על היומיום

Sigal H

New member
על היומיום

פה הייתה צריכה להיכתב הקדמה יפה ומעניינת אבל אין לי, אז אתם מוזמנים פשוט לענות על השאלון:

מה מקור הכאב שלך? (מחלה, פציעה, אחר... פרטו כמה שבא לכם)

הוא מוגבל לאיזור מסויים?

מה האופי שלו? (בא והולך, קבוע, משתנה, אחר...)

עד כמה מצבך הכללי (חוץ הכאב) מגביל אותך?

עד כמה הכאב הוא מגבלה בפני עצמה בחייך?

וכמובן – שתפו טיפים:

אם אתם יכולים, מה אתם עושים כדי "לעקוף" את מכשלת הכאב ולעשות את הדברים שחייבים?

יש כלים, אביזרים, פטנטים ושאר ירקות שמקלים עליכם את התפקוד היומיומי?

מה עוד עוזר לכם להתגבר (נפשית, גישתית וכו') על המגבלות, לתפקוד ככל האפשר ביומיום?

אם יהיו לנו מספיק טיפים - ראו הוזהרתם - נאסוף הכל למאמר מסודר כמו כאן.

חופן חיוכים והתמודדויות מוצלחות,
סיגל

תגובה לשאלותייך יקירתי

שלום סיגל השאלות האלו שרשמת מזכירים לי ביקורים אצל כל מיני אנשי רפואה שמנסים לשאול את השאלות האלו ע"מ ללמוד ולא כי באמת יש להם איזו תשובה או יכולת לטפל בכל מה שקשור בכאבים קבועים וביחוד בכאב פיירופטי.

אענה לך כפי שאני עונה לאנשי החלוק הלבן.

מה מקור הכאב שלך? מחלה

הוא מוגבל לאיזור מסויים? כן הוא בעיקר ברגליים אך מחליף כיוון לפי החשק שלו

מה האופי שלו? הופי נדיר של החלטה להציק ולהכאיב כל פעם בעוצמה אחרת ובאיזור אחר בדגש על הרגליים .... חושב שיפיל אותי חחחחחח

עד כמה מצבך הכללי: יחסית מה שאני חובה מצבי מדהים

עד כמה הכאב הוא מגבלה בפני עצמה בחייך? הוא לא מגבה בעשייה אלא לאחריה

אם אתם יכולים, מה אתם עושים כדי "לעקוף" את מכשלת הכאב ולעשות את הדברים שחייבים? עושה הכל עד שאין לי כוח כמו כל אדם בריא

יש כלים, אביזרים, פטנטים ושאר ירקות שמקלים עליכם את התפקוד היומיומי? הכלי העיקרי שלי הוא שאינני מוכן לוותר לא מכיר את המושג הזה, האביזר שהכי עוזר לי הוא הרכב החדש והמדהים שמסיע אותי ממקום למקום ירקות לא ממש מקלים עלי אבל מנה שוורמה טובה עושה את העבודה מצויין

מה עוד עוזר לכם להתגבר (נפשית, גישתית וכו') על המגבלות, לתפקוד ככל האפשר ביומיום? בצורת חיים של אדם החיי כמוני עם כאבים מטורפים ברגליים בכליות בעצבים שבידיים ועכשיו עם בואו של הקיץ גם הראש מפוצץ בכאבים נפשית אני תמיד בירידה למרות מה שאני עושה אך הגישה שלי אומרת כך. אני מציב לעצמי מטרות בחיים ומגדיר אותם בזמן שאני חייב להיות שם שזה יקרה כך הייתי עד היום שחיכיתי שהבת תסיים י"ב בהצלחה תתגייס ליחידה מובחרת ביותר והשלב הבא שרשמתי לי הוא שהיא תתחתן ןתלד כך שיש לי כאן עוד זמן לסבול בהנאה עד שדברים אלו יתגשמו.
הכי קל להרים ידיים ולהשבר,גם אם ישנה ירידה דרסטית במצב הנפשי או הגופני יש לכך פתרונות וזה בסדר לכל אחד מאיתנו למצא את הפתרון שטוב לו, כשספרתי לאחד הרופאים שלי שכאשר אני במצב רע אני פשוט מרדים את עצמי ליומיים וקם חדש תגובתו הייתה רק אתה יודע מה שבאמת מקל עלייך וטוב לך בייחוד שאתה לא מוותר על כלום בדרך.

מאחל לכם שתדעו ותצליחו להתמודד עם כל הבעיות והכאבים לפרק אותם מכאב אחד לכאבי משנה ולטפל בכל כאב שכזה לחוד קל יותר כך.

למעלה