מה נלבש לשבוע החדש
N Name Of a User New member 18/8/13 #2 התחשק לי משהו עדין ורגוע אז הלכתי על פרנץ' אהבתי דווקא, זה קלי קלות לעשות וזה עדין ומתאים לכל מצברוח.
התחשק לי משהו עדין ורגוע אז הלכתי על פרנץ' אהבתי דווקא, זה קלי קלות לעשות וזה עדין ומתאים לכל מצברוח.
N Nightingale5 New member 18/8/13 #7 זה מושלם הלוואי וידעתי לעשות את הדברים האלה בשבילי כל מריחה שהיא לא מריחה של צבע אחד על כל הציפורן, מסובכת.
זה מושלם הלוואי וידעתי לעשות את הדברים האלה בשבילי כל מריחה שהיא לא מריחה של צבע אחד על כל הציפורן, מסובכת.
N Name Of a User New member 19/8/13 #23 וזה באמת שטויות, רק צריך סלוטייפ דק גם אני עקומה ברוב הדברים...
G GeneticTorture New member 18/8/13 #3 ירוק זרחני. China Glaze - I'm with The Lifeguard. בתמונה הוא יצא לי קצת מט, למרות ששמתי עליו טופ. ובמכונת ייבוש הוא זוהר מה זה מגניב. P:
ירוק זרחני. China Glaze - I'm with The Lifeguard. בתמונה הוא יצא לי קצת מט, למרות ששמתי עליו טופ. ובמכונת ייבוש הוא זוהר מה זה מגניב. P:
N neurotica New member 18/8/13 #5 פרנץ' עם גולדן רוז החלטתי שהגיע הזמן להשתמש בגולדן רוז שהבאתי מבולגריה... נ.ב. שימו לב לתוספת החדשה על הקמיצה.
פרנץ' עם גולדן רוז החלטתי שהגיע הזמן להשתמש בגולדן רוז שהבאתי מבולגריה... נ.ב. שימו לב לתוספת החדשה על הקמיצה.
D denush New member 19/8/13 #15 איזה שימוש יפיפה בלק! חבל שהציפורניים שלי לא ארוכות מספיק לשימוש כזה, אבל ממש אהבתי! ממש יצירתי