איזה לק נלבש לסופ"ש

Plushable

New member
מניקור לכבוד הופעה

אתמול היתה הופעה ללהקה של חבר שלי, והחלטתי לפרגן במניקור מגניב :)
מחר אעלה פוסט מפורט עם יותר תמונות, אבל בנתים מוזמנות להציץ.
ואם גם אתן במצברוח מפרגן, פרגנו להם בלייק בפייסבוק :)
https://www.facebook.com/Walkways

שיהיה סופ"ש מעולה!

trilliane

Well-known member
מנהל
משקיענית! מה אמרו החברים?

ואיך עשית את האותיות? (מדבקות?)

Plushable

New member
התלהבו :)

את האותיות עשיתי בשיטת nail wrap, מרחקתי שכבת לק על ניילון. כשהתייבש, הורדתי אותו וגזרתי עם מספריים קטנות :)
קצת עבודת נמלים אבל שווה את התוצאה :)

trilliane

Well-known member
מנהל
לפני שאני מחליפה: China Glaze Unpredictable

כבר כתבתי עליו קצת בשרשור התחדשויות. מרחתי בשלישי בערב והוא החזיק יום יפה, אח"כ כבר התחילה השחיקה המוכרת בקצוות וכרגע יש לי גם לא מעט קילופונים. היתרון בלק מטאלי בוהק למדיי ולא כהה מדיי הוא שהם לא בולטים לעין (אלא אם מסתכלים ממש מקרוב, ורוב האנשים לא). אז אותי זה מעצבן, אבל נראה סבבה למתבונן.

לקים נחלקים לשני סוגים עיקריים:
אלה שנראים פנטסטי על הציפורניים אבל מצטלמים ככה-ככה, ואז מתסכל שאי אפשר לחלוק כהלכה את ההוד וההדר בפורום;
אלה שמצטלמים פנטסטי, טוב בהרבה מכפי שהם נראים על הציפורן, ואז מתסכל שאחרי התמונות המהממות בבלוגים הם נראים על הציפורן חמוד מאוד (במקרה הטוב), אבל לא מצליחים לשחזר את אותו "וואוו" מטורף שהביא לרכישתם...

והקבוצה השלישית של אלה שאשכרה מצטלמים בדיוק כמו שהם, אבל זה קורה לי רק לעתים נדירות...
(אולי צריך להאשים את המצלמה של הגלקסי, אם כי לדעתי היא מוציאה תוצאות יפות; הארנבון שלי יוצא פוטוגני לאללה
).

מכיוון שמדובר בלק דואוכרומי ירוק זית>>תכלת, העובדה שלמצלמה יש נטייה תמידית למשוך לכחול עושה חסד עם התמונות... כדי לא לטעת בכן תקוות שווא עשיתי כמיטב יכולתי "לקלקל" אותן (בתכנה גרפית) כדי להתאימן למציאות. אבל לפני שאני מקלקלת את החגיגה, אתחיל מהתמונה הטובה (שלא היה לי לב לקלקל). היא צולמה בחוץ באור טבעי אבל לא בשמש ישירה ויצאה ממוקדת וייצוגית, קל לראות בה את מרקם הלק ואת משיחות המברשת. לו רק הגוון היה נראה כך כל הזמן, הייתי מאושרת...

trilliane

Well-known member
מנהל
בפועל הגוון שאני רואה בתאורה הביתית שלי

רוב הזמן (בזווית הטבעית שבה ציפורניי לנגד עיניי) הוא ירוק זית, פחות או יותר כזה. התמונה קצת מטושטשת אבל הגוון שלה היה הכי דומה, ועוד הורדתי קצת את הרוויה והסטתי את הצבעים מכחול לצהוב.
אבל שמתי לב שבתאורות אחרות זה קצת שונה (לרוב לטובה). אולי אני צריכה לעבור דירה...

לא שיש לי משהו נגד ירוק זית מטאלי (להפך) אבל זה אמור להיות לק דואכרומי ורוב הזמן קשה לי לחוש בכך.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל כשמאלצים את הזוויות, הדואכרומיות מגניבה!

חבל שהיא לא בולטת יותר באופן טבעי, אבל אני מסתפקת במה שיש. בסה"כ גוונים מוצלחים ולק נחמד ביותר, אני לא מתחרטת על הרכישה ואין לי ספק שעוד נשוב וניפגש בקרוב...
(אולי אשלב אותו עם Just Spotted the Lizard של OPI, נראה מה ואיך).

trilliane

Well-known member
מנהל
לכי על זה!

