איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש!

Nakuro

New member
Barielle- Aura Angora

עוד לא החלטתי אם התחברתי או לא.
מה שבטוח- לק מאד מיוחד. הפורמולה נהדרת!

trilliane

Well-known member
מנהל
חמוד!

לא התחברתי לצבע, אהבתי מאוד את הנקודות.

lilo4

New member
לייף 110

גם לייף השיקו סדרה של לקים מתייבשים מהר. זה ספציפית הוא אדום קרמי בהיר, טיפ-טיפה ניאוני וטיפ-טיפה קורלי. יש בבקבוק שימר ממש עדין, ששמתי לב אליו רק אחרי שהתחלתי למרוח את השכבה השנייה, אבל ברגע שהלק מתייבש לא רואים אותו בכלל.
הפורמולה דיי דלילה, הוא לא אטום לגמרי גם אחרי שתי שכבות והייבוש שלו סביר. לק חביב בסה"כ

*התקבל לסקירה

Plushable

New member
צבע מתוק :)

באמת תהיתי בנוגע לפורמולה של היבוש המהיר של לייף. האם יש קשר ללקים החדשים של ג'ייד? הרי הם מגיעים מאותו המפעל..

lilo4

New member
לפחות ממה שאני ניסיתי

גם הפורמולה של ג'ייד וגם הפורמולה של לייף דלילה מאוד. אני מאמינה שזה כדי למנוע מצב שבו אחרי שבוע כבר הלק יהפוך להיות סמיך מדי [כמו שמייבשי לק הם תמיד דלילים מאוד גם בגלל זה].

יש לי כרגע בבית שני לקים של ג'ייד ושני לקים של לייף, אני רוצה בהזדמנות לעשות השוואה בין הפורמולות של ארבעתם, לראות איך הם מבחינת זמן ייבוש, עמידות, ברק וכאלה

lilo4

New member
זה ייקח לי קצת זמן...

אבל אני אעלה את זה לפורום כשזה יקרה

נו, בטח שלייף השיקו

הרי הם וג'ייד מייצרים את אותם הגוונים.
אני רכשתי אחד ורוד לפני כחודשיים, מודה שלא התלהבתי ממהירות הייבוש.

שילוב מסיבתי

שניה לפני שמתחיל הסמסטר ובאמצע המועדי ב', אני מנסה לשקר לעצמי באוירה מסיבתית על הציפורניים עם קונפטי צבעוני של essence על ורוד 251 של kiko.

denush

New member
ירוק מנטה שימרי עם חותמת

wow מס' 429 - מקולקצייה חדשה שלהם שנמכרת בחנויות :)
בהתחלה ניסיתי חותמות אחרות, כאלו שעל כל הציפורן אבל משום מה זה לא עבד! זה רק פעם שנייה שאני משתמשת בחותמות, אז אני עוד מתנסה ומשתפרת. אבל זה פשוט מוזר שבדיוק עם אותו לק על דיסקית אחת אני מצליחה להחתים מעולה ועל השניה לא.
קרה לכן? האם זה אומר שהדיסקית פגומה?

הוא ממש יפה!

איזה כיף שהם עשו קולקציה חדשה, לא ידעתי שהם בקטע

יש שם משהו מעניין?

לגבי הדסקית - יכול להיות, יכול להיות שגם גרפת קצת חזק מידי פשוט מהדסקית האחרת? עשית ניסיון אחד או יותר? מה לא עבד?

denush

New member
תודה

חח כן, לא יודעת אם זה משהו שהם הולכים להוציא כל פעם חח אבל הם הוציאו צבעים חדשים מגניבים ורואים שזה צבעים שדומים לקולקציות סתיו אחרות שיצאו לאחרונה... אני רוצה להאמין שזה היה מכוון :)
האמת כשאני חושבת על זהשגם בקיץ הם הוציאו צבעים ניאונים אז יש מצב שהם מנסים להישאר בעניינים :)

עשיתי יותר מניסיון אחד.. ניסיתי עם לק מאוד סמיך שמיועד להחתמות, אז אני מאמינה שהבעיה זה לא הלק, אבל משום מה אני לא מצליחה להעביר את הלק לחותמת בעיצובים שמיועדים לכל הציפורן. יש מצב שגרפתי חזק מדי... יכול להיות שהעיצוב עצמו עדין יותר וצריך באמת לגרוף בצורה יותר עדינה, גם ראיתי באחד השרשורים הקודמים שכדאי לנסות לגרוף עם כרטיס פלסטיק כלשהו...

Plushable

New member
מקסים :)

מאוד אהבתי.
בנוגע לחותמות, אולי לא עבדת מהר מספיק. אולי גרפת חזק/מהר/לאט מדי והלק התייבש.
קרה לי לא מזמן שישבתי ליד חלון ביום חמים ולא הבנתי למה לא עוברת לי אף חותמת מהדיסקית לחותמת, ואז קלטתי שהלק מתייבש מאוד מהר בגלל המיקום שבו הייתי.
סגרתי את החלון והפלא ופלא, הכל עבד מעולה :)
זה תלוי בכל מיני דברים, שווה לנסות ולשנות, ולראות אם זה משפיע.
בהצלחה :)

denush

New member
איזה הזוי הקטע עם החלון!

כן אני מניחה שאנסה שוב פעם הבאה יותר בעדינות + יותר מהר.
מנסיונך יש הבדל בעבודה בין חותמות שהן לכל הציפורן מאשר חותמות קטנות יותר?

למעלה