הודעה מנהלתית !

denush

New member
הודעה מנהלתית !

שלום בנות פורום יקרות!

כבר שמונה חודשים שאני מנהלת, והגיע הזמן להודעה שכזו. במשך החודשים הראשונים שלי כמנהלת היו לי הרבה רעיונות, חלק עבדו והיו מוצלחים, חלק פחות. ומאז נכנסו כאן לפורום קצת לשגרה, וכמובן שהלחץ של סוף הלימודים השפיע גם על נוכחותי כאן, אבל הכל מאחורי ויש לי הרבה יותר זמן

אני חייבת להגיד שבתקופה האחרונה נוספו עוד ועוד גולשות קבועות לפורום, ואני חייבת לומר לכן טיפה באיחור - ברוכות הבאות! כיף לראות כאן פנים חדשות!
כמובן שכיף לראות את העיצובים שלכן וההתחדשויות, ויותר מהכל, כיף שיש כאן כזו אווירה נעימה. פשוט נעים לי להיכנס לכאן, לראות את העיצובים, לקרוא את ההודעות, לשתף ולחלוק :) אז תודה לכולן!

אז מכיוון שכולנו רוצות לשפר את הפורום תמיד - ברצוני לשאול אותכן כמה שאלות על ההתנהלות של הפורום, אשמח אם תענו, ובאופן כללי חשוב לי לומר שאם יש לכן רעיונות, הצעות, או בכלל כל דבר שתרצו לומר אתן יותר ממוזמנות לשאלות מסר!

אז כמה שאלות לכן -

1. האם אתן חושבות ששני שרשורי "איזה לק נלבש" בשבוע מספיקים
האם יש לפתוח אחד לתחילת שבוע, אמצע וסוף שבוע
(ראשון, שלישי וחמישי למשל)
2. האם לדעתכן יש להחזיר את פינת האתגר
(למי שלא מכירות, פינת האתגר היא פינה בה בכל פרק זמן שנקבע מראש, מעלים תמונה לפורום, ועל בנות הפורום יש להעלות עיצוב בהשארת התמונה שבוע אחרי בשרשור מיועד)
3. האם הייתן רוצות לראות בפורום עוד פינות מיוחדות
ציפורניים של מפורסמים למשל
. אתן יותר ממוזמנות להעלות רעיונות! :)
4. האם יש שרשורים בפורום שלדעתכן מיותרים

אם יש לכן הערות ורעיונות, אתן מוזמנות לכתוב אותן גם :)
אני ממש מחכה לקרוא את התשובות והפידבק שלכן! אני מעריכה ממש את הזמן שתקדישו! :)
שיהיה לכולן ערב טוב, והמשך שבוע נעים

daimond1

New member

אני באופן אישי מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה.
כמנהלת פורום לשעבר אני מבינה את השאלות וההתלבטויות, הן היו גם לי.
תשובות לשאלות:
באופן אישי אין לי הרבה זמן להעלות תמונות של לקים שאני עושה (לרוב הלק מחזיק מעמד 2-3 ימים) ואז אני מפספסת את השרשור המתאים (אני כל הזמן אומרת שיום אחד אני אעלה תמונות שעשיתי).

כן הייתי רוצה לראות תמונות של מפורסמים.

דבר נוסף שהיה נחמד (וזה לקוח מפורום איפור בו הייתי פעילה לפני מספר שנים) לראות זה איך עושים את הלק, כלומר להעלות תמונות והסברים להדרכה. אפשר בפינה שבועית. ככה אפשר ללמוד טכניקות חדשות ולראות את השלבים השונים של צביעת הלק והקישוט.

yaelgon

New member
איך עושים....

גם אני הייתי שמחה ללמוד לעשות עיצובים שונים. הגרדיאנט למשל- אני מאד אוהבת ועדיין לא הצלחתי....אשמח ללמוד

Name Of a User

New member
אני בעד ההסברים

אומנם זה ידרוש לצלם עוד כמה תמונות תוך כדי התהליך... אבל למה לא

shili11

New member
עונה...