ליזרד לק הרבה יותר חם; הוא זהב>>ירוק (בבקבוק גם מעט כחול, על הציפורניים שלי כבר לא רואים זאת) אז Unpredictable בעצם ממשיך את הסקאלה מירוק לתכלת, אבל האפקט הדואוכרומי שלו חלש יותר, לפחות לתחושתי (וחבל).

אגב, אירוני בעיניי שצ'יינה גלייז בחרו לקרוא לגוון המקביל (לליזרד) שלהם Rare & Radiant בהתחשב בכך שמדובר בחיקוי המי-יודע-כמה של Peridot של שאנל הייתי אומרת ש"נדיר" הוא לא בדיוק התיאור המתבקש כאן...
גם Unpredictable, כשמו לא הוא – צפוי להפליא ולא מפתיע בכלל...

Plushable

New member
יש לי את הדיופ של הליזרד

מחברת CATRICE, חשבתי לתת לזה נסיון אבל אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו :(
שמתי אותו פעם אחת, על ציפורניים יחסית ארוכות, ולא ממש אהבתי איך שהוא נראה.
הוא דיופ די זהה, כמו של כל החברות שהוציא את הלק הזה, אז זה לא שאני חושבת שהלק המקורי ימצא חן בעיני יותר..
אבל אני אתן לזה עוד צ'אנס.
אני פשוט לא ממש מתה על הגוון הירוק-זהוב הזה, אבל עם חותמת מעל וציפורניים קצרות יותר יש לזה סיכוי להתחבב עלי יותר...
דווקא הירוק-כחול שהקראת קודם הרבה יותר יפה בעיני :)

trilliane

Well-known member
מנהל
נסי אותו עם גימור מט

מניסיוני הוא מסיט קצת את הגוון מזהב חם לכיוון ירוק יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
החלפתי ל-Color Club wild at heart

עוד אין תמונה כי אין לי איך לצלם כרגע. חשבתי שאצא ובסוף מרוב עייפות נשארתי בבית, אבל עצבנו אותי הקילופונים (אף שאין לי ספק שאיש לא היה מבחין בהם) וגם התחשק לי לגוון.

זה לק שאמור להיות הולוגרפי וראיתי תמונות ברשת והוא נראה נהדר, אבל על הציפורניים שלי הוא סתם עוד סגול נחמד. גוון סבבה, מרקם לא רע אם כי קצת מעיק למריחה (אם יש בטעות יותר מדי חומר על המברשת קשה ליצור אחידות כי כל משיחה משאירה מין קווים כהים יותר שתוחמים אותה בקצוות, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת) אבל בקטנה.

נותן אטימות מלאה בשכבה ראשונה, אבל כדי לתת יותר עומק ומכיוון שלא חשתי באפקט ההולוגרפי מרחתי שנייה. ומייבש שהוסיף עוד ברק. כלום לא עזר! בדקתי בתאורה ביתית לבנה, צהובה, בזוויות שונות – אין אפילו שמצוץ של ברק הולוגרפי.
חשדתי שכך יהיה כשראיתי שהבקבוק נראה סתמי; יש לי כבר שני הולוגרפיים של פופה וגם Reclaim של Nubar ובכולם ראיתי את האפקט עוד בבקבוק וכאן כלום, לא בבקבוק ולא על הציפורניים. האם ייתכן שהוא מזויף?
(הזמנתי מאיביי, מהמוכר Beautyzone2007).

אחכה למחר לראות איך הוא בשמש, אבל לא נראה לי שזה ישנה הרבה; אני בלאו הכי כמעט לא בשמש. ייתכן שהוא עוד לק שמצטלם נהדר ואם אצלם אותו פתאום האפקט יצוץ, אבל מה זה משנה אם רואים אותו רק בתמונות?

ענבל30

New member
גם בשמש האפקט ההולוגרפי שלו מתון

זה לק שאני מאוד אוהבת, אבל בעיקר בגלל צבע הבסיס שלו, סגול עמוק מקסים. האפקט ההולוגרפי שלו די מתון ונראה רק בזויות מסויימות בשמש. הנה סווטץ' ישן שלי, להתרשמות.

למעלה