איזה לק נלבש לסופ"ש

trilliane

Well-known member
מנהל
(nails inc Pudding Lane (sprinkles collection

ראיתי אצל הפולישהוליקית, חרחרתי, ריירתי, חיפשתי באיביי (אין, זה בריטי; גם בזה של UK כמעט לא מצאתי), מצאתי ב-Beauty Bay והתקררתי (המחיר צינן את התלהבותי
) אבל לבסוף נכנעתי למבצעי יום שישי השחור (הוא עדיין לא היה זול, אבל 20% הנחה זו נחמה פורתא) ופינקתי את עצמי
. אתמול הוא הגיע ומיהרתי לדגום אותו.

היא כתבה ששתי שכבות הספיקו לה, אבל הלק הבסיסי שלו דווקא לא אטום במיוחד אז אין לי מושג איך היא עשתה זאת (אולי בשכבות עבות במיוחד). בניסיון הראשון שלי על אגודל יד שמאל נדרשו שלוש כדי להגיע לאטימות מספקת וגם אז לא באחידות מלאה (אבל כבר בקושי שמים לב אז לא מרחתי רביעית).

למדתי מהניסיון ועל יתר הציפורניים מרחתי כבסיס לק תכלת קרמי שקיבלתי מחברה – Gina Tricot Beauty 52 Azure Blue. שלי בבקבוק מיני (5 מ"ל) ואולי בגלל זה חשבתי שזה סתם לק מדבקה אלמוני, הופתעתי למצוא לו תוצאות בגוגל (במציאות הוא תכלת קצת יותר בהיר ופחות "קר"). למעשה לא חשבתי שאשתמש בו בכלל כי זה לא ממש הצבע שלי... אבל הנה, מצאתי לו שימוש הולם.

עליו כבר יכולתי להסתפק בשכבה אחת של Pudding Lane, חיסכון של שכבה שחוסך זמן מריחה וייבוש וגם שכבות של לק יקר... והעיקר: התוצאה הסופית זהה לחלוטין! אמנם ג'ינה תכלת כהה יותר, אבל בקטנה, וההבדל לא נראה בעין.

לגימור מרחתי essie Matte about you כי אני אוהבת פסטלים בגימור מט וזה גם הרבה יותר מגניב! משתלב לי הרבה יותר בחגיגה האינפנטילית ובתחושת הסוכריות על העוגה.

-------------------------------------------------------------------------

זו הייתה הזדמנות ראשונה להשתמש במתקן "נייל פרפקט" שקניתי ב-50 ש"ח באחד ממבצעי הקופונים (שחוזר לא מעט בחודשים האחרונים).
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Offer/80713aa6-a9b6-404f-a82b-a4fd108a360c
מסקנות:
1. המתקן נחמד, מצאתי את המגרעות בדסקה שמתאימות לציפורניים שלי, אבל בסופו של דבר עדיין נאלצתי לנקות בצדדים כי הלק (הבסיסי) שמרחתי נוזלי יחסית והוא פשוט נזל מסביב (בפרט אחרי שהוצאתי את האצבע). אני חושבת שזה יעבוד טוב יותר עם לק סמיך ו/או במריחת שכבות דקות. בסה"כ צעצוע נחמד אך ממש לא הכרחי.

2. ה"כיסא" הקטן לבקבוק לק ממש חמוד ולמעשה הוא הסיבה העיקרית שקניתי את הערכה...
אני יודעת שלשלם 50 ש"ח על חתיכת פלסטיק כזו זה די פסיכי, אז התירוץ שלי הוא שהוא הגיע עם מתקן כזה לציפורנים...
אבל זה לא רע, כי זה משכיב את הבקבוק בזווית נוחה ו"מעגן" אותו, וזה נוח במיוחד במקרה של בקבוק שכבר חצי ריק ואז צריך שתי ידיים כדי להטות אותו בכל פעם וכאן מספיקה רק יד אחת (נו טוב, השנייה במתקן כמובן!
).

