(nails inc Pudding Lane (sprinkles collection
ראיתי אצל הפולישהוליקית, חרחרתי, ריירתי, חיפשתי באיביי (אין, זה בריטי; גם בזה של UK כמעט לא מצאתי), מצאתי ב-Beauty Bay והתקררתי (המחיר צינן את התלהבותי
) אבל לבסוף נכנעתי למבצעי יום שישי השחור (הוא עדיין לא היה זול, אבל 20% הנחה זו נחמה פורתא) ופינקתי את עצמי
. אתמול הוא הגיע ומיהרתי לדגום אותו.
היא כתבה ששתי שכבות הספיקו לה, אבל הלק הבסיסי שלו דווקא לא אטום במיוחד אז אין לי מושג איך היא עשתה זאת (אולי בשכבות עבות במיוחד). בניסיון הראשון שלי על אגודל יד שמאל נדרשו שלוש כדי להגיע לאטימות מספקת וגם אז לא באחידות מלאה (אבל כבר בקושי שמים לב אז לא מרחתי רביעית).
למדתי מהניסיון ועל יתר הציפורניים מרחתי כבסיס לק תכלת קרמי שקיבלתי מחברה –
Gina Tricot Beauty 52 Azure Blue. שלי ב
בקבוק מיני (5 מ"ל) ואולי בגלל זה חשבתי שזה סתם לק מדבקה אלמוני, הופתעתי למצוא לו תוצאות בגוגל (במציאות הוא תכלת קצת יותר בהיר ופחות "קר"). למעשה לא חשבתי שאשתמש בו בכלל כי זה לא ממש הצבע שלי... אבל הנה, מצאתי לו שימוש הולם.
עליו כבר יכולתי להסתפק בשכבה אחת של Pudding Lane, חיסכון של שכבה שחוסך זמן מריחה וייבוש וגם שכבות של לק יקר... והעיקר: התוצאה הסופית זהה לחלוטין! אמנם ג'ינה תכלת כהה יותר, אבל בקטנה, וההבדל לא נראה בעין.
לגימור מרחתי essie Matte about you כי אני אוהבת פסטלים בגימור מט וזה גם הרבה יותר מגניב! משתלב לי הרבה יותר בחגיגה האינפנטילית ובתחושת הסוכריות על העוגה.
-------------------------------------------------------------------------
זו הייתה הזדמנות ראשונה להשתמש במתקן "נייל פרפקט" שקניתי ב-50 ש"ח באחד ממבצעי הקופונים (שחוזר לא מעט בחודשים האחרונים).
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Offer/80713aa6-a9b6-404f-a82b-a4fd108a360c
מסקנות:
1. המתקן נחמד, מצאתי את המגרעות בדסקה שמתאימות לציפורניים שלי, אבל בסופו של דבר עדיין נאלצתי לנקות בצדדים כי הלק (הבסיסי) שמרחתי נוזלי יחסית והוא פשוט נזל מסביב (בפרט אחרי שהוצאתי את האצבע). אני חושבת שזה יעבוד טוב יותר עם לק סמיך ו/או במריחת שכבות דקות. בסה"כ צעצוע נחמד אך ממש לא הכרחי.
2. ה"כיסא" הקטן לבקבוק לק ממש חמוד ולמעשה הוא הסיבה העיקרית שקניתי את הערכה...
אני יודעת שלשלם 50 ש"ח על חתיכת פלסטיק כזו זה די פסיכי, אז התירוץ שלי הוא שהוא הגיע עם מתקן כזה לציפורנים...
אבל זה לא רע, כי זה משכיב את הבקבוק בזווית נוחה ו"מעגן" אותו, וזה נוח במיוחד במקרה של בקבוק שכבר חצי ריק ואז צריך שתי ידיים כדי להטות אותו בכל פעם וכאן מספיקה רק יד אחת (נו טוב, השנייה במתקן כמובן!
).
3. המדבקות שמגיעות מיותרות למדי... אם תסתכלו בסרטון, יש שם כמה דפי מדבקות כאלה, אני קיבלתי שלושה. הבטיחו 200 מדבקות, זה נראה ממש מעט אז ספרתי (לפי שורות, לא אחת אחת...) ואכן יש כמאתיים. אבל רובן קטנטנות ולא מלהיבות כלל, והן גם לא מדבקות הדפס שטוחות שמגרדים לציפורן (כמו לטרסט) או שמדביקים עם מים, אלא פשוט מדבקות רגילות ויש להן נפח... אני בספק אם הן יחזיקו לי בכלל על הציפורן (להערכתי גם עם שכבה של מייבש מעל העסק יתגרד / יתקלף לי תיק-תק). אבל לא ממש אכפת לי, לא קניתי את הערכה עבור המדבקות.