איזה לק נלבש - שרשור לתחילת השבוע

CG - No Plain Jane

הצ'יינה גלייז הראשון שלי.

דואוכרו סגול.. חום? לא ברור
הוא באמת חתיך

תמונה בנוהל מהרשת

trilliane

Well-known member
מנהל
תתחדשי! בתמונה נראה מקסים

אם במציאות הוא נראה כך זה לגמרי שיחוק. קניתי אחר מהקולקציה (unpredictable) והדואכרומיות שלו מורגשת אך רק בזוויות קיצוניות יחסית, אז רוב הזמן לא מבחינים בה למרבה הצער.

אממ, בזוויות מסויימות הוא כזה... ובכל מקרה הוא הצליח לגרור תגובות אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה

Nakuro

New member
Chic- Sugar Daddy+

החלטנו כל הבנות בעבודה לבוא בטייץ ורוד וצבעי גלידה
אז הוספתי לק!

Plushable

New member
Orly Space Cadet & Essie Skirting The Issue

אחרי נסיון לא מוצלח של עיצוב שרציתי לעשות בשבת, התבאסתי נורא ולא הייתי במצברוח בלי קשר, אבל עשיתי משהו בכל זאת.
התחלתי עם שתי שכבות של Essie Skirting The Issue שהוא בורדו ג'לי יפה, ומעליו הנחתי שכבה אחת של Orly Space Cadet שנתן את מראה ה-glass flecks הזהובים/סגולים ובעצם נראה די דומה ללק כפי שהוא בבקבוק.
מעל החתמתי עם הלק הזהוב של Barry M Gold Foil, השתמשתי בחותמת של Bundle Monster מהדיסקית BM314.
בסך הכל יצא עיצוב נחמד אבל כבר בא לי לעשות משהו אחר ובעיקר לקצר את הציפורניים שמרגישות לי נורא ארוכות בשבילי (בתמונות הן תמיד יוצאות יותר קצרות מאשר במציאות וזה נראה יפה, אבל במציאות הן מרגישות לי ארוכות יותר ממה שזה נראה ומתחיל קצת להציק לי בעין).

trilliane

Well-known member
מנהל
יפה ומיוחד, שילוב אלגנטי מנצח

אם כי אני מודה שאני מאוהבת בספייס קאדט כמו שהוא ולא טורחת להחתים אותו...

מזדהה לגבי הציפורניים הארוכות, ושלך ארוכות משמעותית משלי... התחלתי לאחרונה לגזור פעם בשבועיים-שלושה גג ואז יש כמה ימים שהציפורניים שלי ממש קצרות ואז תוך איזה שבוע הן גדלות בצ'יק!
אני תוהה אם זה בהשפעת כל החומרים המזינים למיניהם שהתחלתי להשתמש בהם מאז שחזרתי לעולם הלקים... יכול להיות שהם גורמים לציפורניים לצמוח מהר יותר? (או שזה בגלל הקיץ או סתם תחושה שלי כי אני כבר לא זוכרת איך היה פעם...?
).

denush

New member
מקסים!

ממבט ראשון לא התלהבתי מהלק הזה של אורלי אבל עשית איתו משהו ממש יפה! :)
מבינה אותך לגבי עיצוב לא מוצלח, אחרי שמשקיעים וזה, יכול ממש לבאס, אבל יצא לך ממש מגניב! ושמחה לראות שקיבלת את הדיסקיות! :) מרוצה מהן?

YoungFlattop

New member
מקסים

הסגול שיצא בסופו של דבר מהמם!
ובתור אחת שגם לא אוהבת ציפורניים ארוכות מדיי, שלך לדעתי באורך מושלם

YoungFlattop

New member
לכבוד מזג האוויר

ולכבוד זה שאני לא בבסיס היום ומחר:)
לק אפור וחורפי
Life 269

למעלה