איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש

denush

New member
איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש

שיהיה לכולן סופ"ש מדהים ומהנה!
במיוחד לכל אלו שחוזרות ללימודים ביום ראשון... תנצלו כל רגע של חופש!!!!!1

MyRun

New member
Kiko river green

מקולקציית Sun pearl.
התמונה לא ממחישה את היופי שלו, והוא באמת מדהים בשמש
למרות שחייבת קצת לקצר כבר.
נמרח אחרי ניסיון כושל לנייל ארט ממדריך ביוטיוב. למה להן תמיד הולך כזה בקלות?!

denush

New member
איזה יופי שהציפורניים גדלו לך לאורך כזה!!

מה הסוד שלך?!?! תגלי לנו!!! :)
והלק מהמם!!!

MyRun

New member
תודה!

באמת ארכו לי ממש ממש... הזוי!
לא יודעת מה ספציפית גרם להן להיות בריאות יותר ולהפסיק להתפצל, אבל נראה לי שזה שילוב של כמה דברים-

- לתת לציפורניים יום "מנוחה" אחד לפחות בין מניקור למניקור
- שיוף נכון... פעם הייתי משייפת את הציפורניים גם מלמטה למעלה כדי להפטר מהשאריות האלו שנשארות אחרי שיוף. מיותר לציין שהציפורניים התפצלו בלי הפסקה...
- הפסקתי להשתמש בפצירות קרטון הנוראיות של ביוטיקר. על הפנים... אני משתמשת בפצירות ממתכת
- לק בסיס מוצלח :)
- בסוף השיוף לעבור על הקצוות ועל הצדדים של הציפורניים עם באפר (יש לי של OPI, אז עם שני החלקים שלו) כדי להחליק אותם, שלא יתפסו בדברים וכ'ו

הבאתי חפירה
אבל חוץ מהדברים האלו בגדול אני חושבת שזה גם קשור לגנטיקה ולתזונה וכ'ו, כי תמיד היו לי ציפורניים חזקות, חוץ מהתקופה שהתמכרתי ללקים ולא ידעתי איך לשמור על הציפורניים...

Koala Girl

New member
תלוי איזה ומה עשיתי באותו שבוע...

בד"כ אני מחליפה פעמיים בשבוע, אם יש לי זמן :)

Bonushkie

New member
החלפתי שוב כי הלק הקודם נמרח לי

גם רציתי עיצוב מיוחד לתחילת הלימודים, ועם הדוגמה הזאת איכשהו זה לא נראה כמו ילדה בת 6 שניסתה למרוח לק של אמא כמו שבד"כ נראה שאני שמה לק אחרי שאני צריכה לגזור את הציפורניים והתרגלתי כבר לארוך יותר.

השתמשתי בChina Glaze Neon & On & On, לבן של סאלי האנסן וחותמת של בורנפריטי, אמנם נמרח קצת אבל סוף סוף הצלחתי להעביר את כל הדוגמה מהפלטה למחתים! מסתבר שפשוט לחצתי על זה לא נכון ושזה לא חותמת חרא אלא שפשוט לא ידעתי איך עושים את זה כמו שצריך. גם מסתבר שהלק השחור לציורים שאפשר לקנות בכמה שקלים טוב לחותמות. אמנם הוספתי מדלל כי הוא התחיל להפוך לגוש(לא יודעת אם זה השפיע) אבל משום מה מכל הלקים שלי זה עובד מצוין.

Bonushkie

New member
ציירתי עם מברשת

יש על זה גם fairy dust, אבל לצערי על הצבעים האלה כמעט שלא רואים אותו אפילו בשמש. לא בטוחה שזה היה רעיון טוב לשים את הנצנצים, פעם הבאה שאני עושה את העיצוב הזה אני אשאיר את זה חלק.

למעלה