מכתב במחברת, נתנה לי אותה בתחילת היום, ואני קראתי את מה שהיא כתבה וכתבתי לה מכתב תגובה, וכן הלאה- במשך שנה שלמה.

Purple Mushroom

New member
המשך 2 שאלות:

29. מה היה הדבר הכי גרוע שמורה עשה לך? לא זוכר. יכול להיות שהמורה למתמטיקה בחטיבת ביניים, בכיתה ז' ו-ח', שהתבלבל ביני לבין תלמיד ממש מופרע. והזמין את אבא שלי לשיחה, ואחרי זה שאל אותי אם אבא שלי הרביץ לי או משהו כזה. אבל היה מורה טוב, גרוזיני כזה גדול עם זקן שחור ארוך. בגימנסיה, בחטיבת בינתיים. כאמור, כיתה ז וח'.

30. היה לך מערכת יחסים אישית יותר עם מורה? שיחות מחוץ למסגרת הלימודים וכד'? היכרות משפחתית כלשהי? לא ממש. או שלא זוכר.
אבל היתה מורה או גננת, לאחותי השניה א', שהיה לה קשר ממש אישי, והביאה אותה לבית שלה, ואני אספתי אותה משם.
אני גם התארחתי אצל המורה\גננת של אחותי הקטנה, וממנה למדתי שאפשר לעשות ביצה רוסית שאפשר להוסיף לביצה רוסית לא רק חרדל, אלא גם מיונז. יוצא ממש טעים
.

למעלה