3. המדבקות שמגיעות מיותרות למדי... אם תסתכלו בסרטון, יש שם כמה דפי מדבקות כאלה, אני קיבלתי שלושה. הבטיחו 200 מדבקות, זה נראה ממש מעט אז ספרתי (לפי שורות, לא אחת אחת...) ואכן יש כמאתיים. אבל רובן קטנטנות ולא מלהיבות כלל, והן גם לא מדבקות הדפס שטוחות שמגרדים לציפורן (כמו לטרסט) או שמדביקים עם מים, אלא פשוט מדבקות רגילות ויש להן נפח... אני בספק אם הן יחזיקו לי בכלל על הציפורן (להערכתי גם עם שכבה של מייבש מעל העסק יתגרד / יתקלף לי תיק-תק). אבל לא ממש אכפת לי, לא קניתי את הערכה עבור המדבקות.

denush

New member
יצא ממש חמוד!

ראיתי גם את הלקים האלה אצל כל מני בלוגריות, והם ממש יפים, אבל אני עדיין מתלבטת אם אני באמת אלך איתם.
בכל אופן - נראה מהמם עלייך!
שמחה שהמתקן לטעמך :)

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לשתיכן!

אתמול חישבתי וקלטתי שהוא עלה לי 50 ש"ח...
(כן, אחרי הנחה של 20%...) אז כדאי מאוד שהוא יהיה מגניב במחיר הזה!

ובדיוק כשבאתי לשבח את עמידותו (אחרי יממה שבה הקצוות לא נשחקו לי אפילו טיפה!) הוא התחיל להתקלף לי... אולי אחרי שהדחתי כלים (בכפפות... ועדיין). מילא
. אשאיר אותו לעוד יומיים ככה כי אני רוצה שאנשים יראו אותו; מכיוון שהוא כ"כ "מקושקש" וזה תופס ת'עין, הקילופים לא כ"כ בולטים.

הוא ממש יפה,

אני מתה על הסטייל הזה, גם אני ממש רוצה להזמין בסגנון שלו, אבל לי כואב להפרד מ 50 שקלים עבור לק.

תתחדשי!

trilliane

Well-known member
מנהל
לכולכן! לצערי הוא התקלף בטירוף

ונאלצתי להסיר אותו כבר אתמול...

והלק שמרחתי כבסיס השאיר לי ציפורניים תכולות קלות
זה עונשי על כך שהתעצלתי למרוח בסיס שקוף תחתיו.

כלום

הציפורניים שלי הגיעו לשפל חדש, אני כבר כמה ימים רק עם מחזק, תכלס לא רואה שיפור
ובינתיים גם גזרתי די קצוץ שינסו לצמוח טוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תאמרי נואש!

אני קוצצת לאחרונה, ועדיין התפצלה לי הציפורן באמה הימנית אפילו במצבה הקצר... (ואחרי יותר משבוע בלי שום לק!). לרגע השליתי את עצמי שזה קורה רק כשאני מגדלת.
לא משנה כמה מוצרים מטפחים אני מורחת, כלום לא עוזר. אז שייפתי אותה עם באפר ומרחתי עליה לק וזהו, לא רואים... ולמען האמת הציפורניים מתקלפות לי (מקצה הפיצול) הרבה יותר דווקא כשאני בלי כלום. כשאני עם לק זה בד"כ לא קורה.

תודה!

כן, אין לי ספק שיהיה בסדר, פשוט הידיים שלי נראות לי קצת אנמיות וגם הן כל כך קצרות, זה מרגיש לי ערום..

אבל נראה לי שהגמילה כן עוזרת איכשהו.

דינדש

New member
נייל ארט שבועי חדש ^^

אז השבוע הלכתי על ניסיון ליצור ניילארט הלו קיטי...
אמנם לא יצא קופי קיטי, אבל עדיין חמוד לדעתי.

תיהנו!!

למעלה