איזה לק נלבש בסופ"ש?

sigaliot

New member
CHIC- Nauguhty

זה האדום המועדף עלי מכל האדומים בעולם!
הלק היחידי שסיימתי בקבוק וקניתי נוסף.
לדעתי זה האדום המושלם!
בצילום יצא טיפה בהיר, אבל במציאות הוא יותר כהה ועמוק, דמיינו צבע של דם

הפורמולה מצויינת, מריחה נוחה וקלה וצריך רק שתי שכבות לכיסוי מושלם.

iefrat

New member
אכן גוון מושלם, מה מספרו? יש לי הרושם

שאני בחרתי לו את השם בתחרות שהייתה בזמנו :)

trilliane

Well-known member
מנהל
מניקור אולימפי (מניקור בהשראת האולימפיאדה)

כדי לא להעדיף לק אחד על אחר החלטתי להצטלם עם לק נוסף של אורלי שקניתי היום, Wild WIsteria שבתמונה יצא כמובן כחול למדי אף שהוא סגול לחלוטין (ודי מאוזן, לא נוטה לכחול באופן מיוחד). הלקים האחרים יצאו די נאמנים למציאות מבחינת הצבע, אז לא רציתי להתחיל לשחק עם הצבעים רק עבורו.

מלמעלה למטה:
אגודל: Life 268 בפעם הראשונה והאחרונה (באמצע המריחה הלק התרסק על הרצפה... פעם ראשונה שנופל לי לק וגם נשבר)
אצבע: ORLY Dazzle
אמה: CHIC METALIX CITRINE GOLD 904
קמיצה: ORLY Solid Gold (במקור גימור מטאלי)
זרת: ORLY Glam Rock (כנ"ל)
על כולם מרחתי לראשונה את המייבש של פושה. עשה את מלאכתו נאמנה, אין לי בינתיים תובנות מיוחדות לכאן או לכאן.

למעט לייף, שאר הלקים אטומים למדי ואפשר להסתפק בשכבה אחת כדי לסגור עניין, אם כי בחלק מהמקרים מרחתי שנייה מסיבות של אחידות או פספוס קל. למרבה האירוניה, דווקא לייף, הכהה בחבורה, הצריך שלוש שכבות (ביד שמאל) לאטימות מלאה. בימין כבר דאגתי למרוח את השנייה עבה במיוחד.

הלקים האלה של אורלי ממש מהנים למריחה, במיוחד המאטים המטאליים שמתייבשים בצ'יק (אבל עוד אפשר להספיק לתקן ממש בקטנה). הבעיה היא שגם הצ'יפ מגיע בצ'יק... בלי שום שכבת הגנה הם מחזיקים עליי יממה גג.

תכננתי להשתמש בזהב של שיק רק כבסיס ל-ORLY Glitz & Glamour שהוא כולו מיני-נצנצים זהובים (אבל זהב חם, ממש רותח
) אבל דווקא מצא חן בעיניי הגוון כמו שהוא, השתלב יפה עם הכסף (יש להם ממש אותו מרקם) והגעתי למסקנה שאם אחמם אותו הוא יהפוך לדומה מדי ל-Solid Gold ואנחנו לא רוצים שזה יקרה חלילה, כן?
לפיכך סיכמתי עם עצמי שאמרח אותו אם וכאשר אחד מספורטאינו יזכה בזהב
(עוד חזון למועד).

noash5

New member
אוהבת את המניקורים שלך!

כל הכבוד על ההשקעה, המחשבה וההתאמה לקראת אירוע כלשהו!
האורלי שלך מהממים אחד אחד

מקווה שהסתדרת עם כל הבלאגן של הלק המפוצץ..

Nakuro

New member
Orly- Star Spangled

לק מהמם, לא הצלחתי לתפוס כמה הוא יפה, במקור הוא אדום- יין כזה עם מלא נוצצים!

poynter

New member
אחד המוצלחים!

אני לא חובבת אדומים ואת שלי העברתי לחברה שפשוט חרשה את האמאמא שלו

trilliane

Well-known member
מנהל
בהחלט מקסים! הם צריכים להוציא כאלה בעוד צבעים

אדום זה לא בשבילי (וגם את הירוקים לא אהבתי קניתי את הסגול והזהב אבל הם קצת שונים, כי הם בתוך לק שקוף ולא בתוך ג'ל בצבע של הנצנצים).

Nakuro

New member
מה יש לכל הפורום מלק אדום

רק אני אוהבת? (במיוחד אדום זהור
)

יש לי מלא לקים נוצצים בצורה דומה משלל חברות וצבעים, לא קשה למצא :)

trilliane

Well-known member
מנהל
מה פתאום רק את! המון בנות כאן אוהבות אדום

נדמה לי שדווקא אלה שלא במיעוט.
ואכן יש הרבה לקים עם נצנצים, אבל לא כולם מוצלחים במיוחד. ברבים מהם הנצנצים דלילים מדי, למשל, או לא נוחים למריחה וכו'. אורלי בינתיים לא אכזבה אותי בנושא.

למעלה