איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע!

Bonushkie

New member
גרדיאנט כפול!

ראיתי תמונה של משהו כזה באינטרנט אי שם שהתחלתי להתעניין בלקים וכו' אבל אף פעם לא עשיתי את זה כי בהתחלה הייתי גרועה בזה ואז הורדתי את הבניה והציפורניים היו מכוערות...

קיצר החלטתי לנסות את זה ואהבתי את התוצאה(הרבה יותר יפה במציאות, מצלמה של אייפון זה תחת) אבל כשאני סוף סוף אסיים להיפתר מהנזק של הבניה ואגדל את הציפורניים לאורך והצורה שאני רוצה זה יראה ממש מגניב. רק חבל שלא זכרתי לשים דבק או משהו סביב הציפורניים כי אם גרדיאנט אחד עושה בלאגן גדול אז אחד על השני זה בלאגן כפול... גם לנקות אדום ושחור זה סיפור מהתחת.

הלבן של סאלי האנסן, שחור של nails inc(black taxi) ואדום RUSSIAN ROULETTE של אסי שדווקא יש לו פורמולה מעולה(אני יודעת שאסי הרבה פעמים יש להם נפילות אבל הלק הזה ממש טוב אפילו שאני בד"כ לא בקטע של אדומים יותר מדי)

וואי מגניב ממש

סחתיין
מהפעם היחידה שהספקתי לעשות גרדיאנט - אני לא יודעת אם הייתי מצליחה לעשות את זה

Bonushkie

New member
זה קצת קוץ בתחת אבל לא יותר מדי קשה.

הגרדיאנט עצמו לא לקח הרבה זמן, זה יותר הדבק. בגרדיאנט פשוט צריך ללחוץ עם הספוג הרבה, לתת לזה להתייבש קצת ולעשות שוב. בד"כ לוקח כמה פעמים שחוזרים על זה כדי שיצא כמו שצריך והצבע יהיה אטום. לא יצא לי מושלם לגמרי ובאמת זה הרבה יותר קשה לעשות גרדיאנט עם צבעים כל כך שונים(צבעים יחסית דומים בד"כ משתלבים יותר בקלות), אבל בגלל שזה פסים זה מטשטש קצת.

סביר להניח שאני אוריד את זה תוך כמה ימים כי ביום ראשון\שני מגיע לי משלוח לקים מארה"ב(רק שהכל יגיע, הנייל אנבי מתעכב במשלוח :\) ואני בטוח ארצה לנסות אותם ולנצל את כל ההולוגרפיים האלה לפני שכבר לא יהיה שמש.

גרדיאנט ראשון+BM-424

האמת שיצא הרבה יותר מוצלח משחשבתי ובגלל זה גם לא השקעתי בלחכות מספיק בין שכבה לשכבה.
אני אעשה את העיצוב הזה שוב בוודאות ובפעם הבאה עם סבלנות.

2 הולגורפיים של פופה:31, 33 ו 38 שמרחתי בהתחלה פשוט 3 פסים על הציפורן ואח"כ עם ספוג שמרחתי עליו את שלושת הצבעים עברתי על הציפורן כדי ליצור את מראה הגרדיאנט (פה השלב העיקרי שפישלתי בהמתנה שהלק יתייבש ובגלל זה בחלק מהציפורניים הספוג פשוט עשה לי חורים)
מעל החתמתי עם דיסקית BM-424 אבל עד שהבנתי איך למקם את הציפורן הייתי צריכה למחוק כמה ציפורניים (מזל שמרחתי טופ לפני ההחתמה) אז חלק נשארו קצת מוכתמות..

חייבת להגיד לגבי השיטה של לעבור עם הספוג מעל שני הצבעים שהיא ממש מוצלחת וקלה וזו הפעם הראשונה שיצא לי גרדיאנט אחרי הרבה נסיונות בשיטה הרגילה שלא הצליחו לי.

סה"כ אני קוראת לזה עשיה לצורך למידה
בפעם הבאה יצא יותר יפה.

yaelsn

New member
מגניב!

כשעוד לא ממש ידעתי לעשות גרדיאנטים כמו שצריך ניסיתי לעשות גרדיאנט הולוגרפי עם הלקים של פופה ונכשלתי כישלון חרוץ

השיטה שלך נשמעת כמו רעיון ממש טוב! אולי אנסה את זה שוב בקיץ

denush

New member
Catrice - Genius in a Bottle

עוד לק מולטיכרומי מהמם :)
ואני מוכרחה להגיד, שזה ממש כיף לנסות את כל הלקים היפים האלה שאלוהים יודע למה לא הגעתי אליהם עד עכשיו.

http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/11/multichrome-november-catrice-genius-in.html

בתור חובבת מולטי דאו כרומיים למיניהם

באמת לא ברור איך עוד לא הגעת אליהם עד כה

ובנימה חביבה זו
רררררררררר

yaelsn

New member
עיצוב משופם לmovember

הבסיס הוא אנג'לינה המהמם של ג'ייד (3 שכבות) וההחתמה עם דסקית 402 מהסט החדש של באנדל מאנסטר, ולק שחור של וואו
הטבעת מforever21 והיא עלתה לי 13.90 בלבד!

למעלה