לפני שאני מחליפה: China Glaze Unpredictable
כבר
כתבתי עליו קצת בשרשור התחדשויות. מרחתי בשלישי בערב והוא החזיק יום יפה, אח"כ כבר התחילה השחיקה המוכרת בקצוות וכרגע יש לי גם לא מעט קילופונים. היתרון בלק מטאלי בוהק למדיי ולא כהה מדיי הוא שהם לא בולטים לעין (אלא אם מסתכלים ממש מקרוב, ורוב האנשים לא). אז אותי זה מעצבן, אבל נראה סבבה למתבונן.
לקים נחלקים לשני סוגים עיקריים:
אלה שנראים פנטסטי על הציפורניים אבל מצטלמים ככה-ככה, ואז מתסכל שאי אפשר לחלוק כהלכה את ההוד וההדר בפורום;
אלה שמצטלמים פנטסטי, טוב בהרבה מכפי שהם נראים על הציפורן, ואז מתסכל שאחרי התמונות המהממות בבלוגים הם נראים על הציפורן חמוד מאוד (במקרה הטוב), אבל לא מצליחים לשחזר את אותו "וואוו" מטורף שהביא לרכישתם...
והקבוצה השלישית של אלה שאשכרה מצטלמים בדיוק כמו שהם, אבל זה קורה לי רק לעתים נדירות...
(אולי צריך להאשים את המצלמה של הגלקסי, אם כי לדעתי היא מוציאה תוצאות יפות; הארנבון שלי יוצא פוטוגני לאללה
).
מכיוון שמדובר בלק דואוכרומי ירוק זית>>תכלת, העובדה שלמצלמה יש נטייה תמידית למשוך לכחול עושה חסד עם התמונות... כדי לא לטעת בכן תקוות שווא עשיתי כמיטב יכולתי "לקלקל" אותן (בתכנה גרפית) כדי להתאימן למציאות. אבל לפני שאני מקלקלת את החגיגה, אתחיל מהתמונה הטובה (שלא היה לי לב לקלקל). היא צולמה בחוץ באור טבעי אבל לא בשמש ישירה ויצאה ממוקדת וייצוגית, קל לראות בה את מרקם הלק ואת משיחות המברשת. לו רק הגוון היה נראה כך כל הזמן, הייתי מאושרת...