פינה חדשה למשחקי יום חמישי

Yo-man

New member
פינה חדשה למשחקי יום חמישי

הרי אי אפשר להכניס את המשחקים לתחרות הפורום, אבל זה לא אומר שאי אפשר לתת איזה ניחוש קטן על הדרך.
אז הלילה ייפגשו בולטימור ופיטסבורג.
בולטימור קצת בשוק אחרי שאיבדו את ריי רייס וזכו בתמורה להמון פרסום שלילי, ורוב השיחות לקראת המשחק מתמקדות רק בקלטת הלוהטת של ריי והמעלית.
פיסבורג נראו על הפנים בטרום העונה (אבל ממש! גם הקבוצה הראשונה שלהם!) ובשבוע הראשון הם אמנם התקשו, אבל ניצחו את קליבלנד, שבעצמה לא נראית הכי טוב - בהארכה.
מצד שני פיטסבורג לפחות הצליחו לשים 30 נקודות על הלוח, אז כנראה יש להם משחק התקפה.
2 הקבוצות נודעות בהגנות שלהן. בולטימור התחימו אחרי הסופרבול את פלאקו לחוזה משוגע שלא הצדיק את עצמו בשנה שעברה, וכנראה לעולם לא צדיק את עצמו...

"מי תנצח" זו שאלה פשוטה מידי (וקשה בכל מקרה). אז נרחיב את השאלה למי תנצח ובאיזה הפרש?
האפשרויות הן:
1. שיוויון (אחרי הארכה)
2. פיטסבורג, ב-3 נקודות או פחות
3. בולטימור, ב-3 נקודות או פחות
4. פיטסבורג 4-7
5. בולטימור 4-7
6. פיטסבורג 8-14
7. בולטימור 8-14
8. פיטסבורג - מעל 15 הפרש
9. בולטימור - מעל 15 הפרש

תשתמשו במיספור, להקל עלי את הסטטיסטיקה.
אה, עוד משהו: איך אתם רואים את המשחק -
מישהו רואה בלייב?
מחר על הבוקר?
מתישהו בסוף השבוע?
את מי זה מעניין?

Yo-man

New member
לדעתי - 6

יש סיכוי למשחק צמוד כי בולטימור ישחקו עם המון רגשות כדי לנקות את שם הקבוצה ולצאת מהשבוע הזה לפחות עם ניצחון, אבל אני חושב שפיטסבורג הרבה יותר מוכשרים, וברבע האחרון יברחו לבולטימור.

Shachar Manor

New member
5

אצפה כנראה מחר בצהריים- אני אשכרה מצפה מפלאקו להפציץ ומלבון בל לתת 5 נקודות פנטזי.

avishaiam

New member
פיטסבורג מעל 15.

התבססו יותר מדי על רייס,
אני מניח שגם שאר הסגל שונא את פלאקו שלוקח רבע מתקרת השכר,
אני לא צופה מקבוצה שנותנת לשחקן אחד את רוב הכסף במשחק כזה קבוצתי להביא עונות טובות, רק בגלל הקנאה בין השחקנים.
&nbsp
המשחק מעניין אותי, אבל ספק אם אקום ב3 לצפות בו, ועוד פחות סיכוי לצפות בו כשאני עסוק ביום שישי בהכנות לקראת שבת קודש פרשת כי תבוא :)
אי אפשר לסיים בלי דבר תורה לשבת...

avishaiam

New member
צדקתי.

רק הפוך,
כי לא שיערתי בנפשי שהשופטים יקשיבו לגודל וימכרו את המשחק

y63

New member
אופציה 4 - פיטסבורג 4-7

כמעט תמיד רואה את משחקי חמישי דבר ראשון כשקם בשישי (כדי להימנע מספוילרים באינטרנט).
רואה בלייב רק אם משחק מעניין במיוחד או סתם אם לא אכפת לי להישאר ער (לא מסובך, סתם חבל לפעמים בשביל משחק אחד).

IlanM 83

New member
7

אני חושב שבולטימור ילחמו, בטח הכניסו להם פסיכולוגיה ומוטיבציה אחרי סיפור המעלית... וההפסד בשבוע שעבר.
לא חושב שפלאקו יקלקל הלילה.
אני אתחיל לראות בסטרימיניג...

Yo-man

New member
מתוך 6 שניחשו - רק 2 הלכו עם בולטימור

אבל גם הם לא צפו כזו התרסקות של פיטסבורג.
נצטרך יותרמשתתפים כדי שנוכל להחשיב את הניחושים האלה "חוכמת המונים".
נתראה ביום רביעי הבא עם פינת חמישי חדשה.

avishaiam

New member
אני לא אוהב להתלונן על שופטים

במיוחד כי אני אחד כזה,
אבל עדיין, כמו שכתבתי לפני כן, להגנה נמאס לנסות אחרי כמה עבירות שלא היו.

למעלה