ואני תמיד פותחת בתחילת שבוע אמצע שבוע סוף שבוע ובין לבין חחחחחחחחח אופס
פינת האתגר זאת פינה שיחסית מגבילה בעיצוב למרות שזה רק בהשראת לדעתי פעם בחודש זה יכול להיות נחמד
פינות חדשות ישדרגו ויעשו יותר מעניין, אבל אין לי רעיונות.
ואין לדעתי שרשורים מיותרים חוץ מהפרסומים על איפור חדש- מיותר.
וכמובן שפינת האוסף שלי צריכה לקום לחיים ושעוד יפרסמו את האוסף כולל אותי בהמשך...

neurotica

New member
שני הסנטים שלי

לדעתי כדאי לפתוח שירשור "איזה לק" ברגע שהקודם לא קופץ יותר, שזה בעצם אומר 3 יממות אחרי שהשירשור הקודם נפתח. אני חושבת שזו הדרך הכי טובה לשמור על סדר.

פינת האתגר היא רעיון מעולה! בדיוק ניסיתי לארגן משהו דומה עם חברות ולא כ"כ הלך לי. אז אני מאד אשמח לראות את זה קורה פה. נראה לי שפעם בחודש יהיה הכי טוב.

אפשר לדעתי גם לעשות סיכום חודש / התפקדות בסוף כל חודש או תחילת כל חודש חדש, כדי שגם נכיר אחת את השנייה קצת מעבר וגם לסכם את רכישות החודש / העיצוב האהוב שלנו / של אחרות בפורום / עיצובים מתוכננים לחודש הבא וכד'.

ובכלל, את עושה אחלה עבודה וכיף פה בפורום!

yaelsn

New member

אני בעד כמה שיותר שרשורי "איזה לק נלבש". כמו שכתבו כאן מעליי, אני בעד לפתוח חדש כשהקודם מפסיק לקפוץ, או אם הקודם עמוס מדי

אני אשמח אם נחזיר את פינת האתגר. אני חושבת שהיא לא כל כך עבדה בפעם הקודמת מכל מיני סיבות, ואנחנו יכולות לשפר אותה בסבב הנוכחי.
בפעם הקודמת בהתחלה היו תלונות שהדד ליין היה קצר מדי, ואחר כך התלוננו שהדד ליין ארוך מדי ואנשים שוכחים
הפעם אפשר לקבוע נניח שלושה שבועות/חודש, וגם לעשות מדי פעם תזכורות

וגם נראה לי שאולי אפשר לבחור אתגרים קצת קלים יותר כדי שכולם יוכלו להשתתף (נניח - אדום/נקודות/גרדיאנט - ושכל אחת תעשה את הפרשנות שלה לנושא הנבחר)

חוץ מזה אני בעד מה שאמרו פה מעליי :)

Name Of a User

New member

ולא רק אדום/נקודות/גרדיאנט, אפשר גם ללכת על סרטים, שירים, או רק צבעים (נגיד שילוב של כמה צבעים). כלומר, זה לא חייב להיות לפי תמונה מסויימת.

lilo4

New member

אני חייבת להגיד שהאווירה בפורום מדהימה, פשוט כיף להיות פה
יש פה בחורות מקסימות ומוכשרות. אני בעיקר קוראת ופחות מגיבה, אבל אני כ"כ מתלהבת מהעיצובים שלכן כל פעם מחדש.

אני ממש אשמח אם פינת האתגר תחזור! אני לא יודעת כמה זמן יהיה לי, אבל אני אשמח להשתתף כשאוכל

קודם כל סחתיין על היוזמה, ושאת מתעניינת ורוצה לפתח!

1. אממ, אני מתעצלת לצלם גם ככה, אז נראה לי ש2 שרשורים מספיקים
אבל בתכלס אני חושבת שבממוצע מחליפים 3 פעמים בשבוע לק אז אולי אפשר שלושה...
2. כן! כן כן כן כן כן!!! אני ממש אהבתי את פינת האתגר, זה היה אדיר וכייפי!
3. אממ, מידי פעם כבר עשית ציפורניים של מפורסמים ואהבתי את זה מאוד, אז אני בעד שוב
4. לא

yaelsn

New member
רוצות אולי שנעשה את אתגר 31 הימים?

אפשר שנבחר רק את האתגרים שמעניינים אותנו, לא חייבים לעשות הכל
אני חושבת שאני אנסה לעשות את זה כי לאחרונה אני נטולת השקעה, וזה דווקא נחמד כשמישהו אחר בוחר בשבילי את הנושא :)

**התמונה מchalkboardnails

למעלה